- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.741
Canım sen 9 gün dayanamazsınHaftaya İstanbul'a gidicez arkadaşlar orda yazamam büyük ihtimal ailemle olucam beni merak etmeyin cumadan pazara kadar 9 gün yokum ok merak etmeyin sakın
755 oldum. Bir parça incir ezmesi yedimrumeysa3 masallahhh 712 miii superrrr
Bildirim gününde haber veririm
Sizle ilgilenmemek diil
Kalabalık da olur zaten fırsat olacağını sanmıorum
Yav he heBildirim gününde haber veririm
Sizle ilgilenmemek diil
Kalabalık da olur zaten fırsat olacağını sanmıorum
bu arada ilk kez şkersiz kahve içmeyi deniyom şimdiiiiii755 oldum. Bir parça incir ezmesi yedim
Nasıldıbu arada ilk kez şkersiz kahve içmeyi deniyom şimdiiiiii
Hayirlisi olur ona hangi hekimligi istiyorsunTabi 6 yıl aradan sonra ders çalışmaktan çok soğumuşum. Yapamıycam korkusu da var. Off bugün çok verimli geçmedi.
Koşup size geldim yine
Kadın doğum istiyorum canım. O kadar güzel hayallerim var ki bu branşla ilgili. İnfertilite yandalı yapıp çocuk sahibi olamayan insanlara umut olmak istiyorum. Allah'ın ne kadar büyük bir yaratıcı olduğunu adım adım izlemek istiyorum. Doğmasına vesile olduğum her bebekle yeniden doğmak istiyorum. Hemde bunu çok istiyorumHayirlisi olur ona hangi hekimligi istiyorsun
Haha yok canım hedef kilolarımız :)))Kızlar cahilliği mi bagislayin. Profil resminizdeki rakamlar memleketinizin plakalarimi. Bana öyle geldi
Insallah ama olursan sezeryana karşı bir doktor ol lutfennKadın doğum istiyorum canım. O kadar güzel hayallerim var ki bu branşla ilgili. İnfertilite yandalı yapıp çocuk sahibi olamayan insanlara umut olmak istiyorum. Allah'ın ne kadar büyük bir yaratıcı olduğunu adım adım izlemek istiyorum. Doğmasına vesile olduğum her bebekle yeniden doğmak istiyorum. Hemde bunu çok istiyorum
Muhtesemsin canim Allah seni hic bozmasinnnKadın doğum istiyorum canım. O kadar güzel hayallerim var ki bu branşla ilgili. İnfertilite yandalı yapıp çocuk sahibi olamayan insanlara umut olmak istiyorum. Allah'ın ne kadar büyük bir yaratıcı olduğunu adım adım izlemek istiyorum. Doğmasına vesile olduğum her bebekle yeniden doğmak istiyorum. Hemde bunu çok istiyorum
çok fena tosladımHaha yok canım hedef kilolarımız :)))
canım seni az sonra tablomuca eklicem inş.çok fena tosladım, hayırlı sabahlar herkese
bismilllah başladım, birazdan kahvaltı yapıcam , öncesi 2 su bardağı su, çavdar ekmeği ve azar azar kahvaltılılar ile birlikte,
gün içinde katılırım ben yine size
tamam canımcanım seni az sonra tablomuca eklicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?