- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65,3
hiç öyle olmamış işareti yapma canım gene vermişsin 500 gram ben veremediğim gibi birde üstüne aldımmm asıl bana

Teşekkür ederim .Kilo veren arkadaşların hepsini kutluyorum çok zor bir iş başarıyoruz almak çok kolay vermek zor inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız
yaaa belki şişkinliktir regln yakınsa?? Benim ama son diyet haftam büyük ihtimalle.. Haftaya yine tüp bebek için gelsin iğneler hormonlarhiç öyle olmamış işareti yapma canım gene vermişsin 500 gram ben veremediğim gibi birde üstüne aldımmm asıl bana![]()
Canimm ben tartilmadim tüm gün yattim kayinvalidem geldi bana bakmaya. Kanamam biraz fazlalasti da
Elbetteki önceliğin bebek ve sensin hiç tartilmasanda olur allahim ınsallah saglik.verir sana da bebeginedeCanimm ben tartilmadim tüm gün yattim kayinvalidem geldi bana bakmaya. Kanamam biraz fazlalasti dayarın sabah tartilsam beni affetseniz bugunluk. Çünkü bebeği dusunmekten kendime bakamadim. Buraya bile giremedim
Ay ben unuttum ama tatildeyim o yüzden unuttum çok istisnai bişey bu durum kusura bakmayın yine deEvveettttttt nerde kilolarrrrr baaaayanlarrrrr...![]()
Boyum 163. Cok tesekkur ederimtabiiki alırız canım yanlız boyunuda yazman gerekli tablloya öyle ekliyorum
Lahana diyeti mi oluyor buBen bu sabah lahana çorbası içtim.
Öglen için de özel bir karışım yaptım.
Dünden yarim litre yağsız sütün içine ciya tohumu koyup bir saat falan beklettim. Icıne bir muz koydum. Biraz nescafe,biraz tarçın,azıcık bitter çikolata. Blenderdan geçirdim. Termosuma koydum. Rengi kötu ama tadıni sevdim.
Akşam üzeri bir muz. Akşam yine lahana çorbası.
Insallah benim hedef kolon 68Evet 71.7 ile başladım. Bugün 4. Gün. Sabah 69.5'tim. Inşallah 69'un altına düşüp daha şevkle diyet yapacağim.
Inşallah ulaşırız hedeflerimize de kendimize belki daha güncel hedefler de koyariz sonrasında.Insallah benim hedef kolon 68