Esnek Diyet Arkadaşlığı

Evet 71.7 ile başladım. Bugün 4. Gün. Sabah 69.5'tim. Inşallah 69'un altına düşüp daha şevkle diyet yapacağim.
inşallah canım bundan sonra hep beraber devam edicez yarın sabah tabloya ekeyebilecem yanlız çünkü evdn yapamıyom telden olmuyor işyerinde eklicem canım bilgin olsun

Tabi ki ne demek. Kiloları pazartesiden pazartesiye mi söyluyoruz?
Yok canim bizde assagi yukari 10 gune bir ama cogunluk kabul ederse bundan sonra her paxartesi veya cumaya donustureyim istiyorum arkadaslar ne dersiniz? Eskidende cok yaptik fakat fazla katilim olmadi yarisi ancak bildirim yapti bari dedim 10 gune bir olsunda cok ugrasmayim dedim cogunluk isterse her hafta ayni gun bildirim yapabiliriz

Aynen bence her hafta pazartesi olsun. Daha sıkı takip olur. Pazartesi tartı günü daha mantıklı çünkü haftasonunu belki biraz frenler.

B
Bende katiliyorumm

Elbetteki önceliğin bebek ve sensin hiç tartilmasanda olur allahim ınsallah saglik.verir sana da bebeginede
Canim cok teşekkürler. İnşallah o sağlıklı olsun su an baska bsi düşünemiyorum. Bi de anne adayiyken böyleyim annelik demek ki cok kutsal cok özel bsi... Ama kalori sayıyorum ve 1500 u gecmemeye çalışıyorum. Ama cok midem kazınıyor su an. Neden böyle bilmiyorum. Sanırım metabolizma hızlanıyor.

Salatalık ye tok tutar

Canlar tablomuz güncellendi bundan sonra bildirim günlerimiz her pazartesi olacak şekilde değiştirildi bundan sonra bişey yerken beni ensenizde hissedeceksiniz ona göreeeee ,bilginize sunulur....(aylık hedeflerinizi beğenmezseniz onları değiştirim söylemeniz yeterli.)

merhabalar,

sabah kahvaltım;
bugün sabah çavdar ekmeği 2 dilim
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve çay

öğle;
1 kase tarhana çorbası - 2 dilim çavdar ekmeği

akşamda
tarçınlı süt ve meyve yicem inşallah

inşalah p.tesi 64 lü rakamları görürüm

canım o kadarda az yeme istersen çok az gibi geldi sonra tabdan düşersin

Merhaba arkadaslar ben de kilo vermek ıstıyorım 70 kiloyum ve 1.68 boyundayım. lakın yeme duzenım cok iyi deıl sabahları ıs yerınde kahvaktı yapıyorum oglenşerı de hep dısarıdan ve hareket olanaklarımızda sınırlı.. Benı de ekler mısınız lıstene bakalım ne kadar zayıflayabılecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…