- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- Konu Sahibi rakirockks
Kızlar biraz uzun ama düşünmekten kendimi yedim bi yardım edin Erkek arkadaşım çok ağır başlı duygularını dışa vuramayan bi kişilikteydi. Üni sınavı, işi, eğitim verdiği bir kurs ve ek işte de çalışıyo olması yüzünden bu aylarda çok bunalımdaydı. Konuşamıyoduk artık. Kendini suçlar dururdu üzüldüğümü sanıp. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizden hala süphem yok. Sınav da yaklaşınca iyice bunalıma girdi bizimki. Kavga bile olmayan ilişkimiz, buluşucağımız normal bi pazar günü onun işi yüzünden buluşamadığız için beni daha fazla üzmek istemediğini söyledi ve bitirdi. Olgun ve aklı başında insanlarız başka bi sebebi yoktu ayrılmamız için. Aksine gözümün içine bakardı hiç bırakmıyım onu diye. 15 gündür ayrıyız tabi bu süre içinde karşılaştık cevapsız mesajlar attım ortağı bunalımda ne yaptığını bilmiyor dedi sosyal sitelere whatsappa da 10 gündür bakmıyor. Pazar günü lanet sınava giricek ve o gün doğum günü. Aramak istiyorum destek olmak için ama basit mi durur bu davranışım bilmiyorum. Hem sınavdan sonra rahatlar bana gelmesi için adım atmış olurum. 5 6 gündür ben de kestim mesaj atmayı çünkü. Bir hafta sonra kursumuz başlayacak zaten karşılaşıcaz. Artık ağlayıp dua etmekten yoruldum çok özlüyorum onu. Birden bitti ve hala sevdiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım nolur akıl verin aramam doğru olur mu cumartesi akşamı?