• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

Belirtmeden geçemeceğim ben bu olayı inandırıcı bulmadım.
Birde eğitimden bahsedilmiş adaletsizliğe ugrayan ve hakkını aramayan kadar eğitimsiz olmamak gerek

Belirtmeden geçemeceğim ben bu olayı inandırıcı bulmadım.
Birde eğitimden bahsedilmiş adaletsizliğe ugrayan ve hakkını aramayan kadar eğitimsiz olmamak gerek

kimseye kendimi kanıtlamak için parçalamayacağım ben buraya yargılanmak için konu açmadım sadece anlayışlı mantıklı arkadaşların desteği ile moralim düzelsin diye konu açtım yargılamaya çalışanları hiç umursamıyorum bile
niye şikayetçi olmadınız neden taşınmıyor ailen diyorlar

ailem orda doğdu büyüdü hep orda yaşadılar
çapulcular yüzünden memleketlerinden kopmak istemiyorlar 30 kişiden nefret edebilirler ama çok sevdikleri yüzlerce kişi var orda bütün akrabalarım hepsi orda annemin akrabaları kardeşleri annesi babamın akrabaları kardeşleri annesi akrabalarım çok geniş ve bağlıyız birbirimize
ayrıca sadece anne babam yaşamıyor ki o evde
abilerim var yengem var
ve abimin işyeri var orda yıllardır işlettiği
şikayetçi olunca daha çok kin besleyecekler bu kesin sürekli atışmalar tartışmalar olacak cahile laf anlatamazsın ders almaz ki onlar
daha kötü birşey olmasındanda korkuyor ailem üzerlerine gidilince

şimdi şikayet ettik evi eşyaları topladık diyelim pat diye kapattı işyerini abim
bütün yatırımı sermayesi orda kapattılar yok ettiler geldiler istanbula

istanbulda hemen hayat kolay mı sanıyorsunuz ben 2+1 30 yıllık eve 700 tl kira veriyorum aidat hariç

bunlar 2 aile gelecek 1500 tl kira yeme içme nerde

işyeri nasıl kuracaklar burda çevre yok müşteri potansiyeli nerde bilinmio bilgisayar mağazası var abimin burda binlerce bilgisyar mağazası var aynı kazancı sağlayacakmı 5000 tl işyeri kiraları haraç mafyasıda cabası bütün işyerleri mafyaya para vermek zorunda kalıo vermeyenin 2. günü mekanı kundaklanıo haberiniz var mı bunlardan polis bile karışamıyor
orda 250 tl kira veriyorlar işyerine başka birşey yok burda nasıl geçinecekler
yıllarca kendi işinde çalışmışlar nerde iş bulup girecekler 1000 tl maaşlamı geçinecekler
yengem çalışamaz küçük bebeği var
babam emekli maaşı 800 tl kiraya yetmeyecek annem çalışamaz çok sağlıklı değil nasıl bir hayat sürecekler
küçük bebek var onu bakımı masrafları

tamam birikimimiz var ama hazıra dağ mı dayanır işin içinde olmadan bilmiyorsunuz

şehire gelip hemen kolayca düzen kurulmuyor
uzaktan konuşmak kolay tabi

BU SON MESAJIMIDA OKUMADAN YARGILAMAYIN MÜMKÜNSE NEDEN ŞİKAYET EDİLMEDİĞİNİ TAŞINILMADIĞINI ÇOK AÇIK VE NET YAZDIM

Bir dip not daha

İNGİLTEREDE kedi döveni bile hapise atıyorlar ama bizim ülkemizde domuz bağı ile adam öldüreni dahi tutuksuz yargıladıklarını unutmayalım

Son düzenleme:
Merhaba İlkşah;

öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım.
Okurken dehşete düştüm,fotograflarında içimi acıttı şok oldum.

Ne durumda olduğunu,endişelerini korkularını anlayabiliyorum.
Bazıları uslubuna takılmış,vay efendim sen nasıl bu tabirlerle genelleme yaparsın vs. diye.
Sen çok haklısın,söylediklerin az bile.
Emin ol,bu yaşadıkların onların başına gelseydi daha fecii kelimeler sarfederlerdi...

Burda,sana saldırı modunda yorum yazanların çoğu gruplaşmış,ayrı biryerde konuşup planlayıp,
gelip burda ahkam kesiyorlar...Bu sebepten lütfen bu tarz yorumları dikkate alma,önemseme.

Senin acını paylaşan,sana inan ve destek olmak isteyen kişilerle muhattap ol ve kıymetli vaktini onlara harca.
Gereksiz insan her ortamda olduğu gibi,burda da var,sen daha iyi bilirsin malum eski forum editörüsün.

