Eşlerinizin ve sizin takintilarınız, iliskinizde klişe olmuş davranışlar neler :)

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.038
34
Kızlar benim esimin bazı takıntıları var mesela beni asla sağında yürütmez, tersine gelirmiş, asla sağında yatirmaz garip oluyormuş buna da bir kılıf bulmuş sen hep benim sol tarafimdasin deyip isi romantiklikle kotariyor :KK70:
Mesela bulaşık makinasından aldığı bardağı tekrar yıkamadan su icmez :KK48: asla ve asla silmeden ayakkabı giymez. Yatakta sarılıp uyurken bacaklarımizi birbirimize doladigimizda ayağı illa ki benim ayagimin üstunde olacak. Yoksa uyuyamaz :KK48:
Yaa ne çok şey varmış benim esim obsesif mi yoksa :eek:
Benim genel anlamda takintim yok bir tek buz dolabında ağzı açık duran şeyleri asla yiyemem illa ki sıkı sıkı kapalı olacak. Sizlerde durum nasıl bir tek benim eşim mi boyle En Büyük KK

ASLA içinde soğan olan yemekleri yemez .
dağınıklığa tahammülü yok elinden geldiğinde düzeltmeye çalışır azıcık simetrik :KK59:
yanyana yürürken elini tutmadığımda kötü hissediyor :KK70:
çok çabuk sinirlenir. .iki uzun konuşmadan sonra hemen sakinleşir . . surat asmama asla dayanamaz
daha çok vardırda işte aklıma gelenler bunlar

ASLA içinde soğan olan yemekleri yemez .
dağınıklığa tahammülü yok elinden geldiğinde düzeltmeye çalışır azıcık simetrik :KK59:
yanyana yürürken elini tutmadığımda kötü hissediyor :KK70:
çok çabuk sinirlenir. .iki uzun konuşmadan sonra hemen sakinleşir . . surat asmama asla dayanamaz
daha çok vardırda işte aklıma gelenler bunlar
:KK70: ay o simetrilik bizimkinde de var. Yemek konusuna hic gelmeyim çok yemek seçer cookkk :KK17:
Ha bide asla nemlendirici krem sürmez içi bi tuhaf oluyormuş cildi hep pul pul oluypr
:KK53: of bu erkekler :KK70:

benim sevgiliminde kıskançlığı takıntı oluyor genelde :) facebookta arkadaşlarının beğendiği fotoğrafı benimde beğenmem neymiş efendim profilime bakacaklarmış :) ilk zamanlar buluşmayı 3teyse o kesin 3buçuğa sarkardı ama artık çözdüm bikaç defa hazırlanıp çıktım gel beni al seni bekliyorum diye bi kaç söylendi ama artık alıştı . servis saati 7.30 sa ve evlerine yakın yerden geçecekse 7.29da evden çıkar ve ona göre yanlış olan yanlıştır . pembeçantam gibi el konusuna takıntılıdır kavgalıda olsak o el tutulacak :) yeterli mi aklıma gelenler bunlar

benim sevgiliminde kıskançlığı takıntı oluyor genelde :) facebookta arkadaşlarının beğendiği fotoğrafı benimde beğenmem neymiş efendim profilime bakacaklarmış :) ilk zamanlar buluşmayı 3teyse o kesin 3buçuğa sarkardı ama artık çözdüm bikaç defa hazırlanıp çıktım gel beni al seni bekliyorum diye bi kaç söylendi ama artık alıştı . servis saati 7.30 sa ve evlerine yakın yerden geçecekse 7.29da evden çıkar ve ona göre yanlış olan yanlıştır . pembeçantam gibi el konusuna takıntılıdır kavgalıda olsak o el tutulacak :) yeterli mi aklıma gelenler bunlar
7.29 olayı iyiymis :KK48:
:KK57::KK57: gerçekten kiskancmis ama iyi idare ediyorsun valla ya :KK14:
El konusu bizde de var canım yaa ama ben hircinlik ederim tutmam o da alıştı mecburen :KK53:
Daha çok anlatıp guleriz diye açtım bu topigi yoksa kocamdan şikayetçi değilim çalıştım onun takintilarina :KK50:

7.29 olayı iyiymis :KK48:
:KK57::KK57: gerçekten kiskancmis ama iyi idare ediyorsun valla ya :KK14:
El konusu bizde de var canım yaa ama ben hircinlik ederim tutmam o da alıştı mecburen :KK53:
Daha çok anlatıp guleriz diye açtım bu topigi yoksa kocamdan şikayetçi değilim çalıştım onun takintilarina :KK50:
bende alıştım artık facebook olayını hiç sevmez insanların oraya buraya gittiğinde etiket yapmalarına çok kızar karakteri iyi ce düzgün olmasa 2 yılımı tüketmezdim hatta artık 2de geçtik onun olan onundur bütün dünyayı karşısına alır herhalde

