eski sevgilisini unuttu mu

ddenizzh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
42
4
Sevgilimle yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz, ve biz daha yeni iken geçmişte kalan herkesin fasa fiso olduğunu sadece tek bir kişiyi çok sevdiğini anlatmıştı , bende bi ara arkadaslarıyla eski konusmalarını okudum kız için hayatımı karartı gibisinden bir şeyler söylemiş ve kızla ayrıldıktan sonra arkadasça halen konusuyolarmıs ama birbirlerini seviyolarmıs sanırım konusmalarda oyle yazıyordu. Daha sonralarda beraber telefonda konusurken eski sevgilisinin çok guzel oldugundan bahsetti , bir iki ay öncesinde kızdan özledim diye mesaj gelmiş ve benim haberim olmadan mesajı silmiş, ardından kız bir seyin(tam hatırlamıyorum) kaçta basladıgını sormus benimkide bilmiyorum diye cevap vermiş ben konusmak için bahane buldugunu dusundum açıkçası . Mesajlarda sadece bu kısım duruyordu sildiğini sonradan öğrendim. Kız haftanın üç günü bilindik bi yerde çalısıyor , sevgilim nedense hep o günler oraya gidiyor bu konu hakkında uzunca tartıstıgımız oldu saçmalama banane ondan diyip hemen konuyu kapatıyor, ardından beni çok sevdiğini söyluyor hepsi geçmişte kaldı dimi diyorum sadece aynen diyor, sizce halen unutamamış mıdır ?

Unutamamış, bu bir. Kızın çalıştığı günler çalıştığı yere giderek fırsat kolluyor, bu iki.

Üzgünüm ama bu ilişkiyi yeniden düşünün.

Unutamamış, bu bir. Kızın çalıştığı günler çalıştığı yere giderek fırsat kolluyor, bu iki.

Üzgünüm ama bu ilişkiyi yeniden düşünün.
Ben çok seviyorum ayrılmakta zor geliyor denemek istedim , konuyu açıyorum eskileri açma bize zarar veriyosun diyor seninde rehberinde erkekler var gibisinden saça sapan seyler söylüyor hatasını kapatmak için. bu sefer ben suçlu oluyorum ne yapacağımı şaşırdım resmen

Sevse kızın görüşme bahanelerine olumlu dönerdi. Erkekler bizim gibi merhametli değil, ayh ddenizzh e umut verdim yarı yolda bırakmayım desin..

O kızı tam anlamıyla aklından çıkamamış galiba. Senden ayrılıp tekrar onunla mutlu olabileceğini sanmıyorum ama bi yani hala onda gibi..olumsuz etkilemek istemem tabiiki sizi benim fikrim bu..

Sevgiliniz neden size eski kız arkadaşının güzel olduğundan bahsediyor? Bence sevgilinizde var bir işler. İlişkiniz çok tuhaf geldi bana açıkçası. Ben olsam ayrılırdım. O da neymiş öyle, saçma sapan. Hayret...

konuşmaların devamını sildiğini nerden anladın?
kızın çalıştığı yere gidemezsin diye bağırıyordum çıldırmıştım artık , oda saçma sapan şüphelerin var güvenmiyo musun yoksa bana özledim dedi cevap vermedim öyle bişey olsaydı cevap verirdim demişti ve ardından niye sildin kavgası başladı , ama bu bişeyi değiştirmez değil mi ? ay şizofren mi oldum acaba diye düşünmeye başladım artık her gün düşünmekten beynim yoruldu

seni sevmiyor sevseydi gözü başkasını görmezdi, aklı da eskisinde kalmazdı. sen neden seviyorsun bu adamı?
kızı unutmak için seninle yada seninle kıskandırmaya çalışıyor. zaten beraber onun çalıştığı mekana vs gidiyormuşsunuz. ne münasebet yani.
seni kullanmasına izin verme, şutla.

Sevgilimle yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz, ve biz daha yeni iken geçmişte kalan herkesin fasa fiso olduğunu sadece tek bir kişiyi çok sevdiğini anlatmıştı , bende bi ara arkadaslarıyla eski konusmalarını okudum kız için hayatımı karartı gibisinden bir şeyler söylemiş ve kızla ayrıldıktan sonra arkadasça halen konusuyolarmıs ama birbirlerini seviyolarmıs sanırım konusmalarda oyle yazıyordu. Daha sonralarda beraber telefonda konusurken eski sevgilisinin çok guzel oldugundan bahsetti , bir iki ay öncesinde kızdan özledim diye mesaj gelmiş ve benim haberim olmadan mesajı silmiş, ardından kız bir seyin(tam hatırlamıyorum) kaçta basladıgını sormus benimkide bilmiyorum diye cevap vermiş ben konusmak için bahane buldugunu dusundum açıkçası . Mesajlarda sadece bu kısım duruyordu sildiğini sonradan öğrendim. Kız haftanın üç günü bilindik bi yerde çalısıyor , sevgilim nedense hep o günler oraya gidiyor bu konu hakkında uzunca tartıstıgımız oldu saçmalama banane ondan diyip hemen konuyu kapatıyor, ardından beni çok sevdiğini söyluyor hepsi geçmişte kaldı dimi diyorum sadece aynen diyor, sizce halen unutamamış mıdır ?
Unutamamis ileride uzulecegine simdi uzul

kızın çalıştığı yere gidemezsin diye bağırıyordum çıldırmıştım artık , oda saçma sapan şüphelerin var güvenmiyo musun yoksa bana özledim dedi cevap vermedim öyle bişey olsaydı cevap verirdim demişti ve ardından niye sildin kavgası başladı , ama bu bişeyi değiştirmez değil mi ? ay şizofren mi oldum acaba diye düşünmeye başladım artık her gün düşünmekten beynim yoruldu
Ya sen birde kendini mi sucluyorsun anlayamadigim niye bu kadar taviz veriyosun hayata toz pembe bakmayi birak

Bu kadar basit olmayn ya sevgilim gzeldi baskaydi diyor hala sizi sevdiginizi dsnyorsunuz.hayret

X