- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.161
Hmm o kadar sikmana ragmen mi100gr vermişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm o kadar sikmana ragmen mi100gr vermişim
sen bana @galatasaray-86 ım emanetisin.Zaten bizi birbirimize birakti gitmeden onceki son istegiydi![]()
evet yaa ben de şaşırıyorum. niye gitmiyo bu kilolarHmm o kadar sikmana ragmen mi
3 aydir falan akışına birakmistik ama bi çabamız yoktu canim.Hayırlısıyla hersey olacagina varir insallah ne kadardir cocuk istiyorsun ve olmuyor
Yaa @galatasaray-86 sana hakikaten birsey demedi mievet yaa ben de şaşırıyorum. niye gitmiyo bu kilolar
Yok canım hiçbişey demedi. Aslında kızgınım da ona. Bu şekilde gidilir miYaa @galatasaray-86 sana hakikaten birsey demedi mi
Bence dayanamaz geri gelirrrYok canım hiçbişey demedi. Aslında kızgınım da ona. Bu şekilde gidilir mi
Geri gelirse bizimdir. Geri gelmezse zaten hiç bizim olmamıştırBence dayanamaz geri gelirrr
Geri gelirse bizimdir. Geri gelmezse zaten hiç bizim olmamıştır![]()
İyidir be yaa. Diyet miyet gidiyo işte. Sen de ne var ne yok cicimaynen aynen ee sen nasilsinn ne var ne yokknasil.gidiyor hayatt
Bende ayni diyette miyim.degilmiyim.belli degill yaa henuz birsey yemedimm ama su falanda icmedimmİyidir be yaa. Diyet miyet gidiyo işte. Sen de ne var ne yok cicim
Ne güzel bir soru sordun. Uzmanlığa hazırlanmaya karar verdim. Çoookk çalışmam lazım. Bende şimdi kendime bi taraftan program yapıyodum. Nooluurr beni motive ediiinn. Kazanırsam başarımı esnek diyet arkadaşlarıma borçluyum diycemSen aile hekimligine devam mi edeceksin hep
Evet boş bıraktınGünaydın canlarım. Hiç boş bırakmaya gelmiyo buralar. @galatasaray-86 nereye gidiyosun kankitom yaa beni bırakıp gitme![]()
Ya işte sen burda hata yapıyosun kuzum kahvaltını mutlaka en geç 9 a kadar yapmış ol.Bende ayni diyette miyim.degilmiyim.belli degill yaa henuz birsey yemedimm ama su falanda icmedimm
çok üzgünüm sonuç belli oldu muSimdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum![]()
Oyyy kankim gelmişşş heyt be herkese benden çayyEvet boş bıraktın
Çok mutluyum canım kankim beni terketmemiş uleennnEvet boş bıraktın
Canımmmm geri dönsem mi@galatasaray-86 kankim olmadığı için mutsuzum![]()
Peki hangisi daha iyi uzmanlik mi aile hekimligi miNe güzel bir soru sordun. Uzmanlığa hazırlanmaya karar verdim. Çoookk çalışmam lazım. Bende şimdi kendime bi taraftan program yapıyodum. Nooluurr beni motive ediiinn. Kazanırsam başarımı esnek diyet arkadaşlarıma borçluyum diycem