Eskiden sevdiğim kişinin karısı

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
4 sene önce kendimden büyük birini seviyordum içimde tutamadım ve o kişiye itiraf ettim.Arkadaş olarak konuşuyorduk.Sonra konuşmayı kestim her ne kadar sevsem de o benden 7 yaş büyüktü ve hayata atılmıştı bense daha okuyordum.Aramızda bir şey olamayacağını düşünmüştüm.Kısacası onu ve kendimi düşündüm. Sonra bu kişi evlendi.Ve karşılaştığımız ortamlarda o kadın da oluyordu. Bu kişiye karşı bir şey hissetmiyordum sonuçta evlenmişti.Kadın bana kötü bakışlar atıyordu sürekli,kocasının yanında sesli sesli konuşuyordu.Ben kötü bir şey yapmışım gibi bakışları üzerimdeydi.Artık aynı ortamlarda bulunmamaya özen gösteriyorum.Aramızda bir şey geçmemesine rağmen kadın ne düşünüyor olabilir kızlar? Ve kocası yanlış bir şey söylemiş olabilir mi?

Hiçbir şey olmamış yokmuş gibi davranın kaçmayın daha çok göze batar.
Hem bir şeyler söylemiş olsa bile geçmiş geçmiştir..

ADamda biraz aptallık varmış sanırım. Ne gerek var ki. Kesin kıskandırmak için falan anlatmıştır. Ben olsam hiç umursamam.

4 sene önce kendimden büyük birini seviyordum içimde tutamadım ve o kişiye itiraf ettim.Arkadaş olarak konuşuyorduk.Sonra konuşmayı kestim her ne kadar sevsem de o benden 7 yaş büyüktü ve hayata atılmıştı bense daha okuyordum.Aramızda bir şey olamayacağını düşünmüştüm.Kısacası onu ve kendimi düşündüm. Sonra bu kişi evlendi.Ve karşılaştığımız ortamlarda o kadın da oluyordu. Bu kişiye karşı bir şey hissetmiyordum sonuçta evlenmişti.Kadın bana kötü bakışlar atıyordu sürekli,kocasının yanında sesli sesli konuşuyordu.Ben kötü bir şey yapmışım gibi bakışları üzerimdeydi.Artık aynı ortamlarda bulunmamaya özen gösteriyorum.Aramızda bir şey geçmemesine rağmen kadın ne düşünüyor olabilir kızlar? Ve kocası yanlış bir şey söylemiş olabilir mi?

eşi bu kız benden hoşlanıyordu diye söylemiştir muhtamelen

yada siz algıda seçicilik yapıyorsunuz.

Pek iyi şeyler düşünmediği kesin , sen olsan ne düşünürdün.Kim bilir adam ne anlattı eşine seninle alakalı.

Adam demek ki senin hakkında bir şeyler anlattı ki karısına sana o şekilde bakabiliyor normal bir bakış olmadığı aşikar rahatsız olmuşsun ki buraya kadar gelip anlattığına göre dert olmuş sana bana kalırsa umursama yok gibi gör onları onlar için neden bulunduğun ortamlardan çıkasın ki kendileri çıkıp gitsinler senin varlığından rahatsızsa kadın :KK12:

Bence ya sizin gözünüze batıyor kadın,siz öyle sanıyorsunuz.
Ya da adam söylemiş arada geçenleri.

Kadın biliyor olmalı,o yüzden kötü bakıyordur.Kocasında gözü olduğunu düşündüğü bir kıza nasıl bakılırsa öyle bakıyordur:) Kızma ama konu sahibi,sen de olsan öyle bakardın herhalde.Boşver,uzak dur,aynı ortamda bulunmamaya çalış.Anlaşılabilir kadınsı bir tutum,yapacak bir şey yok.

Eşi söylemiştir de, ne kadar saçma bir şey. Kız sana açılmış neden gidip de ta ne zamandaki olayı karına anlatıyosun pess. Resmen ego şişirmek için anlatmış.

X