Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtmeden geçemeceğim ben bu olayı inandırıcı bulmadım.
Birde eğitimden bahsedilmiş adaletsizliğe ugrayan ve hakkını aramayan kadar eğitimsiz olmamak gerek
Merhaba İlkşah;
öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım.
Okurken dehşete düştüm,fotograflarında içimi acıttı şok oldum.
Ne durumda olduğunu,endişelerini korkularını anlayabiliyorum.
Bazıları uslubuna takılmış,vay efendim sen nasıl bu tabirlerle genelleme yaparsın vs. diye.
Sen çok haklısın,söylediklerin az bile.
Emin ol,bu yaşadıkların onların başına gelseydi daha fecii kelimeler sarfederlerdi...
Burda,sana saldırı modunda yorum yazanların çoğu gruplaşmış,ayrı biryerde konuşup planlayıp,
gelip burda ahkam kesiyorlar...Bu sebepten lütfen bu tarz yorumları dikkate alma,önemseme.
Senin acını paylaşan,sana inan ve destek olmak isteyen kişilerle muhattap ol ve kıymetli vaktini onlara harca.
Gereksiz insan her ortamda olduğu gibi,burda da var,sen daha iyi bilirsin malum eski forum editörüsün.
KK'nın en büyük özelliğidir,her konuya fake muamelesi yapmak,konuyu kaynatmak,konu sahibini yerden yere vurmak.
Bu tarz insanlar sadace klavye magandası,başka birşey değiller...
Kendi başlarına gelmeyen herşey,yalandır!
Çok acımasızlar,merhamet desen hiç yok.Futursuzca kelimeleri yazıp çıkarlar popüler olmak adına...
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.( La Edri)
Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur...
Anlayan anlamıştır...
çok çok geçmiş olsun. yaşadığınız şey gerçekten çok kötü. Ama arkadaşların da söylediği gibi ailenizin başına bişey gelse abileriniz ve babanız evde olmadığı zaman yine herhangi birşeye sinirlenip eve dalsalar anneniz ve yengeniz ne yapabilir. Aşağı yukarı bütün yorumları okudum. aynı şey benim ailemin başına gelseydi 1 gün bile tutmazdım onları orda. Allah korusun bugün sopa, kürekle saldıran yarın silah, bıçakla saldırır. ailenizin illa İstanbula taşınması şart değil. yine oraya yakın bir yere taşınsınlar. 1 km mesafede akrabalarınız varmış onların yanına taşınsınlar. bu gibi durumlarda emek ve maddiat en son düşünülen şey olmalı bana göre.
son yazdıklarını okudum haklısın. oradaki düzeni bırakıp istanbul'a gelmeleri düzen kurmaları çok zor. zaten bütün akrabalarda orada ama ailen sadece o insanların bulunduğu yerden uzaklaşsalar akrabaların olduğu merkeze taşınsalar. abin işini bırakmak zorunda kalmaz. ama oturdukları yer hiç güvenli değil.
anladığım kadarıyla eviniz açık alanda yani çevresinde duvar yok. böyle kolay saldırabildiklerine göre.
inşallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşanmaz, o cahil insanlar da cezasını bulur.
tekrar geçmiş olsun diyorum arkadaşım!
yok tatlım evin yüksek duvarları var
önceden yoktu tel örgü vardı onların hayvanları bahçeye girip çok zarar veriyordu o yüzden tartışmalar oluyordu genelde
sonra babam duvar yaptırdı bahçeye giremezler
zaten onlar kapıya geldiler bağıra çağıra bizde çıktık konuşmak için daha konuşamadan saldırdılar
düşünemedik hiç bahçeden dışarı çıkmasaydık kendi kendilerine bağırıp susarlardı
bahçeye giremezler ama o an sinirlenince kimse mantıklı düşünemiyor
ilk önce ben çıktım daha doğrusu
benim doğum günüm ya sinirlendim koştum hemen
ben çıkınca eşim babam koştu peşimden bana bişi olmasın die
sonra kardeşi abilerim geldi karıştı ortalık işte annem kuzenim falan bayağı karıştı ama ayak izleri tam bahçe kapısının önüydü jandarma geldiğindede inceledi
duvarların olması çok iyi o zaman. en azından bahçe kapınız kapalı durur ve içeri giremezler.
böyle insanlara bulaşılmaz, ceza alsalar nolacak çıkınca daha beter olacak, kin güdecekler ailene huzur vermeyecekler.
birde orası merkezen uzakta yakında bir karakol yada jandarma yok.
o yüzden annenin korkusu mantıklı.
bahçenizde köpek var mı bilmiyorum ama böyle insanların olduğu yerde kangal rotriver hatta pitbull beslemeniz gerekir.
şiddet yanlısı değilim ama bu tarz insanların hakkından gelmek zor.
birde yazmışsın saldıranlardan birinin karısı gelmiş sormuş.
kadın daha vicdanlı sanırım ama erkekler cani ruhlu.
inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.