- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.921
Sonunda adını söyledin gozum açık gitmez artık: ) yarin belli olacak bakalım nasıl gitmiş olduğuKızprensesinannesi sen niye beni hiç sormuyosun. Senin diyet iyi gidiyo bence. Beni de motive et nolurrr
aynen katılıyorum canımmmm al benden de o kadar fena boşladık...Kızlar tamam bitti artık. Hayata dönelim artık yarın tekrar başlıyoruz diyete. Bu böyle olmuycak. Yaz geliyo yaz. İncelmemiz lazım. Hadi toparlanıp kendimize gelelim. Yarın 1000 kalori sınır olsun.
tabiiki alırız canım yanlız boyunuda yazman gerekli tablloya öyle ekliyorumMerhaba arkadaşlar. Beni de aranıza alır mısınız? Kilom 69.7. Hedefim 60. Tabi ki uzun vadede.
yoğsam @galatasaray-86 yok diye olmasın????Kilom.89.2 ama 3 gündür canimm acayip sıkılıyor sebepsiz herşeye sinir oluyorum anlamadim niye böyle oldum
olsun bak öğlen dengeltmişsimn bravoooeylemsevcan kahvaltımı yazmasam daha iyi
3 dilim beyaz ekmek 223
20 gr kadar tereyağı 136
20 gr tahin pekmez 80
Öğle yemeği
Yarım porsiyon fırında patates 161
Salata 22
Az çorba 30
Toplam 659
ah canımmm sinir olmaaa bu insanlar insanı delirtirrr sakın haa mutlu olmanın yollarına bakolur olmadık herşeye sinirlenme vücuduna yazıkk bak burda bir arkadaş vardı çok stresliydi sinir sıkışmasına çevirmiş amannn canım bu hayatta hiç bişeyi takma kafanaaaaYok yaa herkese sinir oluyorum çevremde.kimseyi görmek.istemiyorumm her konuşulan sinir ediyor beni her yapılan hareket ne bileyim böyle iste
Sabah tartıldım yazmayı unuttum şimdi aklıma geldi 65.2Evveettttttt nerde kilolarrrrr baaaayanlarrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?