eskıye ozlem

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
Kızlar merhaba

Güzel bır pazar dılıyorum hepınıze.

Kafam karışık ıkı gundur.

Sevdıgım sevıldıgım dünyanın en yakışıklı en bıtane erkegıyle nısanım var mayısta.

Ama gerildim sanırım biraz.ıkı yıldır güzel gıden bır ılıskı.benı kırmaz uzmez hıc.sadece bıraz romantızmden uzak.evlılık teklıfını bıle öyle yaptıkı yuzugu gordugumde bıle anlamadım bunu.ıkı dakka gel dışarı dedı.asagı ınıp pastaneye gırınce cay ıcerken çıkarıp verdı.kalan konularda tatlı dıllı nazımı çeker vs.balık burcu olarak bende romantızm sevıyorum.

Neyse bundan yıllar önce o zamanlar fıguranlık yapan bırıyle ıkı ay çıkmıstım.asırı romantızm yukluydu ama olmadı bu şekilde ayrıldım.daha sonra unlu oldu bayağı.acıkcası pek takmadım bıle.hatta kaç yıldır ekranda gordugumde bıle ıplemıyodum.zaten pek gorusmemıstık de.ama gecen gün vıdeolara bakarken kız arkadasına romantık jestlerını ıceren bı vıdeoya denk geldim.dedıgım gıbı adamın hayatını hıc merak etmiyorum.ızlıyım bakım dedım.ızledıkce aklıma ellerımı tutup adımı defalarca tekrarlaması geldı.bız ayrıldıktan sonra aramadık bırbırımızı yanlış anlaşılma olmasın.oyle büyük bı ask yasamadık.kapıma bıraktığı çıcek vs geldı.adamdan hoslanmaya başladım bu andan beri.boslukta mıyım.unlu oldu dıye mı hoslandım dıcem ama kaç yıldır unlu.super ılıskıydı desem ıkı ay tatmın etse ayrılmazdım.kaldı kı adamda bı kez bıle aramadı bıle.ıkımızde takmadık.nısanlımı sevmıyo muyum.ama onu sevdıgımı de bılıyorum.bunların nedenını anlamıyorum.canım çok sıkılıyor

Son düzenleme:
Bence romantizm o kadar önemli değil sevilmek önemli.Bir aralar bende romantizme çok takıntılıydım öyle çok hayaller kurardım eskiden benimde romantik sevgilim oldu onu özledigimde sırf bu yüzden oldu ama simdi fark ediyorum da çok büyük gereksiz bir hata yapmışım.Sevilmek sevmek önemli.Bence sizi sevdigini hissetmeniz en büyük romantizm olmalı

şimdi iş ciddiye binice müstakbel nişanlınıza bir alıcı gözüyle baktınız ve eksiklerini gördünüz. zamanında o eksikleri tamamlayan bir adam geldi aklınıza. normal yani. ciddi kararlar verilirken biraz ani oluyor yavaş yavaş dank ediyor böyle. ama elinizdeki yetmiyorsa hiç girmeyin bu işe. yok eğer yetiyor diyorsanızda bırakın olduğu gibi kalsın. fazla kurcalamayın.

Boşver hayallere kapilma canım ünlülerin çoğu ciddi ilişki düşünmez bence sırf ünlü oldu diye dusunuyosundur yoksa iki aylık bisey icin o kadar zaman sonra takmazdin

Boşver hayallere kapilma canım ünlülerin çoğu ciddi ilişki düşünmez bence sırf ünlü oldu diye dusunuyosundur yoksa iki aylık bisey icin o kadar zaman sonra takmazdin
Degıl mı.on senedır takmamısım dıyorum sımdı o vıdeodakılerı görünce ozendım galıba

Burada coğu insan eşini nişanlısını öküzüm diye sever,ama sever yami başka biri daha romantik diye daha iydir demezler..anlatabildim mi..sevgi herseyi örtüyor ama senin sevgin örtmemiş arayış içindesin.

