Sevgilimle yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz, ve biz daha yeni iken geçmişte kalan herkesin fasa fiso olduğunu sadece tek bir kişiyi çok sevdiğini anlatmıştı , bende bi ara arkadaslarıyla eski konusmalarını okudum kız için hayatımı karartı gibisinden bir şeyler söylemiş ve kızla ayrıldıktan sonra arkadasça halen konusuyolarmıs ama birbirlerini seviyolarmıs sanırım konusmalarda oyle yazıyordu. Daha sonralarda beraber telefonda konusurken eski sevgilisinin çok guzel oldugundan bahsetti , bir iki ay öncesinde kızdan özledim diye mesaj gelmiş ve benim haberim olmadan mesajı silmiş, ardından kız bir seyin(tam hatırlamıyorum) kaçta basladıgını sormus benimkide bilmiyorum diye cevap vermiş ben konusmak için bahane buldugunu dusundum açıkçası . Mesajlarda sadece bu kısım duruyordu sildiğini sonradan öğrendim. Kız haftanın üç günü bilindik bi yerde çalısıyor , sevgilim nedense hep o günler oraya gidiyor bu konu hakkında uzunca tartıstıgımız oldu saçmalama banane ondan diyip hemen konuyu kapatıyor, ardından beni çok sevdiğini söyluyor hepsi geçmişte kaldı dimi diyorum sadece aynen diyor, sizce halen unutamamış mıdır ?