- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.481
Tebriklerbu haftanın 1. si
@sergerdan
Tebriklerrrrrrr
Teşekkür ederim diyete ilk başlandığında böyle hızlı gidiyor ilk 5 6 hafta bakalım devamı nasıl olacak inşallah aralık sonu 80li rakamları görmeye başlarımcanım olsun önemli değil bugün içinde bildirdin ya sorun yok silmem de sadece 1.lik hakkını elde edemedin 1.yi saat 3 gibi belirleyip bildiriyorum canım bilgin olsun...bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin bravooo
Unutmuşum ama değişen bişey olmayacaktı dün bamlıydım yaZamaDım
ok canım tamam tartılınca yazda ekleyim okUnutmuşum ama değişen bişey olmayacaktı dün bamlıydım yaZamaDım
inşllah canım braz gayretçe çabucak düşersin korkma şunun şurasında ne kalmişki zaten 80 e az bir gayretle bile düşersin...Teşekkür ederim diyete ilk başlandığında böyle hızlı gidiyor ilk 5 6 hafta bakalım devamı nasıl olacak inşallah aralık sonu 80li rakamları görmeye başlarım
Bu Cuma mıok canım tamam tartılınca yazda ekleyim ok
evet canım yeni bildirim gününde bildirirsen sevinirim her hafta cuma günleri ok?Bu Cuma mı
tebrikler canım maşallahhhMerhabalar bugün tartı 75.3 gösterdi
Teşekkür ederimtebrikler canım maşallahhh
tebriklerrrrrMerhabalr inteenet paketim yoktu hic giremedim Foruma sabah tartildim ama 3 gundur bur kabızlık problemim var gecen hafta 56.2ydi
YaparızArkadaşlar haftaya cuma bildirim günü yolda olucam o yüzden perşembe günü bildirim yaparsanız sevinirim sizler içinde mahsuru yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?