- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.901
Öbür günler hediye alıosa telafi olur :)Eşim böle kapitalist günleri şiddetle reddettiğiiçin her zaman ki sıradan bir gün olacak benim için
Bilsen şaşarımBende baktim bulamadimm birde prigrami yeni kullanmaya basladimm bende bilmiyorumm
Geldim iyi idare eder senden naber
Aynen ben de anlamadımBirsey yapmadimm kii bugun hic konusulmamis
Senin sasirtmak isterdimBilsen şaşarım
Dakika bir gol birBilsen şaşarım
Hayirli olsunnn bilerzigin :):)İdda parasının üstüne 375 ekledim bilezik aldım sevgililer günü hediyesi
Sen yoktun yaaa buranin tadi tuzu da olmuyor yaa bir kez daha kanitlandi ... kankan nerede yaa ozledimmAynen ben de anlamadım
Burdayım ben. Sen nerdeydin asıl. Serum yaramış :))Sen yoktun yaaa buranin tadi tuzu da olmuyor yaa bir kez daha kanitlandi ... kankan nerede yaa ozledimm
Hahaaa aynen golleri ilk dakikalarda da seviyorumSenin sasirtmak isterdim
Dakika bir gol bir
Hadi bakalım bekliyorum. Bu arada chia tohumunu tavsiye ederim acayip tok tutuyomuş. Bugün denedim 919 dayım ama hiç aç hissetmiyorumBaşladım yine kendi kendime konuşmaya
Olsun yaa yapçam bişey yok
Akşama kadar inanır mısınız sırf akşam iki dilim pasta yicem die ne kahvaltı ettim ne de öğle yemeği yedim
İşyerinde 7 adet mentos tanesi 12 kalori
Ve bir adet N**** (Siyahi) 53 kalori
Onun dışında akşam hafif yemek yedim
Pastalarla kalorim dolmak die canım çıktı
Açım acayip
Kaloride ağır ama yediklerim az
1306 kalori pastalara rağmen
Bu şiş karınla su içemedim fazla
Kusarım yoksa
Yazıcam menümü suyumu tamamlayıp
Tam bu mesajına kızacaktım ki bana yaZmış olduğun harika mesajı gördüm veeeeBurdayım ben. Sen nerdeydin asıl. Serum yaramış :))
@galatasaray-86 vurdu ve gol oldu :))Hahaaa aynen golleri ilk dakikalarda da seviyorum
SağolHayirli olsunnn bilerzigin :):)
Evet yaa dun resmen ölüyorum diye dusundum hersey 1 gun icinde oldu ne oldugunu anlamadim siddetli basagrim ve dehset istiğfar var idi cok sukur bugun iyiyimmBurdayım ben. Sen nerdeydin asıl. Serum yaramış :))
Canııımm ben de burada sizleri bekliyodum masum masum ♥♥♥Tam bu mesajına kızacaktım ki bana yaZmış olduğun harika mesajı gördüm veeee
Sağol :) ona da çeyrek aldım hediye bulamadım burası ufacık yer onla istediğini al dedimHayirli olsunnn bilerzigin :):)
Migrenin var mıEvet yaa dun resmen ölüyorum diye dusundum hersey 1 gun icinde oldu ne oldugunu anlamadim siddetli basagrim ve dehset istiğfar var idi cok sukur bugun iyiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?