- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.921
Diyetten olabilir miEvet yaa dun resmen ölüyorum diye dusundum hersey 1 gun icinde oldu ne oldugunu anlamadim siddetli basagrim ve dehset istiğfar var idi cok sukur bugun iyiyimm
SusCanııımm ben de burada sizleri bekliyodum masum masum ♥♥♥
Ne güldüm yaaa:)))Diyetten olabilir mi
O benim hislerime tercüman olmuşSus
Allah cezanı vermesin
O mesajı banaprensesinannesi yazmış
Ben de güzel mesaj görünce sen sandım
Buraların taşı tuzu... demiş
Chiaymış susHadi bakalım bekliyorum. Bu arada chia tohumunu tavsiye ederim acayip tok tutuyomuş. Bugün denedim 919 dayım ama hiç aç hissetmiyorum
Yani şuanki kalorimin üstüne bir dilim pasta bile yiyebilirim :)))Chiaymış sus
Yemiceksin aç olcan sen de bizim gibi
Ne güldüm yaaa:)))
Migrenim yok ama doktor migren benzeri bir agri dedi iyi oldugunda gel norolojiye gorun dediMigrenin var mı
Çok geçmiş olsun herşeyinbaşı sağlık istersen sen 1500 yapMigrenim yok ama doktor migren benzeri bir agri dedi iyi oldugunda gel norolojiye gorun dedi
Hayir diyetten degill sabahdan baslayan bir agri ve mide bulantim vardiDiyetten olabilir mi
Allah korumuşHayir diyetten degill sabahdan baslayan bir agri ve mide bulantim vardi
Bende bakiyorum mesajlaraSus
Allah cezanı vermesin
O mesajı banaprensesinannesi yazmış
Ben de güzel mesaj görünce sen sandım
Buraların taşı tuzu... demiş
Geçmiş olsun canım. Bu arada "daha önce hiç ağrımadığı kadar şiddetli olması" önemli. Böyle durumlarda muhakkak tomografi çekilmesi lazım aklında bulunsun. Tekrarlarsa muhakkak görün nörolojiye ihmal etmeMigrenim yok ama doktor migren benzeri bir agri dedi iyi oldugunda gel norolojiye gorun dedi
Sen kaç kaloridesin de bakayım :)))Bende bakiyorum mesajlararumeysa3 ne yazmis diyee goremedim bak goruyormusun kiymetini nasil biliyorum
Ya aslinda arada bir olur ama birseye aglarsam basim cok agirir ama dun hicbirseye uzulmemistim stres gerginlik yoktu ve hic olmadigi kadar siddetli agiridi gitmelimiyim yani aslinda bende endise duydumm cok ama ben doktor fobim var yani gidemiyorummGeçmiş olsun canım. Bu arada "daha önce hiç ağrımadığı kadar şiddetli olması" önemli. Böyle durumlarda muhakkak tomografi çekilmesi lazım aklında bulunsun. Tekrarlarsa muhakkak görün nörolojiye ihmal etme
Ne kadar sıkıcısın. WC ne yani şu mübarek sevgililer gününde. WC style falan de bari :))WC'ye falan gidiom gelcem 10 dakkaya
Tomografi çekildi mi acildeYa aslinda arada bir olur ama birseye aglarsam basim cok agirir ama dun hicbirseye uzulmemistim stres gerginlik yoktu ve hic olmadigi kadar siddetli agiridi gitmelimiyim yani aslinda bende endise duydumm cok ama ben doktor fobim var yani gidemiyorumm
Endişe etmene gerek yok. Ama tekrarlarsa görünürsün nörolojiyeYa aslinda arada bir olur ama birseye aglarsam basim cok agirir ama dun hicbirseye uzulmemistim stres gerginlik yoktu ve hic olmadigi kadar siddetli agiridi gitmelimiyim yani aslinda bende endise duydumm cok ama ben doktor fobim var yani gidemiyorumm
Vay be diyecek söz bulamadımBende bakiyorum mesajlararumeysa3 ne yazmis diyee goremedim bak goruyormusun kiymetini nasil biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?