- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.861
Bende mutlu olmak çoluk çocuğa karışmak için evlendim. Seni sevdimde güvendimde. Evet .... ya gelme niyetim olmasa neden tayin isteğinde bulundum eşya gönderdim ev dizdik beraber. Benimde güzel hayallerim vardı. Geldim ve gözlerinle gördün bana nolduğunu. Bedenim yaşadı ama ruhum can çekişti. Neden o hale girdiğimi bilmiyorum ama sende şahit oldun ki ne yedim ne içtim ne de uyudum. Bunlar senin gördüklerindi. Birde görmediğin kısmı içimde yaşadıklarım. Sözlerle tarif edemiyorum neden öyle olduğumu da inan bilmiyorum. O sebeple geri geldim buraya. Evet hataydı. Evimde oturmam gerekti neticede. Dağın görünen yüzünde ben hatalıydım kabul ediyorum. Ama birde bunun görünmeyen yüzü var. Orada da senin hatan büyük. Zaman içerisinde birtakım şeyler gördüm duydum. Tek tek girmiycem bunlara. Çünkü nasıl olsa kabul etmiyceksin.canım naapacaksın olan olmuş yapılacak bişey yok gönlünü ferah tut unutur giderler zaman herşeyin ilacı çokmu felaketti anlattığın konu sansasyon falan olacak kadar mı yani?
Şu saatden sonra bende buradan gitmenin yollarını arıyorum zaten. Düşündüğün gibi PRATİSYEN olarak Türkiyenin heryerinde çalışabileceğim bir kamu görevim yok. Öyle olması için uzman olmam gerek.
Bir diğer meselede maalesef sana güvenemiyorum. Oraya gelip 10-15 gün kaldığımda filmin fragmanını gördüm. Ne yaptığın belli değil. Sen kimsin ben bilmiyorum. Sen beni tanıyosun ama ben seni tanımıyorum. İki lafından biri yalan. Güvenmiyorum sana.