- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.461
canım bak ne güzel sporda yapıyormuşsun o zaman hemen dikkatini topla yemeyeceğim de inan çokz or değil beyninde bitir ve yediğin zaman bin pişman ol ok zamanla yerleşiyor artık hayır demeyi öğreniyorsun yiyecek bişeyler abur cuburlar alma evine işyerine sokma olmayınca yemiyorsun o kadar uğraşına yazık caım bak hemen toparlan kendine gel artık HAYIR de!...günaydın kızlar spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum çok kızıyorum sonra kendime nolacak bu halim
Çok teşekkür ederim. Cuma günü bildirim yapacağım inşallahsergerdan canım ekledim senide tablomuza bildirim Aralık ayı için her cuma günü lütfen bildirimi unutma yoksa siliyorum bilgin olsun topiğimize tekrar hoşgeldinnnn
inşallah canım yani yapamıcak olsanda olur ya tartılma imkanın olmaz bişey olur o zamanda bana mazeret bildirirseniz gene silmiyom o zamanda farketmiyor yani canımÇok teşekkür ederim. Cuma günü bildirim yapacağım inşallah
yok gerek yok ama yarın aç karnına tartılabilirsen bildirirsen sevinirim canımCanim bugun aklimdaydi tatrilacaktim ama bebeğim hic durmadi memleketteyim ben de kahvaltidan once tartilamadim. Hastaneye falan gittim. Ustune yemekler yedim yani. Yine de tartılayım mı?
birazda yeşil çay iç canım çok değil bir iki fincan gündeBugün kilom 76.5 idi eksilmek yerine artış varödem çayları ile toparlanmayı düşünüyorum kızlar
aa ok o zaman dahada düşük kilodasındır aslında ama ok o kilonu yazıyrorum tabloya tebrik ederim canım57.5 ile basladım 56.2 bugün sabah tartilmayi unutmusum saat 2 de ogle yemeginden once tartıldım
Devamı gelir insallahaa ok o zaman dahada düşük kilodasındır aslında ama ok o kilonu yazıyrorum tabloya tebrik ederim canım
canım olsun önemli değil bugün içinde bildirdin ya sorun yok silmem de sadece 1.lik hakkını elde edemedin 1.yi saat 3 gibi belirleyip bildiriyorum canım bilgin olsun...bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin bravoooÇok özür dilerim geç kaldım güncel kilom 90.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?