- 31 Aralık 2010
- 109
- 61
- 98
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.341
ayyy canim ya superrrrrrrEki Görüntüle 1686540 kıssslar su içsem yarıyo ya
Canım ben çok acı yiyemem bu güzel oldu ben beğenerek yiyorumcanim tadi nasil?birde miktari nekadar? bende basliyayim
3 yumurtatarifini banada verirmisn canım
anım çok geçmiş olsun neyi var anneciğinin?Kızlar bugun ne yediklerime dikkat ettim nede bişeyler paylaşabildim çünkü annemlerdeyim annem ameliyat oldu o yüzden fazla giremedim buraya pazar gününe kadarda burda kalcam inşallah yediklerime dikkat edebilirim ama çok umutsuzum
Ne ameliyatı canım. Çok geçmiş olsunKızlar bugun ne yediklerime dikkat ettim nede bişeyler paylaşabildim çünkü annemlerdeyim annem ameliyat oldu o yüzden fazla giremedim buraya pazar gününe kadarda burda kalcam inşallah yediklerime dikkat edebilirim ama çok umutsuzum
Hadi hayırlısı olsun inş faydasını görürüz.bende yoğurtlu kürümü yedim yattım bakalım sabah ola hayrola
Aslında çok değil de baya kalorili olmuş canımKızlar ben de bütününü yazayim. Sabah 7:30 bi dilim peynir, bir kaç zeytin, bi kaşık bal az ekmek.
Oglende bir kase çorba ve iki dilim tatlı yedim.
Akşam da saat 5:30 gibi maalesef koca bir tabak kisir
Yok ya bu kadarla durmuş olamam
Arada bi avuç leblebi, 3 kare çikolata
Oof çok olmuş değil mi yaa
Yağsız kek nasıl yaptın?ben bugün öğlen yağsız kek yedim bir bardak süt içtim akşam da çorba ve bir dilim börek birde akşam yine bir bardak süt, bugünde bitti
Sağol canım annem midesinden rahatsızdı ondan olduc
anım çok geçmiş olsun neyi var anneciğinin?
slmlar günaydınlarrrr arkadaşlarr
gece yoğurtlu kürümle yattım
sabah ılık limonlu suyumu içerek kaltımmmmmm
benden mutlusu yok ayollll
Ohhhh misss yaramasın yediklerin imcecik olalımsabah çeyrek ekmek 1 k.k. büy. peynir 7 zeytin
2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı şekerli çay
hemen tarif vereyim, er gibi esnek bir kek oluyor soslu olması tercih edilir, 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 s bardağı un, kabartma tozu vanilya, istersen kakao, üzeri için fırından çıkınca soğuk süt, istediğin gibi süsle, istersen çikolatalı sos dök yaş pasta olsun ama tabi o zayıflayıncaYağsız kek nasıl yaptın?
Çok iyisşn maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?