eski sevgiliye yakın olmak ne sorunlar çıkarır önüme

Bir kadın kocasını affetip yoluna devam etmeyi tercih ediyorsa saygı duyulmalıdır.. Hazmedilmesi bu zor durumu yaşarken zaten yeterince yıpranıyor, onun içinde kolay değil.

Burada kocasını affedipte yoluna devam eden onlarca kadın bu yargıları okuyup tekrar tekrar üzülebiliyor.

Herkesin hayatı kendine..Kim ne yaşıyor, o an neden o kararı veriyor bilemeyiz ki ?
..

Ev konusunda da kendini garantiye almak istemesini anlıyorum. melegimveben, hangi şartlarda yaşamış, şuan bunu neden düşünüyor yalnızca o bilir.Bu kendini kandırmak bile olsa elindeki son şansının o olduğunu düşünüyor demek ki.

Çaresizlik herşeyi düşündürür insana.

Bu durumda ''eşim bunu yapar mı? '' diye düşünmeyin, ''bunu yaparsa ben mutsuz olur muyum '' diye düşünün.

Ne düşünürseniz düşünün ''ben''odaklı olsun düşünceleriniz. Bu affetme süresincede yalnız kaldığınızda hayatınızı idame ettirecek, yalnız kalmaya rest çekebilecek hale getirin.Bunun için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Allah kolaylık versin..İnşaallah hangi yolu seçerseniz seçin çok mutlu olursunuz.

1sen çok güzel yazmışsın o psikolojiyi bilmemiz anlamamız zor da olsa hepimiz kadınız az çok empati yapabiliyoruz ama dediğini düşündüm eşim bunu yaparsa bir sn yanında durmam mutsuzluğun ötesinde kahrolurum nefes alamam o nedenle tuhafımıza gidiyor arkadaş yanlış yönde düşünüyor tamam affetmiş olabilir ama nasıl yapar da mutlu olurum diye hareket etmiyor ne zaman bitecek kendimi nasıl kurtarırım yönünde düşünüyor böyle yaşamak çok zor olsa gerek ve hata üstüne hata yapacak gibi duruyor boşansın demiyoruz ama boşanmayacaksa da mutlu olmanın yollarını aramalı düşüncem bu
meleğimveben kendine eziyet etme iyi düşün iyi karar ver bu olay ev almak değilde evimde mutlu huzurlu olmak olsun allah yardımcın olsun hepimiz haline üzüldüğümüz için yazıyoruz eleştirmek değilde belki bir söylediğimiz kafanda bir ışık uyandırır kendini düşün sadece...

inanamıyorum size

yani ben ev sahibi olayım da kocamın eski sevgilisine yakın olsun konuşup buluşmaları kolaylaşsın hiç önemli değil diyorsanız o zaman

gidin taşının da görün :ssz:

hayır öyle demiyorum ben bu adamdan ayrılıyorum.cocuk için bu kadar şeye katlanamam,çocuğumu mutsuz yetiştirmektense herşeye katlanırım

hah kararın değiştimi diye soran biri çıktı çok şükür.bu saatten sonra isterse onun evine yerleşsin.bensiz hayatında ne hali varsa görsün

ne çabuk boşanma kararı aldınız?

sakınleşmenızde yarar var bence,

eğer bu evlılığı devam ettırmek ıstıyorsanız herşey rağmen, eşınıze sahıp çıkın

yok boşancam dıyorsanızda, hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyelım

boşanmak suan aklıma gelen bişey değil artık dayanamıyorum.2.kez boşanmayı aileme nasıl anlatacam bunu bilmiyorum

Konunun tamamını okudum,ve arkadaşlarla hemfikirim.

Bu olaylara neden katlandığınızı anlamaya çalışıyordum ki bu mesaj anlattı herşeyi.

Toplum baskısı,aile baskısı,mahalle baskısı tüm bunlar malesef ülkemizde kadınların tahammül etmeye mecbur bırakıldıkları gerçekler.

Siz bir bireysiniz,herşeyden önce bir annesiniz,dik durmayı,karşı çıkmayı bilmeli ve çocuğunuza da örnek olmalısınız.

