Eskişehir estetik!!!

greenEyes24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
58
5
34
Arkadaslar herkez istanbulda veya ankarada burun ameliyatı oluyor benim imkanım yok oralara gitmeye :KK43: LÜTFEN ESKİŞEHİRDE TAVSİYE EDEBILCEGINIZ DOKTOR VARMI????? DR. MEHMET SEZGİNe AMELIYAT Olanlar nerde? ?? imdat

Canım ben de istanbulda yaşıyorum ama eskişehiri çok duydum bende orda olmayı düsünüyodum hatta taa ki burdaki drmla tanısana kadar:)

Canım ben bekir oksayı duymuştum ilk önce hatta estetik kararı alma nedenim oldu diyebilirim burda çok övmüşlerdi kbbci olmasına ragmen

Benim yakın arkadaşım devlet hastanesinde oldu amelyat canım gayette hoş burnu benimde zaten ufak bi kemer var onu aldırıcağım artunç doktrumun adı ve ben gayet iyi anlaştım kendisiyle de bakalım 2 gün sonra randevum var sonra da nisanın ortasına doğru olucam hayırlısıyla :) ama burnun çok sorunlu değilse öyle 7-8 milyarlar dökme bence ben karşıyım buna

Selam canim ben Burnumu kaldirmak istiyorum ve kucultmek bide hafif kemer var onu almasi lazim ama kbbcilara guvenemiyorum iste aceba arkadasin fotosnu bana ozelden gonderebilirmisin?

Benim yakın arkadaşım devlet hastanesinde oldu amelyat canım gayette hoş burnu benimde zaten ufak bi kemer var onu aldırıcağım artunç doktrumun adı ve ben gayet iyi anlaştım kendisiyle de bakalım 2 gün sonra randevum var sonra da nisanın ortasına doğru olucam hayırlısıyla :) ama burnun çok sorunlu değilse öyle 7-8 milyarlar dökme bence ben karşıyım buna

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum klube bende burun ameliyatı olacağım burun eti ve kemik eğriliği var içeriden benim burnumun şekli güzel herkezdebeyenir ama birazgeniş ben şkli hiç bozulmadan ucunu daraltmak istiyorum sizce daha kötü olurmuyum çok korkuyorum kenardarına törpü yapılcak dedi doktor bazıları diyorlar törpü burun kemiğini genişletiyor sizcede öylemi tecrübeli arladaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim:KK43:(

X