Esnek Diyet Arkadaşlığı

Buradayım canım yalnız yakın zamanda düğün hazırlıklarına başlayacağım acaba meşguliyetten yazabilirmiyim bilmiyorum :/

Buradayım canım yalnız yakın zamanda düğün hazırlıklarına başlayacağım acaba meşguliyetten yazabilirmiyim bilmiyorum :/
ok olsun onemli değil düğünden sonra tekrar bilgilerini verirsin o zaman eklerim tablomuza hiç sorun değil ne zaman evleniyorsun hayırlı olsun bu arada? ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman gel eklerim canım

Ben aslında hemen olsun istiyorum canım ama görünüşe göre yaza doğru anca nikah tarihi alacağız işler güçlerde biraz zorluyor bu konuda hayırlısıyla en kısa zamanda diyelim :))

ben bu hafta sizlerden izin istiyorum bakamadım aynı kilomu yazıyorum telaşlıyım haftaya inş tam katılıcam

Cnm günaydın..Kusura bakma izimliyim bu hafta takil edemedim..Diyette yok gibi..Sadece dikkat etmeye çalışıyorum..Az önce tartıldjm..53,7 yim cnm..öpüyorum szileri..

Cnm günaydın..Kusura bakma izimliyim bu hafta takil edemedim..Diyette yok gibi..Sadece dikkat etmeye çalışıyorum..Az önce tartıldjm..53,7 yim cnm..öpüyorum szileri..
çok teşekkürler canım olsun önemli değill ok iyi takip edemesende almamışsın ok haftaya cuma bildirirsin canım yeni kilonu kendine çok iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…