Çocuğum için herşeye katlanırım demişsiniz,tabii ki katlanırsınız.Ama sizi aldattığını söylediğiniz adamla ne kadar mutlusunuz????

Çocuğunuzu mutsuz bir anne babayla büyütmektense ,kendine yeten mutlu bir anneyle yetiştirmeniz daha doğru bana göre.

boşanmak suan aklıma gelen bişey değil artık dayanamıyorum.2.kez boşanmayı aileme nasıl anlatacam bunu bilmiyorum

Kendinize gaz vermek yerine biraz sakin olmayı deneseniz? Zaman denilen merhemden medet umsanız, otursanız kiranızda, işleri yoluna koyduktan sonra da baksanız etrafa.

Eski konularınıza da biraz göz attımda eski kız arkadaş mevzusu, ilgisizlik,sevgisizlik ve bir sürü memnuniyetsizlik, ben olsam direk boşanırım derdim ama derler ya bekara karı boşamak kolay sizin durumunuzda olmadığım için nasıl davranırdım tam kestiremiyorum. Ailenizden çekindiğinizi yazmışsınız ailenize boşanıcam demek yerine yaşadıklarınızı karşınıza alıp anlatsanız belkide onlar fikir verirler yada araya girerler yada direk boşan gel derlerr Az buçuk biliyorum o baskıları Allah yardımcınız olsun kısacık hayatı size rezil eden insana da yazıklar olsun çocuğunun annesine eşine bunu yapan insanlara gerçekten acıyorum

1sen çok güzel yazmışsın o psikolojiyi bilmemiz anlamamız zor da olsa hepimiz kadınız az çok empati yapabiliyoruz ama dediğini düşündüm eşim bunu yaparsa bir sn yanında durmam mutsuzluğun ötesinde kahrolurum nefes alamam o nedenle tuhafımıza gidiyor arkadaş yanlış yönde düşünüyor tamam affetmiş olabilir ama nasıl yapar da mutlu olurum diye hareket etmiyor ne zaman bitecek kendimi nasıl kurtarırım yönünde düşünüyor böyle yaşamak çok zor olsa gerek ve hata üstüne hata yapacak gibi duruyor boşansın demiyoruz ama boşanmayacaksa da mutlu olmanın yollarını aramalı düşüncem bu
meleğimveben kendine eziyet etme iyi düşün iyi karar ver bu olay ev almak değilde evimde mutlu huzurlu olmak olsun allah yardımcın olsun hepimiz haline üzüldüğümüz için yazıyoruz eleştirmek değilde belki bir söylediğimiz kafanda bir ışık uyandırır kendini düşün sadece...

alzen, bu düşünceyi kadın olan birçok kişi yaşıyor.. Çok katı kurallarımız var bu konuda.

Ben olsam düşüncesini bile aklımıza getirmek istemeyiz..Fakat bazı insanların yaşayış biçimi, öncesi, sonrası, o anki durumu şekillendiriyor evliliğin gidişatını. O durum bize çok ters gelsede o an o olması gerekiyormuş demek ki.

Bu arkadaşta ikinci evliliğini yapmış, muhtemelen dağ gibi bir ailesi ve kendisinin güvencesi yok. Bizim bilmediğimiz şartların altında eşini affetmiş..Şuan ise ikilem yaşıyor, beynin bazı yerleri apse yapar kalp çok acıdığında.
Doğru karar vermek, doğru hareket etmek çok güçleşir..Hatta öyle ki ödün veremediği prensiplerinden vazgeçer halde bulur insan kendini.

Bu yüzden '' aa bana böyle yapılsa bir saniye durmam'' düşünceleri bir mızrap daha vurmaktır o yüreğe..Ne bunu yaşayana ne de söyleyene bir faydası yok ki..Herkes içinde saklamalı.

Rabbim hiçkimseye yaşatmasın, yaşayan kardeşlerimizede sonsuz dayanma gücü versin.

Sözün bittiği yer derler ya işte aynen öyle.

Katılıyorum melegimveben bundan sonra ben düşüncesi içinde olmalı..Kendini herşeyden ve herkesten daha çok düşünmeli.