KK'nın en büyük özelliğidir,her konuya fake muamelesi yapmak,konuyu kaynatmak,konu sahibini yerden yere vurmak.
Bu tarz insanlar sadace klavye magandası,başka birşey değiller...

Kendi başlarına gelmeyen herşey,yalandır!

Çok acımasızlar,merhamet desen hiç yok.Futursuzca kelimeleri yazıp çıkarlar popüler olmak adına...

Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.( La Edri)

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur...

Anlayan anlamıştır...

Merhaba İlkşah;

öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım.
Okurken dehşete düştüm,fotograflarında içimi acıttı şok oldum.

Ne durumda olduğunu,endişelerini korkularını anlayabiliyorum.
Bazıları uslubuna takılmış,vay efendim sen nasıl bu tabirlerle genelleme yaparsın vs. diye.
Sen çok haklısın,söylediklerin az bile.
Emin ol,bu yaşadıkların onların başına gelseydi daha fecii kelimeler sarfederlerdi...

Burda,sana saldırı modunda yorum yazanların çoğu gruplaşmış,ayrı biryerde konuşup planlayıp,
gelip burda ahkam kesiyorlar...Bu sebepten lütfen bu tarz yorumları dikkate alma,önemseme.

Senin acını paylaşan,sana inan ve destek olmak isteyen kişilerle muhattap ol ve kıymetli vaktini onlara harca.
Gereksiz insan her ortamda olduğu gibi,burda da var,sen daha iyi bilirsin malum eski forum editörüsün.

KK'nın en büyük özelliğidir,her konuya fake muamelesi yapmak,konuyu kaynatmak,konu sahibini yerden yere vurmak.
Bu tarz insanlar sadace klavye magandası,başka birşey değiller...

Kendi başlarına gelmeyen herşey,yalandır!

Çok acımasızlar,merhamet desen hiç yok.Futursuzca kelimeleri yazıp çıkarlar popüler olmak adına...

Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.( La Edri)

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur...

Anlayan anlamıştır...

aynen öyle güzelim beni anlayan bütün arkadaşlara binlerce kez şükürler olsun
diğerlerinide Allaha havale ediyorum
umarım aynı şeyleri birgün onlar yaşamazlar
BİR DİP NOT DAHA YAZAYIM

İNGİLTEREDE kedi döveni bile hapise atıyorlar ama bizim ülkemizde domuz bağı ile adam öldüreni bile tutuksuz yargıladıklarını unutmayalım

gülşah çok geçmiş olsun
çok kötü yaşadığın olaylar..
malesef ben de milyonlarca insan gibi
adalete kanunlara güvenmiyorum
şikayet etmen belki bi fayda sağlamaz ama
bu tarz insanlara pabuç bırakmak da bana göre ters
bişey yapılmayacağını bilsen bile şikayet etmelisin bence
sadece onların bundan rahatsız olması bile benim içimi soğutmaya yeterdi.
gerçi ben böyle durumlarda kendi adaletimi sağlayıp anladıkları dilden konuşmayı tercih ederdim.
hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye.
bunların amacı da korkutup sindirip işi iyice ele almak zaten.
yine de tercih ailenin ama bu tarz insanlara haddini bildirmek gerek

çok çok geçmiş olsun. yaşadığınız şey gerçekten çok kötü. Ama arkadaşların da söylediği gibi ailenizin başına bişey gelse abileriniz ve babanız evde olmadığı zaman yine herhangi birşeye sinirlenip eve dalsalar anneniz ve yengeniz ne yapabilir. Aşağı yukarı bütün yorumları okudum. aynı şey benim ailemin başına gelseydi 1 gün bile tutmazdım onları orda. Allah korusun bugün sopa, kürekle saldıran yarın silah, bıçakla saldırır. ailenizin illa İstanbula taşınması şart değil. yine oraya yakın bir yere taşınsınlar. 1 km mesafede akrabalarınız varmış onların yanına taşınsınlar. bu gibi durumlarda emek ve maddiat en son düşünülen şey olmalı bana göre.

