- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.081
Ne oldu anlatsanaKizlar kusura bakmayin iki gündür moralim acayip bozuk. Sorunları giderip size yazarım inşallah. Kendinize dikkat edin.
Doymadım zaten. Ekstradan 1 kaşık yoğurt ve iki sıkım köfte daha yedim. 998 kalori oldum. Şimdi tokum amaHiç adam gibi doyurucu yememişsin çok zor
Konuşcam da gerginim hatta başıma vurdu sol tarafım çok ağrıyo. Sağ gözümle yazabiliyorum
İyi bariDoymadım zaten. Ekstradan 1 kaşık yoğurt ve iki sıkım köfte daha yedim. 998 kalori oldum. Şimdi tokum ama
Ay canım yaa kıyamam zorlanıo insan bazenKonuşcam da gerginim hatta başıma vurdu sol tarafım çok ağrıyo. Sağ gözümle yazabiliyorum
1528 calorieylemsevcan napıosun kaç kal kaloridesin
Ne güzel işte ben 1753 hiç de yakmadım moralim bozuk yoksa 1500 e razıydım1528 calori
ama sonlandırdım canım son yani artıkyemicem inş birde 150-200 kalori yaktım felaket koşturdum bugün aslında çokdaha fazla bile yakmışımdır gibime geliyor ama sadece 150sini sayacam
2 gün once ozel gunumun bitmesi gerekiyodu ya konusmustuk, bitmedi ve ben doktora gittim. Yumurtan çatlamış dedi once. Sonra hormonlarin düşük dedi, ozel gününün bitmesi gerek dedi. Rahim duvarin cok kalin dedi. Bu halde cok zor hamile kalman dedi... Moralim bozuk odasindan çıktım. Asistani arkamdan cagirdi, doktor gebelik testi istiyo diye.. Ve bcg 751.5 çıktı. Akşam öğrendim ve anlamlandıramadim. Bi de eczaneden aldi eşim onu yaptım pozitif çıktı...Ne oldu anlatsana
Pasta yedim iki tane de ğstüne kaloriler tavan yaptı söylemicem prensesinannesi gibiNe güzel işte ben 1753 hiç de yakmadım moralim bozuk yoksa 1500 e razıydım
Aaah ahh çok üzüldüm2 gün once ozel gunumun bitmesi gerekiyodu ya konusmustuk, bitmedi ve ben doktora gittim. Yumurtan çatlamış dedi once. Sonra hormonlarin düşük dedi, ozel gününün bitmesi gerek dedi. Rahim duvarin cok kalin dedi. Bu halde cok zor hamile kalman dedi... Moralim bozuk odasindan çıktım. Asistani arkamdan cagirdi, doktor gebelik testi istiyo diye.. Ve bcg 751.5 çıktı. Akşam öğrendim ve anlamlandıramadim. Bi de eczaneden aldi eşim onu yaptım pozitif çıktı...
İşin kötüsü hala kanamamin devam ediyo olması ve tekrar bcg icin bi gun daha beklemek zorunda olmam. Su an ne durumdayim bilmiyorum... Iki gündür agliyorum ya bi sorun varsa diye... Bi gün daha beklemek zulüm bana... Neyse caninizi sikmayayim aksam aksam... Selamette kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?