eski sevgiliye yakın olmak ne sorunlar çıkarır önüme

başka ev yada semt mı yok canım yaa

adam senınle evlıyken kadına ona olan aşkını ılan etmış, ben böyle anladım

ee ozaman bı zahmet uzak durun o kadından

yada adamın aklı kalbı sende değılse neden hala berabersınız?

Daha bir ay önce eşiniz eski sevgilisiyle konuştu. Affettiniz ama kavga gürültü eksik olmadı. Neyse sonra düzeldi birşeyler, ev almaya karar verdiniz. Gelin görün ki eşinizin almak istediği ev eski sevgilinin semtinde! Siz de "gidip alsak mı ev" diyorsunuz?

Allah aşkına nasıl hızlı yaşıyorsunuz böyle? Daha bir ay geçmedi mi tüm bu olanların üstünden? Sizce eşinizin davranışı normal mi? Eşim bana böyle bir teklifle gelse ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim herhalde?

Yaşadığınız yerde ev mi bitti de gidip ex aşkın burnunun dibine gireceksiniz?

böyle olaylar olduysa zaten hiç almasın ev mev .baksana adam ilanı aşk etmiş eski konularını bilmiyorum gerçi ama öyle dedi konu sahibi.
eski sevgiliye aşkı bırak bütün bayanları sildiririm heralde gözüm utmayanları tabi o faceden .mümkünse kapasın zaten evli adamın facebookla işi ne .

Evet eski sevgilide evli. Ve zaten eşimin sayesinde öğrendim orada oturduğunu onu facebooktan eklemiş ve konuşmuşlar ama hep bizimki aşkını ilan etmiş o kadında anlamamazlıktan gelmiş.oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum

Eşinin amacı ortada zaten burda sormaya hiç gerek yok.

Anladıgım kadarıyla aile bagınız oluşmamış, ex aşk hiç bir zaman ex olmamış, çünkü borç altına girince eve daha da baglanır mı diye soruyorsunuz*

Yani borç var diye eve baglanan erkegi de ilk defa duyuyorum!!!

Son düzenleme:
Aceba ben mi geri kafali falanim, bende mi var bir sorun?
Yani bir kac hafta önce esin eski sevgilisi ile iletisime geciyor, bilmem aski ilan ediyor bilmem facebook a ekliyor.
Kavga gürültü GIRLA.
Simdi de olanlar unutuldu eski askinin daha yakina tasinmak, ev almak istiyor.
Yani benim gibi bir geri kafaliyi!! delirtmek icin bu kadari yerterli ama sizin tepki vermeniz icin ayni binayami tasinmaniz lazim onu bilemedim.

Eşinin amacı ortada zaten burda sormaya hiç gerek yok.

Anladıgım kadarıyla aile bagınız oluşmamış, ex aşk hiç bir zaman ex olmamış, çünkü borç altına girince eve daha da baglanır mı diye soruyorsunuz*

Yani borç var diye eve baglanan erkegi de ilk defa duyuyorum!!!

Yok... Diyor ki "oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum?"
:100:

canım sız evlı oldugunuz halde bu eskı sevgılı sendromunu daha once de yasamıssınız .

adam sana acık acık mı soyledı ; eskı sevgılısını unutamadıgını ..

bunu soyleyen adamla nasıl evlı kaldınız neyse ;

eger daha once bu eskı sevgılı muhabbetı yuzunden cok streslı gunler gecırdıysenız

bence yakınlık ıyı degıldır .uzak olun en ıyısı

Ne sorunlar çıkarır tam bilemem ama çok sorun çıkaracağı kesin.

Eski konunuzu okudum,sizinki bile bile lades.:20:

Hala nasıl aynı evi paylaşıyorsunuz hayret doğrusu !

nasıl anlamadım ?
eşin nasıl aşkını ilan etmiş eşin evli. kadın evli.
hay allahım ya arkadaşım eşinin niyeti belli malalesef ona yakın olmaya çalışıyor ev falan alma ordan gerekirse kadınında kendisiyle konuş.kadın yüz vermese eşin bunları diyemez .neden faceden kabul ediyor kadın bunu .ben eski sevgilimi asla kabul etmem .helede evlenince .bak dediğim gibi konuş olmadı eşine söyleyeceğim de .çeker elini ayağını sizden .

kusura bakmayın ben tam net anlatamamışım eşim bundan 7 ay önce onunla konuşuyormuş.ben casus programla yakaladım onun da eşine söyledim arkadaş onlar bunda ne var ben değil sen aldatılmışsın deyince ben boşanmadım o karısını af ediyosa ben her türlü af ederim dedim.bu olayların üstünden 7 ay geçti konuşmadıklarına eminim suan ama dün böyle bi teklifte bulundu aklım karıştı...

