eşle birlikte gidilebilen sauna yada hamam mekanı ?(Ankara)

7esra4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
149
13
merhaba bayanlar evlilik yıldönümümüze çok az kaldı
eşim bir süprizler peşinde bnde bişiler yapmak istiyorum ama farklı olsun istiyorum
acaba eşimle birlikte gidip yorgunluğumuzu atıp dinlendiğimizi hissedebileceğimiz hamam vs. türü en önemlisi birlikte girebileceğimiz bir mekan varmı ankarada yeni yaşamaya başladık çok bilmiyorum oyüzden fikir almak istedim

canim hamamlarda ozel odalar oluyor kiraliyorsun istedigin kisiyle giriyorsun. ister esin cocuklarinla ister kiz kiza arkadaslarinla. Oyle yer onerebilirim cunku istedigin gibi ayarlarsin meyve mumlar falan romantik olur basbasa. Baska kimse olmaz.

canim hamamlarda ozel odalar oluyor kiraliyorsun istedigin kisiyle giriyorsun. ister esin cocuklarinla ister kiz kiza arkadaslarinla. Oyle yer onerebilirim cunku istedigin gibi ayarlarsin meyve mumlar falan romantik olur basbasa. Baska kimse olmaz.

bi önerin olursa cok sevinirim tam ıstediğim gibi bahsettiğin cvbını bekliorum teşekkürler :nazar::anneadayı::emir_bebek:

bi önerin olursa cok sevinirim tam ıstediğim gibi bahsettiğin cvbını bekliorum teşekkürler :nazar::anneadayı::emir_bebek:

Canim malesef ben ankarali olmadigim icin oneremicem ama. ankara kaplicalarini falan arastir mutlaka vardir. Internetten bak ankara kaplicalarina. Olmadi kaplicadaki otellerde belki vardir veya hamami olan daireler kiraliyabilirsin 1 haftalik veya haftasonu. Ankara kizilcahamam tatilkoyu falan.

X