• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

efisn efisn canım ekledim senide tablomuza bir kontrol et yanlışlık varsa söyle düzelteyim bu arada aylık hedefine 55.9 yazdım zaman az kaldı 27 şubat bildirimine ama ilk verişte biraz hızlı gidiyor diye uygundur diye düşündüm, ama istediğin başka bir rakam varsa söyle yazayım canım tekrar hoşgeldin hayırlı uğurlu olsunn

Teşekkürler :KK54::KK54:
Dünden basladım bakalım hayırlı olsun sabah limonlu suyumu içtim kahvaltı için canım bişey istemedi bende kahve içiyorum :KK50:
Öğlen ne yesem acep o_Oo_O
Bi fikir verin bakalım

Kimse beni sallamıyo cidden küstüm:110:
aa olurmu be canımm bugün aşırı yoğunum MEYOK toplantısı var üniversitemizde rektör yardımcısı falan geldiler bir çıkayım yüzümüzün akıyla başka bişey istemiyom ondan giremiyommm yoğsam seni çommmm çokkkk seviyommm iyiki varsınnn

Teşekkürler :KK54::KK54:
Dünden basladım bakalım hayırlı olsun sabah limonlu suyumu içtim kahvaltı için canım bişey istemedi bende kahve içiyorum :KK50:
Öğlen ne yesem acep o_Oo_O
Bi fikir verin bakalım
canım kahvaltını güzel yapp öğün atlamak zararlı diyetede zarar veriyorrr bilgin olsun bence bir güzel patates haşla sıfır yağsız birde üstüne yoğurt ekleeeeee ohhhh en güzel diyet yiyeceğiii tuzda atma amaa illa atmam lazım dersen azcık at o kadar

aa olurmu be canımm bugün aşırı yoğunum MEYOK toplantısı var üniversitemizde rektör yardımcısı falan geldiler bir çıkayım yüzümüzün akıyla başka bişey istemiyom ondan giremiyommm yoğsam seni çommmm çokkkk seviyommm iyiki varsınnn
Teşekkür ederim canımcım sende iyiki varsın tamam senle barıştım:KK60:

Kuruvasanları götürdüm şimdiden iki tane yandım ben daha bunun pastası var yemeği var ölüyorum açlıktan

Napıosunuz çok yedim ben nasılsınız arkadaşlar
Hadi hobaaa remix
Hergencin başına mutlak gelirmiş böyle güzel şeyler......
Ateş de bacayı sarmış :KK75:

Back
X