eşleriniz işten geldiginde nasıl vakit geciriyorsunuz

yumurta11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
77
29
hanımlar bizmi fazla rahatız acaba yoksa askımızmı böyle anlamadım
aynı odadayız ama ya benim dizim var nette ya onun mac programı ya ben telde oyundayım ya ok telde oyunda
tabi konusuyoruz caz y iciyoruz falan ama evde durdugumuz zamanların cogu böyle
ikimizde birbirimize karısmıyoruz ama bilemiyorum .....

ya sizler nasılsınız

Hep aynı canım dıger ınsanlarında bızden bı fatkı oldugunu dusunmuyorum evlılık hayatı sonucta aksam olunca yemek arkasına cay ya da kahve fenerın macını ızler bende telde kk de :)

Evli değilim ama annem telefonda takılıyor babam bilgisayarda dizi izliyor.Bazen birbirlerine laf atıyorlar.Bazen biz gelince muhabbet oluyor.Bazen yine yemek yerken çünkü salondan mutfak acık görünüyor.
Yani bir siz böyle rahat değilsiniz :KK14:

Cocuklari erkenden uyutup birlikte tv izleriz yada bilgisayara bakariz ben erkenden yatmak isterim o 12 ye kadar oturur tek yatmayi sevmiyorum diye homurdanarak yatarim

Eşim işten gelince uzun sohbet eşliginde akşam yemegimizi yeriz. daha sonra kahvemizi içer komik şeylerden konuşup güleriz. daha sonra canımız isterse tiyatro, sinema, alış veriş vs. yada dışarda akşam yemegimizi yeriz. arkadaşlarla birlikte olur, anı doya doya yaşarız.

Şaka şaka :KK70: sürekli bir muhabbet, sosyal hayat felan olmaz zaten. bizde genelde bilgisayar ve tv. birde ikimizin oynadığı oyun var, birlikte oynarız. bazen, film izleriz. konuşacak çok birşey olmuyor zaten. gün içinde tlf konuşup yazıştığımız için :)

aynı odadayız ama ya benim dizim var nette ya onun mac programı ya ben telde oyundayım ya ok telde oyunda

ya sizler nasılsınız
Bir an ben ne zaman konu açtım dedim :) benim de eşim maç izlemeyi sever, fb basket maçları dahil. Başlarda daha yoğundu her maçı izlerdi ama şimdi sadece fb. O kaç izlerken ben de netten dizi izlerim o gün dizi varsa yoksa kk. Ya da bi boyama kitabı aldım kendime onu boyarım, kitap okurum. Maç yoksa anneleri ziyaret yada monopoly,okey oynamaca...

Eşim işten gelince uzun sohbet eşliginde akşam yemegimizi yeriz. daha sonra kahvemizi içer komik şeylerden konuşup güleriz. daha sonra canımız isterse tiyatro, sinema, alış veriş vs. yada dışarda akşam yemegimizi yeriz. arkadaşlarla birlikte olur, anı doya doya yaşarız.

Şaka şaka :KK70: sürekli bir muhabbet, sosyal hayat felan olmaz zaten. bizde genelde bilgisayar ve tv. birde ikimizin oynadığı oyun var, birlikte oynarız. bazen, film izleriz. konuşacak çok birşey olmuyor zaten. gün içinde tlf konuşup yazıştığımız için :)
Bian görünce gözlerim büyüdü. Ne sosyal aile dedim :) haklısın gün içinde konuştuğumuz için bişey kalmıyor pek... Yorgunlukta oluyor biraz, herkes bi yere dağılıyor dinlenmek istiyor belKi.

Uç aşağı beş yukarı herkesin ole geçio.. Arada değişiklikler oluyo mutlaka ama klasik durum bu bizdede

ya sizler nasılsınız

Bu akşamımızı anlatayım. Eve geldik, yemek yedik. Sonra ayrı koltuklarda hem internette takılıp hem sohbet ettik. Bu arada tvde tartışma programı izledik. Sonra dizi saati geldi birer kadeh şarap koyduk dizi izledik. Dizi bitince beyimin uyku saati geldi onu uyuttum. Şimdi de burda takılıyorum işte.

Ne kadar süredir evlisiniz?
Hani soruyorum ki bizde kac zaman sonra böyle olacağız merak ettim :KK45:
Benimde annem laptopun birinde oyun oynuyor babam kendi laptopunda gazete okuyor. Bu arada tv açık bende elimde tl burda takılıyorum :)
Sanırım bütün evlilikler cicim aylarından sonra aynı düzene giriyor :KK14:

Bana günümüz şartlarında çok normal geldiniz. Biz de yemek yeriz tv izleriz. Kumanda savaşı yaparız. Bazı akşamlar kitap okurum(eşim hiç okumaz).
Arada konuşur şakalaşırız. Sonra yine tv veya telefona dalarız.

Mesela bu akşam kv de yemek yedik, çay içtik, sohbet ettik, eve geldik. Pijamalarımı giydim yatağa girdim telefon elimde uykudan önce buradayım. Eşim içeride spor programı ve belgesel arasında gidip geliyor.

Ekleme: Aynı şirkette çalıştığımız için bizde bugün nasıl geçti diyaloğu olmaz.

Ne kadar süreemdir evlisiniz?
Hani soruyorum ki bizde kac zaman sonra böyle olacağız merak ettim :KK45:lık
Benimde annem laptopun birinde oyun oynuyor babam kendi laptopunda gazete okuyor. Bu arada tv açık bende elimde tl burda takılıyorum :)
Sanırım bütün evlilikler cicim aylarından sonra aynı düzene giriyor :KK14:
5 yıllık cnm
eism cok yogun calısıyo 12 14 saat nerdeyse anca haftasonu cıkıyorz oda yakın yerler esim arabasız pek gezmek istemiyor
anca sinema yemek bazen aileleri agırlıyrouz

çalısıyor olmanızın avantaji belki kadın evde erkek calısıncamı böyle oluyo acaba...

X