• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar bu saat oldu halen bildirimler gelmedi gene haftaya bir olmuyor gene 15-20 güne çıkaracam bu gidişleeee!....

ben önceden ceviz+kuru üzümü yada kurukayısıyı ara öğün olarak yiyodum daha çok acıkıyodum.. şimdi kendimde bişeyi keşfettim sabah uyanır uyanmaz bir avuç ceviz+kuru üzüm yada kuru üzüm yerine kayısı/incir yiyorum, gün boyu beni tutuyo ve açlık krizine girmiyorum..
sizlerle de paylaşmak istedim :)

Ben dün geçte olsa yazdım canım ama görmedin sanırım. Bundan sonra daha erken yapmaya çalışacam :-) Dün iş çok yoğundu da :-(
evet yeni gördüm hafta sonları saedece cep telden girebiliyom oda pek sağlıklı olmuyor sayfalara bakamıyom bile saedec son yazılanları görüyom o kadar pazartesi gelince inceliyom şimdi ekliyorum canım yeni kilon hayırlı olsun tebriklerrrrrrrr
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Z Zayiflama Yolunda canım aslında en çok kilo veren sensin fakat saat 15.00'den sonraki bildirimleri değerlendirmeye almıyoruz o yüzden birinciliğin gitti elden haftaya saat 3 e kadar bildirmeyi unutma veya bir gün önce bildirim yap canım işlerinde Allah kolaylık versin sene sonu herkes çok yoğun

Back
X