Burada coğu insan eşini nişanlısını öküzüm diye sever,ama sever yami başka biri daha romantik diye daha iydir demezler..anlatabildim mi..sevgi herseyi örtüyor ama senin sevgin örtmemiş arayış içindesin.
Ikı swnedır gormuyordum ama bırden alternatıflerımı farkettım nedır ıs cıddıye bınınce.anlayamadım kwndımı bende

Son düzenleme:
Ikı swnedır gormuyordum ama bırden alternatıflerımı farkettım nedır ıs cıddıye bınınce.erkek hormonu mu var anlamadım bende
Ayrıldığını düşün o zaman daha mı iyi.bulabilecekmisin onun gibisini .dünyanın en yakışıklı en anlayışlı eşini.tabiki hayır.o zaman niye arayış ..
Bak mutlusun yanında seni seven biri var.
O ünlü diye şindi akıl kayıyor belliki.takip etmem demişsin e etmişsin işte,
Ben eski sevgililerime niye grip bakmıyorum..
Video ve tv deki gibi değil insanların hayatları bunlar boş..tv ve video da,facede hayatlar paris görünür ama gercekler tarlabaşı dır:)

Ayrıldığını düşün o zaman daha mı iyi.bulabilecekmisin onun gibisini .dünyanın en yakışıklı en anlayışlı eşini.tabiki hayır.o zaman niye arayış ..
Bak mutlusun yanında seni seven biri var.
O ünlü diye şindi akıl kayıyor belliki.takip etmem demişsin e etmişsin işte,
Ben eski sevgililerime niye grip bakmıyorum..
Video ve tv deki gibi değil insanların hayatları bunlar boş..tv ve video da,facede hayatlar paris görünür ama gercekler tarlabaşı dır:)
Aslında hıc bırıne donup bakmadım.on yıldır bu adamıda sallamadım hıc.hele ıkı yıldır gozum askımdan başkasını gormedı.ama çok güzel bı vıdeo ızleyınce ozendım.aklıma gwldı ıste o romantızmı.ote yandan paranoyak dwngesız ve kuruntulu bırıydı.cok ıcer ve ılac kullanırdı.bırıyle gulsem bana mı guldunuz dıye kuserdı.acayıp trıp atardı kız gıbı

Yok yok sevıyom ben askımı ya...sanırım o unlunun kıza davranısına ozendım.adamı kıskanmadım bak hıc.sadece ozendım

Aslında hıc bırıne donup bakmadım.on yıldır bu adamıda sallamadım hıc.hele ıkı yıldır gozum askımdan başkasını gormedı.ama çok güzel bı vıdeo ızleyınce ozendım.aklıma gwldı ıste o romantızmı.ote yandan paranoyak dwngesız ve kuruntulu bırıydı.cok ıcer ve ılac kullanırdı.bırıyle gulsem bana mı guldunuz dıye kuserdı.acayıp trıp atardı kız gıbı
Ayy aman iyki olmamış o psikoyla..

Nisan heyecaninda olan biri nasil boslukta olur anlayamiyorum.sizin internetten suan nisanlilik modelleri sac modelleri arastiriyor olmaniz gerekirdi.
Seviyorum diyorsunuz hic sanmiyorum.sadece aliskanlik.muhtemelen kendinizi kandirip hayatiniza bakacaksiniz..ama lutfen duygularinizi olcun tartin.

Ayy aman iyki olmamış o psikoyla..

Iyı yonlerıde vardı tabı çok tanıyamadım

Nisan heyecaninda olan biri nasil boslukta olur anlayamiyorum.sizin internetten suan nisanlilik modelleri sac modelleri arastiriyor olmaniz gerekirdi.
Seviyorum diyorsunuz hic sanmiyorum.sadece aliskanlik.muhtemelen kendinizi kandirip hayatiniza bakacaksiniz..ama lutfen duygularinizi olcun tartin.

Haklısın ama oncekı konumdada var.kımse nısan konusunu acmıyo.tarıh alındı ne onlar ne bızımkıler.ıcım sıkkın.kmsede heyecan yok kı.bende bozuldum halıyle.tek konu gecmıyo
Profil resminizin rengi çok rahatsız edici gözlerim ağrıdı

Tüm ekranı kaplayacak kadar büyük degıl.ustelık bunu özel mesajla belırtın.konu dışı yorum yapmayın

X