çok çok geçmiş olsun. yaşadığınız şey gerçekten çok kötü. Ama arkadaşların da söylediği gibi ailenizin başına bişey gelse abileriniz ve babanız evde olmadığı zaman yine herhangi birşeye sinirlenip eve dalsalar anneniz ve yengeniz ne yapabilir. Aşağı yukarı bütün yorumları okudum. aynı şey benim ailemin başına gelseydi 1 gün bile tutmazdım onları orda. Allah korusun bugün sopa, kürekle saldıran yarın silah, bıçakla saldırır. ailenizin illa İstanbula taşınması şart değil. yine oraya yakın bir yere taşınsınlar. 1 km mesafede akrabalarınız varmış onların yanına taşınsınlar. bu gibi durumlarda emek ve maddiat en son düşünülen şey olmalı bana göre.

kötülük yapmak istediklerinde 1 km yürüyerek bile gidilir tatlım
ya bana kalsa ben 1 saniye bile düşünmem şikayet eder avukat tutar uğraştırırdım sonuna kadar
ama özellikle annem çok korkuyor şikayet edersek dahada sinirlenirler diye
ben şikayet ederim beni istanbulda gelip bulamazlar ama ailem akrabalarım orda kötülük yapmasalar bile benm yüzümden onlarla kavga etmeleri dahi beni üzer

ayrıca içlerinden birinin karısı dün gitmiş anneme
herhalde vicdan azabı çekior
kocam uyuyodu ben havai fişekleri duyunca korktum kaldırdım zorla o çıkınca diğerleride çıktı bilseydim böyle olacağını kaldırmazdım bişeyleri var mı çocuklarının falan demiş
annem saf kalplidir suratına tüküremedinmi dedm
hiçbişey konuşmamış iyiler yokbirşeyleri demiş girmiş içeri

vicdan azabı çekse kaç yazar ahlaksız benm gecemi mahvetti psikolojimi mahvetti kollarım sırtım mosmor gördükçe sinir oluyorum
bana bugüne kadar babam vurmamış elin cahil herifi vurdu ya

son yazdıklarını okudum haklısın. oradaki düzeni bırakıp istanbul'a gelmeleri düzen kurmaları çok zor. zaten bütün akrabalarda orada ama ailen sadece o insanların bulunduğu yerden uzaklaşsalar akrabaların olduğu merkeze taşınsalar. abin işini bırakmak zorunda kalmaz. ama oturdukları yer hiç güvenli değil.
anladığım kadarıyla eviniz açık alanda yani çevresinde duvar yok. böyle kolay saldırabildiklerine göre.
inşallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşanmaz, o cahil insanlar da cezasını bulur.
tekrar geçmiş olsun diyorum arkadaşım!

son yazdıklarını okudum haklısın. oradaki düzeni bırakıp istanbul'a gelmeleri düzen kurmaları çok zor. zaten bütün akrabalarda orada ama ailen sadece o insanların bulunduğu yerden uzaklaşsalar akrabaların olduğu merkeze taşınsalar. abin işini bırakmak zorunda kalmaz. ama oturdukları yer hiç güvenli değil.
anladığım kadarıyla eviniz açık alanda yani çevresinde duvar yok. böyle kolay saldırabildiklerine göre.
inşallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşanmaz, o cahil insanlar da cezasını bulur.
tekrar geçmiş olsun diyorum arkadaşım!

yok tatlım evin yüksek duvarları var
önceden yoktu tel örgü vardı onların hayvanları bahçeye girip çok zarar veriyordu o yüzden tartışmalar oluyordu genelde
sonra babam duvar yaptırdı bahçeye giremezler
zaten onlar kapıya geldiler bağıra çağıra bizde çıktık konuşmak için daha konuşamadan saldırdılar
düşünemedik hiç bahçeden dışarı çıkmasaydık kendi kendilerine bağırıp susarlardı
bahçeye giremezler ama o an sinirlenince kimse mantıklı düşünemiyor
ilk önce ben çıktım daha doğrusu
benim doğum günüm ya sinirlendim koştum hemen
ben çıkınca eşim babam koştu peşimden bana bişi olmasın die
sonra kardeşi abilerim geldi karıştı ortalık işte annem kuzenim falan bayağı karıştı ama ayak izleri tam bahçe kapısının önüydü jandarma geldiğindede inceledi

Canım çok geçmiş olsun.

Allah korumuş sizi.

Ölebilirdinizde.

Bilirim pisliklere bulaşma sanada bulaşır derler.Aarada husumet olmasın diye davacı olmadınız.Hoş olsanızda onların devamı vardır.Bu sefer onlar size rahat vermez.

Keşke ailenin başka bir yeere taşınma şansları olsaydı.Fakat onuda yukarda anlatmışsınız.

Allah bizi kötü niyetli insanlardan korusun.Canım evde kimse tek başına kalmasın.Allah korusun birşeyler yaparlar.

