- Konu Sahibi Nassilyani
Bir kadın kocasını affetip yoluna devam etmeyi tercih ediyorsa saygı duyulmalıdır.. Hazmedilmesi bu zor durumu yaşarken zaten yeterince yıpranıyor, onun içinde kolay değil.
Burada kocasını affedipte yoluna devam eden onlarca kadın bu yargıları okuyup tekrar tekrar üzülebiliyor.
Herkesin hayatı kendine..Kim ne yaşıyor, o an neden o kararı veriyor bilemeyiz ki ?
..
Ev konusunda da kendini garantiye almak istemesini anlıyorum. melegimveben, hangi şartlarda yaşamış, şuan bunu neden düşünüyor yalnızca o bilir.Bu kendini kandırmak bile olsa elindeki son şansının o olduğunu düşünüyor demek ki.
Çaresizlik herşeyi düşündürür insana.
Bu durumda ''eşim bunu yapar mı? '' diye düşünmeyin, ''bunu yaparsa ben mutsuz olur muyum '' diye düşünün.
Ne düşünürseniz düşünün ''ben''odaklı olsun düşünceleriniz. Bu affetme süresincede yalnız kaldığınızda hayatınızı idame ettirecek, yalnız kalmaya rest çekebilecek hale getirin.Bunun için ne gerekiyorsa yapmalısınız.
Allah kolaylık versin..İnşaallah hangi yolu seçerseniz seçin çok mutlu olursunuz.
1sen çok güzel yazmışsın o psikolojiyi bilmemiz anlamamız zor da olsa hepimiz kadınız az çok empati yapabiliyoruz ama dediğini düşündüm eşim bunu yaparsa bir sn yanında durmam mutsuzluğun ötesinde kahrolurum nefes alamam o nedenle tuhafımıza gidiyor arkadaş yanlış yönde düşünüyor tamam affetmiş olabilir ama nasıl yapar da mutlu olurum diye hareket etmiyor ne zaman bitecek kendimi nasıl kurtarırım yönünde düşünüyor böyle yaşamak çok zor olsa gerek ve hata üstüne hata yapacak gibi duruyor boşansın demiyoruz ama boşanmayacaksa da mutlu olmanın yollarını aramalı düşüncem bu
meleğimveben kendine eziyet etme iyi düşün iyi karar ver bu olay ev almak değilde evimde mutlu huzurlu olmak olsun allah yardımcın olsun hepimiz haline üzüldüğümüz için yazıyoruz eleştirmek değilde belki bir söylediğimiz kafanda bir ışık uyandırır kendini düşün sadece...