- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.881
Bebegim o kqdar sevindimki anlatqmam hayirli ugurlu olsunnn hersey gonlunce olsun buyuk ihtimal kalp atislarinida duyarsin canim ins. Allahin izniyle dahada korkma hadi o zaman kilo takibini beraber yapmaya devam edelim ve bebiside bizim topikte dogurr ins. CanimmmmKızlar size iki güzel haberim var
1) bugün keseyi gördük ve doktorum "seni artik gebe sayabiliriz dedi" 5 hafta 3 günlük gebeyim yaniama kalp atımı icin 2 hafta daha zamana ihtiyacımız var. Ama daha umutlu bekliyoruz en azindan
2) doktoruma sordum ben diyet yapiyordum devam edebilir miyim diye, " istersen 30 kilo ver cocuk 3.5 kilo dogacak dedi:) yani diyette sizleyimama kendimi cok yormadan cok yogurt ve kuruyemis tüketerek 1500 civarlarında eşlik edicem size. Amacım kilo alımını minimuma cekmek ya da ilk 6 ay almamaya gayret etmek.
Dualariniz icin cokkk teşekkür ederim. Hepinizin desteği var uzerimde.. Ve dualari...
Rabbim de sizin enn icten kimselere diyemediginiz dualarinizi kabul etsin inşallah:*
Canım benim çoook mutlu oldum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın ♥♥Kızlar size iki güzel haberim var
1) bugün keseyi gördük ve doktorum "seni artik gebe sayabiliriz dedi" 5 hafta 3 günlük gebeyim yaniama kalp atımı icin 2 hafta daha zamana ihtiyacımız var. Ama daha umutlu bekliyoruz en azindan
2) doktoruma sordum ben diyet yapiyordum devam edebilir miyim diye, " istersen 30 kilo ver cocuk 3.5 kilo dogacak dedi:) yani diyette sizleyimama kendimi cok yormadan cok yogurt ve kuruyemis tüketerek 1500 civarlarında eşlik edicem size. Amacım kilo alımını minimuma cekmek ya da ilk 6 ay almamaya gayret etmek.
Dualariniz icin cokkk teşekkür ederim. Hepinizin desteği var uzerimde.. Ve dualari...
Rabbim de sizin enn icten kimselere diyemediginiz dualarinizi kabul etsin inşallah:*
İnşallah canim yaaa sağlıkla hayırla dünyaya gelsin inşallah...Bebegim o kqdar sevindimki anlatqmam hayirli ugurlu olsunnn hersey gonlunce olsun buyuk ihtimal kalp atislarinida duyarsin canim ins. Allahin izniyle dahada korkma hadi o zaman kilo takibini beraber yapmaya devam edelim ve bebiside bizim topikte dogurr ins. Canimmmm
Aminnn canim. İnşallah sen de tusu kazanırsın da benim gibi anne adaylarına güzel güzel haberler verirsinCanım benim çoook mutlu oldum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın ♥♥
Sana çok alındım rumeysa3 kac gundur yokum.bir defa adımı anmamissinMerhaba arkadaşlar. Benim motivasyonum çok bozuldu. O yüzden girmedim siteye. 2000 enaz kalorim. Yedim yedim yedim
ah canım benim malesef şu sıralar pek kimse kalmadı bebeğimmm o yüzden kim var kim yok haberim yokk bende pek giremedim yoğsam kesin geçirirdim canımın içiiii seni seviyorummSadece @galatasaray-86 adımı geçirmiş bir defa cokk.kirildim.sizlere
Hıhhah canım benim malesef şu sıralar pek kimse kalmadı bebeğimmm o yüzden kim var kim yok haberim yokk bende pek giremedim yoğsam kesin geçirirdim canımın içiiii seni seviyorumm
ah bebeğimmm yoğsam geçen olaydan çok moralin bozulduda kendini yemeyemi verdinnn????Merhaba arkadaşlar. Benim motivasyonum çok bozuldu. O yüzden girmedim siteye. 2000 enaz kalorim. Yedim yedim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?