• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar yaa kilo veremiyorum artık sanki :(
Hergün 100-200 gr arası veriyodum kilo ama iki gündür oynamıyo. Normal mi ne yapmam lazım acaba

Kızlar yaa kilo veremiyorum artık sanki :KK43:
Hergün 100-200 gr arası veriyodum kilo ama iki gündür oynamıyo. Normal mi ne yapmam lazım acaba
Öğlen yazıcam inşallah dostum işe gidiyom ben de nerdeyse bi ay olacak bi kilo bile veremedim :) ama ben senin gibi yapmıom işte düşğnücem bu konuyu döncem sana ...

Kızlar yaa kilo veremiyorum artık sanki :KK43:
canım evet bir müddet sonra duraklamaya giriyor ya egzersiz yapacan hareket bolca vücudu şaşırtacan veya da yediklerini değiştircen gerekirsse biraz fazla yicenki vücut şaşırsın ve tekrar kilo vermeye devam etsin

304 kalori ile kahvaltımı etmiş bulunmaktayım hemide çok sağlıklı bikeremmmm
cats.webp

canım evet bir müddet sonra duraklamaya giriyor ya egzersiz yapacan hareket bolca vücudu şaşırtacan veya da yediklerini değiştircen gerekirsse biraz fazla yicenki vücut şaşırsın ve tekrar kilo vermeye devam etsin
Pazartesi tartı gününe kadar bu tempoda gidiym artı spor ekliym diyorum. Yine düşmezse bir çaresine bakıcam artık

Kanamanın azalmasına sevindim. Umutlandırmıym ama muhtemelen bebişin kalp seslerini duyucaksın. Tamamen içime doğdu bildiğimden değil. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yaaa canim Allah razı olsun. Sürekli kasvetli rüyalar goruyorum. Ağlayarak uyaniyorum. Sanırım biraz boyle ufacik umutlara ihtiyacım var. Bu arada kan testim 6186 çıktı. Umarim yarin keseyi görürüm di mi?

B

aceleye gelmişti bana da saçma geldi
Bravo valla
Ay pardon rümeysa şimdi jeton düştü
Senin beğenmeme sebebini anladım
Senden başkasıyla konuştum die :)
Ben de sandım ki o senin mesajındı
Sana cevap verdim sandım
Şimdi gördüm
Otağanınhatununa cevap vermişim
Ben de diyorum ne espirisi bu
Hatlar karıştı :)

Yaaa canim Allah razı olsun. Sürekli kasvetli rüyalar goruyorum. Ağlayarak uyaniyorum. Sanırım biraz boyle ufacik umutlara ihtiyacım var. Bu arada kan testim 6186 çıktı. Umarim yarin keseyi görürüm di mi?
Hormonlara bağlıdır o. Değerin iyi çıkmış sanırım en sonki 1000 lerdeydi. Bu değerle görülmesi lazım kesenin. Canım son adet tarihin neydi

Back
X