çok üzüldüm. :(

Son düzenleme:
yok tatlım evin yüksek duvarları var
önceden yoktu tel örgü vardı onların hayvanları bahçeye girip çok zarar veriyordu o yüzden tartışmalar oluyordu genelde
sonra babam duvar yaptırdı bahçeye giremezler
zaten onlar kapıya geldiler bağıra çağıra bizde çıktık konuşmak için daha konuşamadan saldırdılar
düşünemedik hiç bahçeden dışarı çıkmasaydık kendi kendilerine bağırıp susarlardı
bahçeye giremezler ama o an sinirlenince kimse mantıklı düşünemiyor
ilk önce ben çıktım daha doğrusu
benim doğum günüm ya sinirlendim koştum hemen
ben çıkınca eşim babam koştu peşimden bana bişi olmasın die
sonra kardeşi abilerim geldi karıştı ortalık işte annem kuzenim falan bayağı karıştı ama ayak izleri tam bahçe kapısının önüydü jandarma geldiğindede inceledi

duvarların olması çok iyi o zaman. en azından bahçe kapınız kapalı durur ve içeri giremezler.
böyle insanlara bulaşılmaz, ceza alsalar nolacak çıkınca daha beter olacak, kin güdecekler ailene huzur vermeyecekler.
birde orası merkezen uzakta yakında bir karakol yada jandarma yok.
o yüzden annenin korkusu mantıklı.
bahçenizde köpek var mı bilmiyorum ama böyle insanların olduğu yerde kangal rotriver hatta pitbull beslemeniz gerekir.
şiddet yanlısı değilim ama bu tarz insanların hakkından gelmek zor.
birde yazmışsın saldıranlardan birinin karısı gelmiş sormuş.
kadın daha vicdanlı sanırım ama erkekler cani ruhlu.
inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

duvarların olması çok iyi o zaman. en azından bahçe kapınız kapalı durur ve içeri giremezler.
böyle insanlara bulaşılmaz, ceza alsalar nolacak çıkınca daha beter olacak, kin güdecekler ailene huzur vermeyecekler.
birde orası merkezen uzakta yakında bir karakol yada jandarma yok.
o yüzden annenin korkusu mantıklı.
bahçenizde köpek var mı bilmiyorum ama böyle insanların olduğu yerde kangal rotriver hatta pitbull beslemeniz gerekir.
şiddet yanlısı değilim ama bu tarz insanların hakkından gelmek zor.
birde yazmışsın saldıranlardan birinin karısı gelmiş sormuş.
kadın daha vicdanlı sanırım ama erkekler cani ruhlu.
inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

babamın hayvanalra alerjisi var bahçede bile tutmaz köpeği köpek dedin de aklıma geldi onlarda bayağı köpek var hatta babama bir gün biri saldırmıştı ısıramamış ama montunu parçalamıştı babamda gidip bahçelerine fırlatmıştı parçalanmış montu
onda bile kendilerini haklı çıkarıp kavga etmişlerdi
bunlarla yaşadığımız olayları anlatsam roman olur
babam yapacak bişey yok cahile laf anlatamazsın onlarla yaşamayı öğrenicez dio ben ne yapabilirim
davacı olsam tutuksuz yargılanacaklar bu kez habire laf atacaklar kavga çıkaracaklar
hapise girseler günleri hapiste geçeceklerinden daha çok kin besleyecekler iki ucu pisli değnek derler ya ondan :(

çok çok geçmiş olsun,
resimlerini görünce ürperdim resmen,
bunu yapan insan olamaz,

yalnız burdaki bayanların üslupları ve her konudan kavga çıkarma yanları gözüme battı,
aynı şey kendi başlarına gelse sinirle kim bilir neler derler,
oturdukları yerdem yok ayrımcısın yok hak etmişsiniz yok sende de hata var tarzı söylemler çok ama çok ayıp,

düşündüm de konu sahibinin annesinin yerinde kendi annem olsa,biri ona (hak etsin veya etmesin ki dayağın haklı yanı asla olmaz) şiddet uygulasın,
babamla evde bir başlarına onları bırakmışken evin etrafında ipsiz sapsız eşkiyalar dolaşsın,sanırım bende ağzıma geleni sayardım,

ayrıca görgüsüz cahil dediği insanlar kendi hemşerisi,kendi hısımı belkide,hangimizin ailesinde öyle cahil akrabalar yokki
biz de zaman zaman aman cahil insan deriz öyleleri hakkında,

arkadaşım geçmiş olsun,bir çok aklı selim arkadaşın dediği gibi en doğrusu ailenin ordan uzaklaşması,
belki aranızada ciddi sorunlar var o insanlarla,belki de çok kızdırdınız onları sebep ne olursa olsun şiddet dünyada başvurulacak değil son yöntem aklın ucundan geçecek bir yöntem dahi olamaz..

Back
X