• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım naapacaksın olan olmuş yapılacak bişey yok gönlünü ferah tut unutur giderler zaman herşeyin ilacı çokmu felaketti anlattığın konu sansasyon falan olacak kadar mı yani?
Bende mutlu olmak çoluk çocuğa karışmak için evlendim. Seni sevdimde güvendimde. Evet .... ya gelme niyetim olmasa neden tayin isteğinde bulundum eşya gönderdim ev dizdik beraber. Benimde güzel hayallerim vardı. Geldim ve gözlerinle gördün bana nolduğunu. Bedenim yaşadı ama ruhum can çekişti. Neden o hale girdiğimi bilmiyorum ama sende şahit oldun ki ne yedim ne içtim ne de uyudum. Bunlar senin gördüklerindi. Birde görmediğin kısmı içimde yaşadıklarım. Sözlerle tarif edemiyorum neden öyle olduğumu da inan bilmiyorum. O sebeple geri geldim buraya. Evet hataydı. Evimde oturmam gerekti neticede. Dağın görünen yüzünde ben hatalıydım kabul ediyorum. Ama birde bunun görünmeyen yüzü var. Orada da senin hatan büyük. Zaman içerisinde birtakım şeyler gördüm duydum. Tek tek girmiycem bunlara. Çünkü nasıl olsa kabul etmiyceksin.
Şu saatden sonra bende buradan gitmenin yollarını arıyorum zaten. Düşündüğün gibi PRATİSYEN olarak Türkiyenin heryerinde çalışabileceğim bir kamu görevim yok. Öyle olması için uzman olmam gerek.
Bir diğer meselede maalesef sana güvenemiyorum. Oraya gelip 10-15 gün kaldığımda filmin fragmanını gördüm. Ne yaptığın belli değil. Sen kimsin ben bilmiyorum. Sen beni tanıyosun ama ben seni tanımıyorum. İki lafından biri yalan. Güvenmiyorum sana.

olan oldu inşallah hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,

kızlar ben dün çok hastaydım grip biraz ağırdı, mide bulantısından hiç bir şey yiyemedim doğru dürüst,
kuşburnu, ıhlamur içtim bol limonlu bir de bal şimdi daha iyiyim, çok fazla terlemiştim, tartıda yarım kilo eksik çıkmışım bugün onu farkettim,

sabah 1 dilim ekmek ve biraz peyaz peynir yedim , 1 bardak çay ve 2 bardak su
ben işyerimde kolay olsun diye küçük kavanoza su koyuyorum, 3 bardak kadar alıyor,
günde 3 sefer içiyorum yaklaşık 9 bardak su yapıyor, alakali olması içinde içine 1 silme çay kaşığı karbonat koyuyorum,
birkaç aydır kullanıyorum faydasını gördüm, bağışıklık sistemim kuvvetlenmeye başladı
dizlerimin ağrısı bile azaldı kullanmaya başladığımdan beri, bundan önce grip olduğum zamanlarda
çok zor ve ağır atlatıyordum, şimdi daha rahat geçirdim, bunu gördüm,

araştırdım bir çok kullanan kişi de faydasını görmüştü, inşallah herkese şifa olur

Kızlaaar ben bir aptalım. Arkadaşımla watsaptam dertleşiyoduk. Eski eşimin yolladığı mesajları ve benim ona verdiğim cevapları ona yazıyodum. İşte bana şunu dedi bende ona böyle dedim gibisinden. Sonra ben o yazışmaları yanlışlıkla işyerindeki gruba da atmışım. Napcam ben ya
Ayyy rümeysa inanamıyorum

Warya bebegimm herseyde bir hayir var belkide bu mesajin bir baskasini cok etkiliycek bundan sonra nasibindeki kisiye veya aracilara nasip olacak hic belli olmaz beklede gor bakalim hicte rezil oluncak biseyde degiltam aksine eski esinin rezilligi senin cektiklerin cikmis ortaya her serde bir hayir vardir biseylere vesile olur belkimmmmm:KK200:

Arkadaşlar akşam dönşcem size tam okuyamadım okucam akşam yazıcam inşallah
Seviyorum sizi
Rümeysa hiç takma aman sonuçta yanlışlık oldu boşverrrr öptümmmm

öğünler nerde hanımlarrrr benim çeyrek porsiyon sucuklu yumurta 92 yarım dilim ekmek58 üzeri bal 55 tereyağ 38 2 adet çay 1 er şekerli 32 öğle yemeğim bu =275
ve şimdiye kadar toplam 685 oldu birde az sonra içeceğim türk kahvesinide ekledim
bu arada bugün misafirliğe gidecez olabildiğince az yemeye gayret göstericem bakalım hayırlısı inşallah herşey berbat olmazzzzz

Bitter çukulata yedim kaç kalori hesaplamadım. Endorfinim pik yaptı. Çukulata diyeti mi yapsam acaba ????

Haydin bakalım ben belirliyorum hedefimi 1111 olsun değişik olsunnn..
feat-1111.webp

Kızlar size iki güzel haberim var ;)
1) bugün keseyi gördük ve doktorum "seni artik gebe sayabiliriz dedi" 5 hafta 3 günlük gebeyim yani ;) ama kalp atımı icin 2 hafta daha zamana ihtiyacımız var. Ama daha umutlu bekliyoruz en azindan ;)
2) doktoruma sordum ben diyet yapiyordum devam edebilir miyim diye, " istersen 30 kilo ver cocuk 3.5 kilo dogacak dedi:) yani diyette sizleyim ;) ama kendimi cok yormadan cok yogurt ve kuruyemis tüketerek 1500 civarlarında eşlik edicem size. Amacım kilo alımını minimuma cekmek ya da ilk 6 ay almamaya gayret etmek.
Dualariniz icin cokkk teşekkür ederim. Hepinizin desteği var uzerimde.. Ve dualari...
Rabbim de sizin enn icten kimselere diyemediginiz dualarinizi kabul etsin inşallah:*

Arkadaşlar özellikle rümeysa mesajlara bakamıom
Bavul hazırlamaya çalışıyorın
Yarın öğlen iki gibi yola çokıcam büyük ihtimal
Sabah da çamaşırları toplamam lazım üzgünüm Öptümmm

Back
X