• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sen aile hekimligine devam mi edeceksin hep
Ne güzel bir soru sordun. Uzmanlığa hazırlanmaya karar verdim. Çoookk çalışmam lazım. Bende şimdi kendime bi taraftan program yapıyodum. Nooluurr beni motive ediiinn. Kazanırsam başarımı esnek diyet arkadaşlarıma borçluyum diycem

Çok
Simdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum :KK43:
çok üzgünüm sonuç belli oldu mu

Ne güzel bir soru sordun. Uzmanlığa hazırlanmaya karar verdim. Çoookk çalışmam lazım. Bende şimdi kendime bi taraftan program yapıyodum. Nooluurr beni motive ediiinn. Kazanırsam başarımı esnek diyet arkadaşlarıma borçluyum diycem
Peki hangisi daha iyi uzmanlik mi aile hekimligi mi

Back
X