- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.521
Canim yaa kusura bakma ben bebeğimle ilgilenmekten ne diyete ne de buraya konsantre olabiliyorum. Bundan sonra gayret edicem ama yine unutursam sil mutlaka olur muOtagininhatunu @Clamatis canlar nerelerdesiniz halen bildirim yapmadınız haftayada yapmazsanız
silecem bilginiz olsun...
ok yok arada yazda silmeyim bebeğim seni silmek istemem sen eskilerdensinnnCanim yaa kusura bakma ben bebeğimle ilgilenmekten ne diyete ne de buraya konsantre olabiliyorum. Bundan sonra gayret edicem ama yine unutursam sil mutlaka olur mu
ok olsun onemli değil düğünden sonra tekrar bilgilerini verirsin o zaman eklerim tablomuza hiç sorun değil ne zaman evleniyorsun hayırlı olsun bu arada? ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman gel eklerim canımBuradayım canım yalnız yakın zamanda düğün hazırlıklarına başlayacağım acaba meşguliyetten yazabilirmiyim bilmiyorum :/
olsun alamamkda iyiUnutmadan bildirim yapayim. Kilom aynı kalmış 87
çok teşekkürler canım olsun önemli değill ok iyi takip edemesende almamışsın ok haftaya cuma bildirirsin canım yeni kilonu kendine çok iyi bak...Cnm günaydın..Kusura bakma izimliyim bu hafta takil edemedim..Diyette yok gibi..Sadece dikkat etmeye çalışıyorum..Az önce tartıldjm..53,7 yim cnm..öpüyorum szileri..
tabii buda büyük başarı ben takip etmedimmi hopppp gümmmmmBu arada tabloya baktımda aynı gidiyorum..Sevündim..En azından almamaşım)
yok canım yok boğazımızı tutmazsak veremiyoruzBende de bu hafta hiç bir oynama yok 89.9 ama itiraf etmeliyim bu hafta dikkat etmedim
Aynen öyle ya kaç haftadır çok iyi gidiyordu bu hafta frenleyemedim neyse su an itibariyle döndüm eski düzenimeyok canım yok boğazımızı tutmazsak veremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?