- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.821
Teşekkür ederim inşallah hep böyle devam eder bir ara durdu kilo vermem koca yaz 68-70 arası gidip geldim şok diyetler bile kar etmedi ama şükür tekrar vermeye başladım azda olsa razıyım yeterki kilo almıyayım ya da durmasın listeye baktım genelde herkes vermiş hepinizi tebrik ediyorum devam biz inat etmezsek kilolar edecek o yüzden devam bol eksili günler hepimizin olsun inşallahbu haftanın birincisiiii
@belenay
tebriklerrrrrrrr
Sağol idare eder ne diyimİnşallah sorunsuz bir gece gecirmistir yaa
Sağol dostumHele şükür gördük seni. Kilon da gayet iyi. Rumeysadan bir nazar boncuğu :))
Ne güzel tebriklerbu haftanın birincisiiii
@belenay
tebriklerrrrrrrr
Bende hastahanelik oldumm serum aldimm eve donuyorumm simdi :)
Şaka yapıyosun. Noldu ki ne.Bende hastahanelik oldumm serum aldimm eve donuyorumm simdi :)
ama ltfen biride bana vursunnn 1941 yaptımm misafirliğe çağrıldık.. akşam yemeği yemedim ama orası zaten berbat etmeye yettiiiii Allahtan 100 kalori yakmışlığım varrr
hayırdır canım çok geçmiş olsun ne oldu?Bende hastahanelik oldumm serum aldimm eve donuyorumm simdi :)
1138 i geçmedin dimi daha fazladır kafana vuruyorumNaber
Ben yedim yinekafama vur
NoolduBende hastahanelik oldumm serum aldimm eve donuyorumm simdi :)
Geçtim hemde öyle bir geçtim ki hessplayamadım1138 i geçmedin dimi daha fazladır kafana vuruyorum
ama ltfen biride bana vursunnn 1941 yaptımm misafirliğe çağrıldık.. akşam yemeği yemedim ama orası zaten berbat etmeye yettiiiii Allahtan 100 kalori yakmışlığım varrr
Misafirlik cok sıkıntı yaaa :\ neyse bence yine yarin 1000 yapalim da içimiz rahat etsin benceama ltfen biride bana vursunnn 1941 yaptımm misafirliğe çağrıldık.. akşam yemeği yemedim ama orası zaten berbat etmeye yettiiiii Allahtan 100 kalori yakmışlığım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?