Yok... Diyor ki "oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum?"
:100:

bu cümledeki "daha da ve hiç" kısmı çok önemli bence..demek ki eşinin hala o kadına ilgi duyduğunu biliyor ve borç altına sokarak bu ilgiyi dağıtacağını düşünüyor..ne kadar hatalı bir düşünce şekli,adam zaten kadına yakın olmak için o semtten ev almayı planlıyor.yani aklı hala başka yerde.konu sahibi arkadaşım bunu biz bile buradan fark etmişken senin görememiş olman biraz garip değil mi?

kusura bakmayın ben tam net anlatamamışım eşim bundan 7 ay önce onunla konuşuyormuş.ben casus programla yakaladım onun da eşine söyledim arkadaş onlar bunda ne var ben değil sen aldatılmışsın deyince ben boşanmadım o karısını af ediyosa ben her türlü af ederim dedim.bu olayların üstünden 7 ay geçti konuşmadıklarına eminim suan ama dün böyle bi teklifte bulundu aklım karıştı...

canım, e karışsın bi zahmet.

o affediyorsa ben de affederim ne kadar ilginç bi düşünce tarzı...

burayı okuduktan sonra tüm iyi niyetim kayboldu..... asla kesin bşr tavırla olmaz deee... ve eşinin face inde kadına ulaş bşrdaha yazarsan eşine anlatırım de... iletişimi kessinn:47:

yazdıktan sonra çıkarken iletişim ekranını temizle mesajlara gir bak orada kalmış mı diyeee...

ama asla olmaz de eşine birazz niyetli görsün ısrarla sormaya hatta araştırmaya başlarrr...

ben bundan 7 ay önce bi casus programla öğrendim herşeyi çok uzun hikaye şimdi anlatmak.kısaca şöyle anlatayım ben o kadının eşine dedim o da ne var bunda sadece arkadaşlar dedi ben ne kadar meshebiniz geniş sizi aldattı dedim adamda ben değil sen aldatıldın diyince kocamdan boşanmaktan vazgeçtim.

Tam olarak konuyu anlayamadığım için yorum yazamıyorum.Eşiniz evliyken mi aşkını ilan etmiş bekarken mi?Hala face inde ekli mi eski sevgilisi?

hayır ben yakalamadan bi gün önce kız bunu silmiş bu neden diyom cevap vermiyo bu da son söz olarak sunu yazıyo bunu asla unutmayacam diyo kızda diyoki neden sevgiliden ayrılırmış gibi tavır yapıyon diyo çok içime oturdu be a...diyo :( ve ben bu olayın sabahında yakalıyorum bu konuyu ortaya çıkarıyorum çok özür diledi ben boşanmayı düşündüm o kadının kocası doğal karsıladı benmde 2 evliliğim olduğu için sineye çektim

bedeni benimle aklı hep onunla en azından ev sahibi olurum diye düşünüyorum ben.yapacak adam heryerde yapmazmı ha burda ha orda ???

Arkadaşım bence siz ev falan almayın, oturun oturduğunuz yerde.

Tedbirinizi alacaksınız takdiri Allaha bırakacaksınız. Yapacak adam heryerde yapar ama göz göre göre de ateşe gidilmez.

Aceba ben mi geri kafali falanim, bende mi var bir sorun?
Yani bir kac hafta önce esin eski sevgilisi ile iletisime geciyor, bilmem aski ilan ediyor bilmem facebook a ekliyor.
Kavga gürültü GIRLA.
Simdi de olanlar unutuldu eski askinin daha yakina tasinmak, ev almak istiyor.
Yani benim gibi bir geri kafaliyi!! delirtmek icin bu kadari yerterli ama sizin tepki vermeniz icin ayni binayami tasinmaniz lazim onu bilemedim.

bir kaç değil 7 ay 7 aya da çok demiyorum yanlış anlamayın ama oradanda ev almamız 1 sene sürer hemen alıyoz dersem ama oradaki emlakçıya yönelelim mi konu buydu yani

bu cümledeki "daha da ve hiç" kısmı çok önemli bence..demek ki eşinin hala o kadına ilgi duyduğunu biliyor ve borç altına sokarak bu ilgiyi dağıtacağını düşünüyor..ne kadar hatalı bir düşünce şekli,adam zaten kadına yakın olmak için o semtten ev almayı planlıyor.yani aklı hala başka yerde.konu sahibi arkadaşım bunu biz bile buradan fark etmişken senin görememiş olman biraz garip değil mi?

aklı onda mı ALLAH bilir eve bağlanma meselesi su çok fazla para harcıyo düşüncesizce ve sonuçta asgari ücret alıyo maddi sıkıntı çekiyorum ama elime geçen hiç bi şey yok sadece lükslük takıntısı var en basit örneği evde kocaman tüplü tvlerden var ama eski değil yeni gri düz ekran yok bunun modası geçti diye lcd aldı lüksü de bu işte yok yere para harcatmamak amacım

Back
X