- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.561
Evet çok şükür regl sonrası daha büyük düşüş olur inşallahrgl olmana rağmen düşüş var çok iyi canım tebrikler
Teşekkurlerrbu haftanın ve ayın 1.si:
@Glsnolmz
Tebriklerrrrr
Hadi bakalım inşallah aslında aramanızda rekabet olsa daha güzel zayiflarızarkadaşlar iyi akşamlar yarın yeni listemizi tarhlerimizi hazırlayacağım Ocak ayında sizlerden yüksek performans bekliyorum bende süper kilo verecem inşallah yeni yılda yeni performanslar oleyyyyyyy
Biraz düşünelim birde düzenli bildirim lütfenevet bende rekabet olsun istiyorum
haydi bakalım başlayalım inş. bu ay en çok kilo verebilene ne olsun bir akıl verin canlar..???
aynen katılıyorum bu arada bildirmeyeni aynı gün silecem artık hiç bekletmeyecem bilginiz olsun darılmaca gücenmece yokBiraz düşünelim birde düzenli bildirim lütfen
aynen katılıyorum bu arada bildirmeyeni aynı gün silecem artık hiç bekletmeyecem bilginiz olsun darılmaca gücenmece yok[/QUO ikimizden başka kimse yok gibi
rekabet olsa iyi olurevet bende rekabet olsun istiyorum
haydi bakalım başlayalım inş. bu ay en çok kilo verebilene ne olsun bir akıl verin canlar..???
bencede 500 gram vermeye çalışalımmı nasıl yapalım bir akıl verin 500 gram verebilmeye mi uğraşalım 1 haftada? ona yoğunlaşalım yani naapalım?rekabet olsa iyi olur
İKİMİZDEN TEMBELİ YOK BEN TARTILMADIM NE DURUMDAYIM BİLE DÜŞÜN O KADAR BOŞVERMİŞİM ARTIK AMA KIZIYORUM BİTARAFTANDA YİYORUM.bencede 500 gram vermeye çalışalımmı nasıl yapalım bir akıl verin 500 gram verebilmeye mi uğraşalım 1 haftada? ona yoğunlaşalım yani naapalım?
SÖYLE YAPABİLİRİZ HAFTADA 500 GR VERELİM BİR GÜN BELİRLİYELİM O GÜN TARTILALIM SADECEhakkaten ikimiz kaldık ikimzin yerine diyecem artık Tarkandan...ayollll
YADA GÜNLÜK TARTILALIM ONU YAZALIM GİTTİKÇE MOTİVE OLURMUYUZ ACABAhakkaten ikimiz kaldık ikimzin yerine diyecem artık Tarkandan...ayollll
bencede günlük tartılmak daha iyi günlük tartılıp yazalımYADA GÜNLÜK TARTILALIM ONU YAZALIM GİTTİKÇE MOTİVE OLURMUYUZ ACABA
TAMAM CANIM YARIN BAŞLAYALIM O ZAMANo zaman daha yi motive oluruz kendimizi tutarız yiyeceğimiz zaman
ok yarın sabah tartılıp gelelimTAMAM CANIM YARIN BAŞLAYALIM O ZAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?