Eski Sevgiliyle didişmeler bitmiyo, bi akil verin kizlar.

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
Kizlar yine ben :)

Bir hafta önce sevmiyorum diyerek terk edildim. Belki oyuyaniniz olmustur. Bende salak gibi su bi hafta icinde deli gibi arkasindan kostum. Cuma günü pes ettim. Bana yazdigim birseye cevap verirken onu tersledim yani beklemedigi tepkiyi verdim cünkü arkasindan kostum. Hadi uzatma falan filan yazdim. Tamam dedi. Orda bitti. Ertesi gün cumartesi aksami bi cafeden cikarken karsilastik. O cikmis arkadaslariyla araya dogru yürüyodu. Bende arkadasinla cafeye dogru yürüyoduk. Sonra bu bana cok kisa bakti ama gercekten kisaydi. Aradan bi saat gecti cafedemisin yazdi. Bende okuyup takmadim. Ertesi gün neden yazdin dedim. Buda bana sadece orda olup olmadigini sordum dedi. Karsilastik ya dedim. Buda bana ben görmedim arkadas gördü yazdi. Bende kisa olsada baktin dedim hem neden yazdin ki dedim. Oda ben seni taniyamadim hadi neyse yazmim kib yazdi. Delirdim resmen arkadasi gördüyse bile niye yazarki yani ortaligi kudurtuyo. Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim. Okumus mesajimi. Herif engellemiyo. Cevapta yazmadi. Kafayi yicem yani ne istiyo bu. Seni istemiyorum diyo cafeden sonra yaziyo engelle diyorum yapmiyor. Kizlar bi akil verir sizce neyin pesinde nasil davranmaliyim. pisman olsun yaptiklarina istiyorum. Arkamdan kossun. Engellemedigine göre sanirim yazmami istiyo bi tarafi dahada havalara ucsun diye aptal.

O bi seyin pesinde degil ama siz gayet adamin pesindesiniz. "ayy istemiyorum, neden ariyor?!!" seklindeki tribinizle beraber adamin arkasindan kosuyorsunuz. Sonra adama, "silsene beni" diyorsunuz. Adam degil, siz adamin pesindesiniz su an. Adamin zerre umurunda da degilsiniz. Takilmalik, cani istemis mesaj atmis.:) Sizin icin, cantada keklik diye dusunmuyorsa, ben de insan degilim. :) Ha ayrica, bu tutumunuzi devam ettirirseniz daha cok uzulur, delirir ve mesajlariniza karsilik alamazsiniz.

"Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim." bu kurduğun cümlenin sefasını sürüp egosunu şişirmek istiyor sadece. Senin peşinden koşmaz çünkü zaten senin koşacağından emin

"Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim." bu kurduğun cümlenin sefasını sürüp egosunu şişirmek istiyor sadece. Senin peşinden koşmaz çünkü zaten senin koşacağından emin
Beni istemeyen ama engeller diye düsündüm. Yani istemeyen yazmamdanda rahatsiz oöur sandim. Engellemedi. Sanirim gercekten yazacagimi saniyor hala. Bu yüzden o kapiyi acik birakiyor. Buda gercekten bana kafayi yedirtiyor.

Beni istemeyen ama engeller diye düsündüm. Yani istemeyen yazmamdanda rahatsiz oöur sandim. Engellemedi. Sanirim gercekten yazacagimi saniyor hala. Bu yüzden o kapiyi acik birakiyor. Buda gercekten bana kafayi yedirtiyor.
Sen zaten ona yazacağının mesajını vermişsin o da keyifle bekliyor üzgünüm

Engellemiyor cunku olurda özler yazarsanız(ki bunu kendiniz söylemişsiniz ona) egosu şişecek, hoşuna gidecek.
Niye kendinizi bu kadar düşürüyorsunuz sizi önemsemeyen biri için.

Şu beni engelle cümlesi de ayrı komik. Bu yeşilçam Filmleri zamanında telefon olsa imiş tam yeşilçam repliği olurmuş. Güzel kardeşim sen engelle. ASeni istemiyorum diyen adamdan daha da hayır gelmez gelse bile yüksek ihtimal geri gider. Sen engelle belki o koşar peşinden sen de Hayır dersin bi şöyle kendine gelirsin

Ben ortada sadece iki kisinin ego savasini verdigini görüyorum..

Bu olayla da cok karsılastım yine lanet olsun

Öncelikle böyle insanları biri cok seviyorsa onun seyi kalkar takmaz falan ama sonra o kisi ondan vazgectiginde nedense dikkatini daha cok cekip eski haline getirmeye calısır kendini hatırlatmaya falan calısır.Yani siz ona ne kadar cok yazarsanız o sizi o kadar takmaz.Engelleyen taraf neden siz olmuyorsunuz?Veya görüp takmadınız ertesi gün neden niye yazdıgını soruyorsunuz? Emin olun siz bunu yapmasaydınız pesinden kosmasaydınız cuma günü dediginiz gibi bitseydi o size daha cok yazardı daha cok aklından cıkmazdınız

Keşke o son tavırdan sonra o mesajları yazmasaydın özlerim filan diye,yavaş yavaş pişman oluyormuş sanki,kabul etmezdin tabi ulaşamadığı için kıymetli olurdun, şimdi olmaz artık,çünkü ne zaman dönse orda olacağını sanıyor canım ya..

Adamın yaptığı: istememyancebimekoy.com :) Siz de beni engelle diyerek "ben iradesizim sana karşı koyamıyorum, kendime hakim olamayıp iletişime geçiyorum engellemezsen beni hala istediğini düşünüp peşinde koşmaya devam edicem diyorsunuz. Karşı tarafın ego gökyüzüne vardı tabi niye engellesin?

Telefonunu silin, engelleyin ne yaparsanız yapın size ulaşmasını önleyin, hayatınıza devam edin. Bu arada son yazdıklarımı yakında tişört üstüne bastırıp satmayı, kazandığım para ile de billboard'lara ilan vermeyi planlıyorum sayın kk sakinleri.

Bundan sonra susmayi tercih ettim zaten, kendime söz verdim uzak durucam. Yani kendi yaptiklarima sasiriyorum. Yüzüme baka baka seni istemiyorum diyen birinin arkasindan neden kostum ki zaten. Allahtan cok abartmayip 4-5 gün icinde biraktim. Belki icinde ufak bi kivilcim vardir diye düsünerekten yaklastim ama hani bu kedi köpek isi nereye kadar sürecek diye düsündüm. Ben onu nereye kadar kovalayayim ki. Mantigimi bi kenara birakip hareket etmisim resmen.

O değilde siz onun peşinde gibisiniz hala adama özlerim yazarım beni engelle diyorsunuz. Çok çocukça sizin bir iradeniz yok mu? Adam da ego tavan yapmış ne kadar çok yazarsanız o ego artacak siz engelleyin silin.

X