Salçasız yemek yemez, uykusunu alamazsa çekilmez olur, benim sinirli halimden nefret eder :KK53:

bende alıştım artık facebook olayını hiç sevmez insanların oraya buraya gittiğinde etiket yapmalarına çok kızar karakteri iyi ce düzgün olmasa 2 yılımı tüketmezdim hatta artık 2de geçtik onun olan onundur bütün dünyayı karşısına alır herhalde
Tabi ki alır sevdiği için dünyayı karşısına :KK68: facebook yer bildirimi konusundada hakli hic ozelimiz kalmadı insanlar olarak.benim esimde kendi yapmaz ben yapınca biswy demiyo ama sevmiyor pek.allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin :KK37:
Salçasız yemek yemez, uykusunu alamazsa çekilmez olur, benim sinirli halimden nefret eder :KK53:
Aaa benimki de salçayı azcik fazla kacur yemiyor yaa. Elimi alistirana kadar ne çektim :KK34:
Uykusunu alamayınca surati mi asık oluyor :KK48: benim eşim i uyandırmak çok sıkıntı mesela. Beş dakka beş dakika der hep :KK48:

Tabi ki alır sevdiği için dünyayı karşısına :KK68: facebook yer bildirimi konusundada hakli hic ozelimiz kalmadı insanlar olarak.benim esimde kendi yapmaz ben yapınca biswy demiyo ama sevmiyor pek.allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin :KK37:

Aaa benimki de salçayı azcik fazla kacur yemiyor yaa. Elimi alistirana kadar ne çektim :KK34:
Uykusunu alamayınca surati mi asık oluyor :KK48: benim eşim i uyandırmak çok sıkıntı mesela. Beş dakka beş dakika der hep :KK48:
hepimiz çok mutlu olalım bütün dünya mutlu olsun o zaman tadı çıkar mutluluğun :)

Uyandırma meselesine hiç girmiyorum bile zira cinnet raddesine geliyorum :KK14: Çocukları salıyorum artık üzerine :KK53:
Bizim her yemek illa ki kırmızı olacak. Beyaz yemek sevmiyorum diyor :kk77:

Yemek seçmez. Gıcık oluyorum. Yemeği güzel mi yaptım kötü mü anlayamıyorum çoğu zaman.
Kendi yemeğimi bile bazen beğenmiyorum ben yemiyorum adam güzel olmuş deyip tabağını bitiriyor.

Ben dışarda gezmeyi çok severim hele şehir dışı falan bilmediğim yerlerde.
Ama onun aklı fikri yemektedir. :KK48: Elinden gelse dışarı sadece yemeğe çıkarır. :KK48:

:KK70:
Yemek seçmez. Gıcık oluyorum. Yemeği güzel mi yaptım kötü mü anlayamıyorum çoğu zaman.
Kendi yemeğimi bile bazen beğenmiyorum ben yemiyorum adam güzel olmuş deyip tabağını bitiriyor.

Ben dışarda gezmeyi çok severim hele şehir dışı falan bilmediğim yerlerde.
Ama onun aklı fikri yemektedir. :KK48: Elinden gelse dışarı sadece yemeğe çıkarır. :KK48:
boşuna demiyorlar demek ki erkeğe giden yol mideden geçer diye

mutlaka güler yüzle sıkıca sarılarak karşılanacak,
eller kesinlikle tutulacak,
yan yanaysak sürekli dokunacak temas olmazsa olmaz,
asla sevgilim ve canım denmeyecek,
erkeklerle iş dışında bireysel sohbetlere girilmeyecek ve kahkaha atılmayacak,
ayakkabılar çıkarıldığın da ve giyilmeden hemen önce silinecek,
giysiler kırışıyorsa akşam beklenmeden eve gelinip değişecek vs vs vs
daha bir sürü şey sayabilirim :-):-)

Oyy tatlım sakın dert etme ben de senin eşinin sol versiyonuyum.

1. Masada solumda asla kimse oturamaz. Daralırım kalp krizi geçiyorum sanırım
2. Koltuğun sol kısmına otururum.
3. Yemeği kahveyi solumla yer içerim.
4. Yatağın solunda uyurum.
5. Yürürken solda ben olurum.
6.Asla sol tarafımda otururken koluma birisi çarpsın istemem. Önceden açık ofis çalışıyorduk. Tasarımcıyım masaya çizgi çiziyordum :))))

Eşin sadece rahatsız oluyor bunalıyor, tıpki benim gibi. nişanlıyken bile yüzüklerim solda takılıydı :)
Dert etme bırak istediği yatsın uyusun adam :))

X