Ve acı gerçektir ki evet kendini garanti altına almalıdır eğer güvencesi yoksa.

bu durumda eşimden boşanmıcam devam edicem onu affettim diyosanız ve eşinizin o muhite neden taşınmak istediğini biliyosanız acaba ordan ev alsak mı diye sormanız çok garip..ordan ev alsanız ne olacak ki eşiniz o kişiye daha yakın olacak siz hep acaba diyeceksiniz belki de o acaba dediğiniz şeyler bigün gerçek olacak..yani hiç bişey şu ankinden iyi olmayacak..bence ne kadar uzak o kadar iyi

topic in tamamını okuyamadım ama tecrubelı olarak bu soruya cevap verebılırım.
eski sevgiliye yakın olmak sorun cıkarır mı? evet cıkarır cok degıl bıkac aya kalmaz antıdepresanlara ve buyuk kavgalara alısırsınız.

ööööfff neden hep bayanlar çocuğu için herşeye katlanmak zorunda erkek de baba değilmi neden adam olmadan baba oluyolarki nasıl kadın çocuğum için aldatılmayı affettim diyo da adam çocuğum için adam gibi aldatmamayı düşünmüyoo , yada neden başkasını seviyosa başka bir kadının hayatını maahvediyo , böylesinin Allah cezasını versiinnnn , sallandırmak lazım meydanda ,

ööööfff neden hep bayanlar çocuğu için herşeye katlanmak zorunda erkek de baba değilmi neden adam olmadan baba oluyolarki nasıl kadın çocuğum için aldatılmayı affettim diyo da adam çocuğum için adam gibi aldatmamayı düşünmüyoo , yada neden başkasını seviyosa başka bir kadının hayatını maahvediyo , böylesinin Allah cezasını versiinnnn , sallandırmak lazım meydanda , :ssz:

ben bu kadar acı çekerken onlar hep mutlu olacaklarını sanıyolar benim ahım bugun olmazsa yarın yakacak canlarını çok iyi biliyorum.ALLAHIM en iyisini bilir nasılsa

ben bu kadar acı çekerken onlar hep mutlu olacaklarını sanıyolar benim ahım bugun olmazsa yarın yakacak canlarını çok iyi biliyorum.ALLAHIM en iyisini bilir nasılsa

Şüphesiz Allah bilir de, siz eliniz belinizde beklerseniz, eski sevgilinin mahallesinden ev alırsanız belaya davetiye cıkarmış olursunuz. Önce tedbir sonra tevekkül.

benim eşimin eski sevgilisi evli ve düğünüme gelip bir dakika dahi oturmadan oynayan utanmadan gelip para takıp sonra fotograf cekılıp kocasına hangı yüzle gosterdiğini bilemeyen ve bu durumu cok acı bir şekilde yaşayan şu an eşimin çalıştıgı semtte calısıtgını bilmek kadar cıldırtmaz sanırım seni ben 3 seneden beri bunu sorun ediyorum o yüzden tartısmalarınız olucak illa benden söylemesi ha eşimin beni sevdıgını bılmıyormuyum bılıyorum beni kaybetmeyi göze alamıcagınıda biliyorum ama şeytan işte aklıma sokuveriyor bir yerlerden

Eski konuyu da okudum canım. Sakın derim, sakın oradan bir ev alma. :50: Hatta mümkünse şehri değiştir. :ssz:

insan ne yaparsa kendisine yapar

eşiniz size gerçek yüzünü göstermiş

bundan sonra yaşadıklarınız için eşinize değil kendinize bakmanız gerekir

biraz çabalamanız çözüm yolu bulmanız gerekir

öyle oturduğunuz yerden ahh vahhla ömür geçmez

sen acı çekme bence evinden de ayrılma taşınma başka yere. kadının kocası da garip geldi bana ne geniş adammış ama belki kadın kocasına bana asılıyor ben normal konustum baktım asılıyor sildim felan demiştir adamda umursamamıştır. ama eşinle konuş düşün taşın neden başka yere taşınmak istiyor bu kadar kolay mı iş ne olacak ayrıca 2 kere boşanmak suç değil ailende bunu anlar anlamasa bile bu senin suçun değil neden bu şekilde kendine yükleniyorsun? yapma bunu canım

Back
X