- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.941
Hela dedim sankiNe kadar sıkıcısın. WC ne yani şu mübarek sevgililer gününde. WC style falan de bari :))
Bazı doktorlar da ordan oraya sürüklüyoYa aslinda arada bir olur ama birseye aglarsam basim cok agirir ama dun hicbirseye uzulmemistim stres gerginlik yoktu ve hic olmadigi kadar siddetli agiridi gitmelimiyim yani aslinda bende endise duydumm cok ama ben doktor fobim var yani gidemiyorumm
Almaz mıÖbür günler hediye alıosa telafi olur :)
Param mı para mı yanlış mı yazdın anlamadım orayıAlmaz mıkartı veriyim sen beğen al diyor sanki istesem alacak param Yok bende saol kalsın diyorum
Aynen yaa 1500 yaparız en kötüYavv arkadaslar neye seviniyom biliyonuzmu boyle 1000 -1200 falan takiliyooz ya onu beceremesekte uyanlarda var onlara demiyomda benim gibiler icin soyluyom gene o sayede tutuyom kendimi temelli salmiyom en azindan buda guzel yaaa
Valla gayet güzel görünüyo canım kankitoşum. Ellerine sağlık ♥♥♥Eki Görüntüle 1953933 Kimse pastamı tınlamasa da yine yolluyom
Gözünüze sokçam
SağolllValla gayet güzel görünüyo canım kankitoşum. Ellerine sağlık ♥♥♥
Aynen cok.guzel olmus eline saglikEki Görüntüle 1953933 Kimse pastamı tınlamasa da yine yolluyom
Gözünüze sokçam
Yok bu sefer sadece disarda yemek yedik o kadar hediye falanda almamis bende ona almamistim sadece disarda yiyerek kutladik o kadarAynen yaa 1500 yaparız en kötü
Sen naaptın eşine ne aldın o sana ne aldı
Pasta yediniz mi
Önce ben dedimAynen cok.guzel olmus eline saglik
Sizin gün ne zamandıKopya cektimm bende
YarinnSizin gün ne zamandı
Olsun yemek de hediyeYok bu sefer sadece disarda yemek yedik o kadar hediye falanda almamis bende ona almamistim sadece disarda yiyerek kutladik o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?