Eskiden aşık olunan adama son mesaj

kimbuerolegemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
10
17
29
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.

Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.

Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.

Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.

Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.

Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.

Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
İş işten geçmiş. Hiç gerek yok...
Kırılmanız da gereksiz aslında, size hiç bir zaman ümit vermemiş ki.

Kendini iyi hissedeceksen yaz. O adama karsi yüzsüz durumuna düşersin yada düşmezsin bilinmez ama en azından kendi içine atmamiş olursun. Neden o adam kendi yaptiklariyla yuzleşmesin diye sen kendini uzecekmişsin ki? Yaz bence dok içini yani.

zaten öyle de böyle de aranızda birşey olamayacağı için yani sen zaten daha önce ona duygularını ifade ettiğin için, gerçekten o defteri kapatmak istiyosan yaz gitsn daha fazla düşemezsin. o defteri de tamamen kapatma niyetindeysen ve içinde kaldıysa yap yoksa hiç gerek yok bence

Bosver ya. Ozaman kirgin degildim ama simdi kirginim demen biraz sacma. Zaten baskasindan hoslaniyomus. O sana cevap atcak sen ona. Bunun sonu gelmicek. Ne derse desin yine icinde bi kirginlik kalcak. Durmadan icini mi dökeceksin bu adama. Zamana birak.

Adam umut vermemiş bişey yapmamış karşılıklı isteklerinizi gidermişsiniz şimdi mesaj atsan hala peşimde diyecek o yüzden hayatına devam et kaldı ki başkan birinden hoşlandığını belirtmiş belki şuan onla ? Huzur bozmayın bence

onun için bir sey ifade etmeyecek, ilişkinizde olumlu bir gelişmeye yol açmayacak
sen derdini buraya yaz, içini buraya dök

Kirildim deseydin ne değişecekti ki boşver artık başkası var demek aklında sen olsan sevgili olurdunuz çoktan zaten :KK43:

Bence yazmayın. Geçmiş olmuş bitmiş.
Ama sevgili olmadan cinsel birlikteliğe de takmadım değil ne yapayım :KK53:

Gereksiz.
sordugunda soylenseydi bi anlami olabilirdi ancak uzerinden zaman gecmis, heleki birinden hoslandigini soylemisken geri cirpinislarin sadece seni yipratir.

boş verin.
yaşanan yaşanmış, geçen geçmiş, biten bitmiş. şu saatten sonra duyacağınız hiçbir şey içinizi ferahlatmayacak, kırgınlığınızı geçirmeyecek. sizi teselli edecek bir şey olsaydı şimdiye kadar duyardınız zaten.
siz sevmişsiniz o sizi sevmemiş.
yolunuza bakın bence.

Ne gerek var ki?laf agizdan bi kere cikar,daha once kirilmadin deyip simdi tam tersini soylerseniz muhtemelen bi beklenti icinde oldugunuzu dusunecektir.ayrica deseniz bile biseyleri telafi etmek icin ugrasacagini hic sanmiyorum:KK14:

Bence yazmayın. Geçmiş olmuş bitmiş.
Ama sevgili olmadan cinsel birlikteliğe de takmadım değil ne yapayım :KK53:
2 gündür sizinle aynı düşüncelerdeyiz. Yoksa yoksa siz benim ruh ikizim misiniz? :KK70::KK70: Bana da çok tuhaf geldi ne yalan söylüyeyim.

X