- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #11.021
arkadaşlar bu saat oldu halen bildirimler gelmedi gene haftaya bir olmuyor gene 15-20 güne çıkaracam bu gidişleeee!....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil canım sen normalde aktifsin sorun yok
hemencik yemeyi kısmaya bakkkkkkkkk
Süpersin yaYaaa iş yoğunluğundan giremiyorum. 112 bu sefer 2 kilo gitti çok şükür.
Tunaydiin arkadaslarMerhaba arkadaslar herkese gunaydin..
Ben dün geçte olsa yazdım canım ama görmedin sanırım. Bundan sonra daha erken yapmaya çalışacamarkadaşlar bu saat oldu halen bildirimler gelmedi gene haftaya bir olmuyor gene 15-20 güne çıkaracam bu gidişleeee!....
evet yeni gördüm hafta sonları saedece cep telden girebiliyom oda pek sağlıklı olmuyor sayfalara bakamıyom bile saedec son yazılanları görüyom o kadar pazartesi gelince inceliyom şimdi ekliyorum canım yeni kilon hayırlı olsun tebriklerrrrrrrrBen dün geçte olsa yazdım canım ama görmedin sanırım. Bundan sonra daha erken yapmaya çalışacamDün iş çok yoğundu da :-(
ben diyeti birakdigimi söylemiştim yanilmiyorsam sile bilirsin beni listedenloniceraa M Mavera10
SendebenBendesen S SquareRoot
kirgincicekler arkadaşlarrrrrr kilolarınızı bildirmedinz mi yoksa benmi görmedimmm????
çok geçmiş olsun inşallah Allah tez şifa verirrrrCanim kilo bildirim yapamayacağım annem ameliyat oldu epeydir hastanedeyim hepinize selamlar.
aa unuttum heralde hatırlamıyorum kararlımısınız kararlı değilseniz şimdilik silmeyim ?ben diyeti birakdigimi söylemiştim yanilmiyorsam sile bilirsin beni listeden