- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.881
İnş biran önce biter bu durum ve diner korkular biran önce canımDün gecede olmuş ben uyuduktan az sonra
Derin uyumuşum uyanmadım çok şükür
Sabah kalktığımda yine vitrin açılmıştı
Kapı oynamıştı
Bu hafta bitsin
Haftaya eşimle yaşarım korkumu sarılırım ağlarım
Şimdi tek başıma ağlıorum
O kadar zor durumdayım ki
Hiç bi çarem yok
Eşim böle kapitalist günleri şiddetle reddettiğiaynen ama ben bugün değil yarın telafi edecem inş çünkü bugünde sevgililile günü illa dışarda falan yerizxz o yüzden yarın bir gircem tam gircem inş...
sevgilin kocan yoksa neden olmasın bebemmmBen dün ayı gibi yedim diyet falan kalmadı. Bugün yemiycem en fazla 1000 kalori.
o zaman iyi gene gönlünü ferah tut bu sayede diyetin bozulmazzzzzzzzzEşim böle kapitalist günleri şiddetle reddettiğiiçin her zaman ki sıradan bir gün olacak benim için
inşallah canım ama 48-49 çok azbir kilo o kadar düşmesen yi olur sağlığını tehdit etmesin hani en fazla 52 ye düş yani
canım en kısa zamanda tabloya ekliyorummTartıldım 56,9 cıktım sabah
Orası öle ama deli gönül abur cubur al diyor şimdi depresyon modun da bu günü geçirmem inşo zaman iyi gene gönlünü ferah tut bu sayede diyetin bozulmazzzzzzzzz
Burdayım ben hep burdayım. Güncel kalori 641nerelerdesiniz canlar? kimsecikler yokmu bugünnnn
canım sana bişey sorcam o program vardı ya onda yakılan KALOri kısmı yok mu ben bulamadım???....Slm kizlar nasilsiniz
Bende baktim bulamadimm birde prigrami yeni kullanmaya basladimm bende bilmiyorummcanım sana bişey sorcam o program vardı ya onda yakılan KALOri kısmı yok mu ben bulamadım???....
Sağol Allah razı olsunnGünaydın herkese. @galatasaray-86 nasılsın. Bu gece duymaman iyi olmuş enazından o korkuyla uyanmadın. Biran evvel bitmesi için dua ediyoruz.
Birsey yapmadimm kii bugun hic konusulmamisSağol Allah razı olsunn
Allah razı olsunnnn çok sağolcaanım benim Allah yardımcın olsun Rabbine gücven dualarını oku uyu hiç korkma
Sevgili... koca olsun kalori de olsun benceEvliliğin sağlığa da zararlı olduğunu kanıtlayan bir paragraf daha:)))). Ohh sevgilim/kocam yok gereksiz kaloride yok sefam olsun :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?