Eski t-shirtler İle Asma Saksılık Yapımı

aaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
265
65
Boş zamanlarınızda rahatlıkla yapabilirsiniz. Özellikle çiçek yetiştirmeye bayılanlardansanız mutlaka bu şekilde şık bir dekor yapabilirisniz. Hem odanıza ya da balkonunuza renk katmış olursunuz hem de yerden tasarruf etmiş olursunuz.
Yapımı gerçekten çok kolay. Malzemeleri ise çok ucuz. Eviniz de bile olabilecek bu malzemeler ile bence sizler de hemen bu projeyi yapın kızlar.
Yarım saat kadar sürecek bir projedir...

3.jpg

FINAL.jpg

planter-1.jpg

planter-2.jpg

planter-3.jpg

planter-4.jpg

planter-5.jpg

planter-6.jpg

planter-7.jpg

planter-8.jpg

planter-9.jpg

planter-10.jpg

planter-11.jpg

planter-12.jpg

planter-13.jpg

planter-14.jpg

planter-15.jpg

FINAL2.jpg

FINAL.jpg

FINAL3.jpg

Son düzenleme:
"mayo kumaşı dışarı yatıyordu"

Şu çeviriyi ya düzgünce yapın, google translate kullanmayın ya da bunu paylaşmayın.

"Biz Nane ve Deniz Kuvvetleri renk seçeneklerinin yanı sıra, bu canlı Magenta ekledi. Yani bir kapmak kitive yapım olsun"

aynen katılıyorum :KK51:

Ne dikkatlisiniz :-) ben hiç okumadim,sadece resimlere baktım. Yorumlardan.sonra okudum,ay Allahimm:-)

Arkadaşlar yurtdışındaki sitede bu haberi görüp beğenmiştim, google translatten direk kopy paste ile yayınladım,hatta bunu yazının başında bildirdim, resimlerden zaten anlaşılıyor konu diye , direk yayınladım

Bir nevi makrame o_O

"mayo kumaşı dışarı yatıyordu"

Şu çeviriyi ya düzgünce yapın, google translate kullanmayın ya da bunu paylaşmayın.

"Biz Nane ve Deniz Kuvvetleri renk seçeneklerinin yanı sıra, bu canlı Magenta ekledi. Yani bir kapmak kitive yapım olsun"

aynen katılıyorum :KK51:

Ne dikkatlisiniz :-) ben hiç okumadim,sadece resimlere baktım. Yorumlardan.sonra okudum,ay Allahimm:-)

çevirmesydiniz bari ingilizce bilen anlardı böyle kimse bişey anlamaz:)

Arkadaşlar yurtdışındaki sitede bu haberi görüp beğenmiştim, google translatten direk kopy paste ile yayınladım,hatta bunu yazının başında bildirdim, resimlerden zaten anlaşılıyor konu diye , direk yayınladım

Yabanci siteden translate kopyala yapistir yapmak marifet degil, insanlar anlasin da yapsin diye dogru duzgun cevirmek marifet. Sizin yaptiginizi herkes siteye girer kendi yapar. Gereksiz birsey yapmissiniz yani.

Boş zamanlarınızda rahatlıkla yapabilirsiniz. Özellikle çiçek yetiştirmeye bayılanlardansanız mutlaka bu şekilde şık bir dekor yapabilirisniz. Hem odanıza ya da balkonunuza renk katmış olursunuz hem de yerden tasarruf etmiş olursunuz.
Yapımı gerçekten çok kolay. Malzemeleri ise çok ucuz. Eviniz de bile olabilecek bu malzemeler ile bence sizler de hemen bu projeyi yapın kızlar.
Yarım saat kadar sürecek bir projedir...

Eki Görüntüle 1504116

FINAL.jpg

planter-1.jpg

planter-2.jpg

planter-3.jpg

planter-4.jpg

planter-5.jpg

planter-6.jpg

planter-7.jpg

planter-8.jpg

planter-9.jpg

planter-10.jpg

planter-11.jpg

planter-12.jpg

planter-13.jpg

planter-14.jpg

planter-15.jpg

FINAL2.jpg

FINAL.jpg

FINAL3.jpg
uğraştırıcı ama sonunda değiyor açıkçası :)

X