eski sevgiliye yakın olmak ne sorunlar çıkarır önüme

kusura bakmayın ben tam net anlatamamışım eşim bundan 7 ay önce onunla konuşuyormuş.ben casus programla yakaladım onun da eşine söyledim arkadaş onlar bunda ne var ben değil sen aldatılmışsın deyince ben boşanmadım o karısını af ediyosa ben her türlü af ederim dedim.bu olayların üstünden 7 ay geçti konuşmadıklarına eminim suan ama dün böyle bi teklifte bulundu aklım karıştı...

canım kötünün örneği olur mu hiç? eğer eşin senin bu zaafını anladıysa o bayanla olmasa bile birgün başka biriyle de aldatabilir o zaman ne yapacaksın? kadının eşi baya geniş bir adammış belli ama sen de bu genişliğe ortak olmuşsun..madem o zaman ayrılmadın şimdide akılılık et o eve taşınma oradan ev alma..

bir kaç değil 7 ay 7 aya da çok demiyorum yanlış anlamayın ama oradanda ev almamız 1 sene sürer hemen alıyoz dersem ama oradaki emlakçıya yönelelim mi konu buydu yani

Aradan gecen süre 3 olsun 5 olsun 7 olsun ne olursa olsun, olaya bakiyorum ben süreye degil
Kusura bakma arkadasim ben olaylari mukayese ederken " neyse o" olarak bakarim.
Yani olaylara " gri canim gri" demem.
Siyah yada beyazdir.
7aydan bahsederken yillar gecmis gibi bahsediyorsun.
Aman neyse hayata bakis acimiz farkli.
Dedim ya gri, siyah, beyaz meselesi.

:ssz: cemal safi nin şiirini armağan etmişti arkadaşlardan biri orada benm ona demek istediğim herşey vardı.GÜBREDİR TOPRAĞI GÜÇLENDİREN :((

bana aşkını ilan edermi ya nerde onda o incelik ona olan aşkıı ve ondan ayrıldığı için olan pişmanlığını

Kusura bakmayın ama bu nasıl bir düşüncedir... Kocanız eski sevgilisini sevdiğini itiraf ediyor kendisine ve siz bunu öğreniyorsunuz ancak yaşamınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Rahatlığınıza şaşırdım açıkçası.Karşı tarafa söyleyecek söz zaten bulamıyorum. Karı koca birbirlerini tam bulmuşlar :ssz:

konu sahibiyle hemcins olduğum için utanıyorum bir kadın kendini bu kadar mı aşağılar ve küçük düşürür! bir de ev sahibi olurum demiş, ne kadar pişkinsiniz siz öyle!

Son düzenleme:
hayır ben anlayamadım.... kocan seni sevmiyor başkasına ilanı aşk ediyor sonra siz bunu kabul ediyorsunuz sonra aşık olduğu kadının yakınında ev almak istiyor siz de hiç olmazsa ev sahibi olurum diyorsunuz öylemi ha eğer boşanmayı düşünüyor ve ev ikiye bölünürde mal sahibi olurum diye düşünüyorsanız bilemem ben o kadarını ama siz siz olun kişiliğinizi ayaklar altına aldırmayın ve almayın:20:bir de borç altına girerse evine bağlanır diye bir mantık duymadım bunu da ilk defa duyuyorum bebek olunca bağlanırı falan duydum da bu da aladatılan kadınların litaratürüne geçebilecek bir yaklaşım kutluyorum sizi:46:

Son düzenleme:
Esiniz 7 aydir gorusmedigi icin duygulari iyice tavan yapti sanirim, sirf onun yuzunu gorebilmek icin oturdugu yerden ev almak istiyor. Lutfen kusura bakmayin ama esinizin durumu resmen karasevda.

Kavusamadigi icin de gozunde buyuttukce buyutmus. Su durumda size karsi cok hassas ve ask dolu bir es de olamaz. Teknik olarak bu imkansiz.

Ayrilmayi dusunmuyorsunuz sindirmissiniz olayi, bari oradan ev almasina engel olun.

Tam bosayacak adam ama iste ahh kadinlarimiz. Allah gozunu acsin kardes.

bazen buraya açılan bazı konular şaka olsun,gerçek olmasın diye dua ediyorum.gerçekten!

biri çıksa bir kadın böyle düşünemez,kendini bu derece değersiz göremez sizinle dalga geçiyor dese çok rahatlıycam..

Son düzenleme:
arkadaşlar bana hep en doğru yolu siz gösterdiniz en bunaldığım anlarda şimdi yine size ihtiyacım var benim sorunum şu: benim eşimle 7 ay önce ev alma hayalımız vardı ama suan ikamet ettiğim yerde değil çünkü burada satılık ev yok olsa bile bura pek gelişmeyen gelişmeye açık olmayan bi yer onun için ilçemizden istiyoduk ama eşim bana bambaşka bi yer fikriyle geldi bu yer çok güzel çok gelişiyo iilçemdende daha güzel hem ikimizin ailesine de uzak bu daha cazip geldi bana.ama öğrendimki onun liseden olan ve unutamadığı sevgiliside orada yaşıyo ben çok kötü zamanlar geçirdim bu yüzden ama ayrılmadık.neyse şimdi konu kapandı gibi artık onu hiç düşünmediğini düşünüyorum bana dün yine teklif etti biz ilçemizden alamayız gel su dediğim yerden alalım ne dersin dedi.ama ona çok yakın bir yer değil bu dediğim yer atıyorm sarıyer den almak istiyo o kız mecidiyeköyde sizce ben buradan ev alama fikrine nasıl yaklaşmalıyım borç altına girince evine daha düşkün biri olurmu ? cevaplarınız için şimdiden tşkkürlr

bence pekte yakın sayılmaz.. boş yere sıkma canını

Ben olsam aldırmazdım asla..Ortada hiç hoş olmayan durumlar yaşanmış çünkü..Ben bu durumda kılı kırk yarardım.

önce facete yapmış, şimdi yakınında ev alacak. bi süre sonra da beraber sizi o evden gönderirlerse şaşırmayın

ılla aynı mahallede olması gerekmıyor esınızın aklından nasıl bır ınlık gecıyorsa carsıda pazarda ,ıse gelırken gecerken,gormenın hesaplarını yapıyor demekkı,eee okadarda yakından almaz tabı kocasıda ıskıllenır maazallah ıs bozulur.

Evet eski sevgilide evli. Ve zaten eşimin sayesinde öğrendim orada oturduğunu onu facebooktan eklemiş ve konuşmuşlar ama hep bizimki aşkını ilan etmiş o kadında anlamamazlıktan gelmiş.oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum
Pardon ama evliykenmi ilan edior askini???
Sizde kocaniza uyuyorsunuz... Eger kndinize guveniyorsaniz tasinin ama eski sevgili hep sorun olur

Back
X