Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bırakmadım evet
İyiyim şükür noolsun
Sağol
İnşallah hayırlısıysa bebeğin olur
Dua ettim sana geçen gün aklıma geldi
Cuma işte
Allah kabul etsin
Aminnn Allah razi olsun. Sizin de en icten dilediginiz dualar kabul olsun insallah. Duanin gücüne cok inanıyorum ben.. Rahatlatıyo bu beni... Cok teşekkür ederim

çok iyi anlıyorum canım bu rurumlarını Allahım yardımcın olsun inşallah bebeğin hayırlıysa seni sımsıkı tutsunnnn Aminnnnnn

olsun canım bak keyfine sen ve bebişinnn çok mutlu olun o yeter bizeeee

Seni gidi gidi kaçmaz tabi gözümüzden
Olsun yaa aman
Sen kaç kiloydun geçende de sormuştum ama

Soğan kürü diodu hep arkadaşım hamilelik için aman boşver diyodum ama yapıcam sonuçta ilaç diil yaa
Bi haftada hamile kalmış kankam yapıp
Maydanoz suuyu ve kekikten de uzak dur canim. Bunlar söktürücü olduğu icin tutunmayı zorlastiriyomus. Kekikin yanindan bile gecmiyorum ben bugunlerde... Hem dene ne kaybedersin ki insan bi niyetlenince hemen olsun istiyo di mi ben de oyleydim. Bi de takvimim uygulaması var regl takibi icin. Orda adet döngünü falan yazarsan yumurtlama dönemlerini gosteriyo ona gore hareket edebilirsin

Yepisyeni bir hayata merhaba. Bugünden itibaren başlasın değişim. Bugünden itibaren ders çalışmaya da başlıyorum. Canım arkadaşlarım hepinizi de çok seviyorum. Diyet serüvenime tus serüvenimi de ekliyorum. Buraya eskisi kadar sık gelemiyvem ama günlük raporlarımı vericem. Sizleri takip edicem yine. Çünkü sizler bu alemde benim en sıkı dostlarımsınız. Hepinizi öpüyorum♥♥♥♥♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…