- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.581
Olur haftalık en az 500 gram olsun veremeyene de ceza verelim 1 saat yürüyüş gibi meselabencede 500 gram vermeye çalışalımmı nasıl yapalım bir akıl verin 500 gram verebilmeye mi uğraşalım 1 haftada? ona yoğunlaşalım yani naapalım?
Canım ama günlük olursa da hergun azalamayacağımız için tam tersi motive olamayız bunun yerine günlük menümüzü yazabiliriz her akşam sabahtan akşama ne yediysek yazalım benceArkadaşlar bundan sonra gher gün tartılıp geliyoruz yoksa motive olamıyoruz hergün tartılıp bana bildirin katılmak istemeyen katılmaz yani zorla değil ama günlük bildirirsek daha kolay motive oluruz
ok süperOlur haftalık en az 500 gram olsun veremeyene de ceza verelim 1 saat yürüyüş gibi mesela
oda doğru ok herkez azaldığını hissettiği dönemler tartılıp bildirsin bence şu gün şu saat demeyelim bildirimleri bakarız bu ay en çok kim azaldıysa o 1. olsun olur mu???Canım ama günlük olursa da hergun azalamayacağımız için tam tersi motive olamayız bunun yerine günlük menümüzü yazabiliriz her akşam sabahtan akşama ne yediysek yazalım bence
Tamam olur günlük ne yediğimizi de yazalım akşam burada paylaşalım bu çok etkili olur benceoda doğru ok herkez azaldığını hissettiği dönemler tartılıp bildirsin bence şu gün şu saat demeyelim bildirimleri bakarız bu ay en çok kim azaldıysa o 1. olsun olur mu???
Umarım öyledir canımgünaydın kızlar 67,30 fazla almışım yani önümüzdeki hafta regl olacagım onun etkisi diye umut ediyorum.
ah o gece yemeler ahhh ahhh bizleri asıl mahveden onlar canım bence içme suyunun içine kabuk tarçın at o varya insani hep tokmuş ve sanki kilolarca tatlı yemiş de canın artık istemiyor gibi hissettiriyor ben suyuma tarçın atınca o gün hakikaten hep tok gibi oluyom ve tatlı isteğimde hiç olmuyor...günaydın kızlar sabah gözlerime inanamadım 67,70 soktayım ben bu kadar yemiyorum kabızlıgım var bu yüzdenmi . birde geceleri deli gibi acıkıyorum gözüm dönüyor resmen neden olabilir.
simdi karışım yaptım canım yeşil çayla tarçını karıştırdımah o gece yemeler ahhh ahhh bizleri asıl mahveden onlar canım bence içme suyunun içine kabuk tarçın at o varya insani hep tokmuş ve sanki kilolarca tatlı yemiş de canın artık istemiyor gibi hissettiriyor ben suyuma tarçın atınca o gün hakikaten hep tok gibi oluyom ve tatlı isteğimde hiç olmuyor...
aynen canım yoğunum ya.. ara ara girrip okuyorum ama yazacak fırsat yok bu aralar..KIZLARIMCANLARIM canım nerelerdesin çok mu yoğunsun??
12 Ocak Bildirim günümüz canım sakın unutmaaa....aynen canım yoğunum ya.. ara ara girrip okuyorum ama yazacak fırsat yok bu aralar..
tartılmadımda.. ama kesin almışımdır yahaftaya bakarım artık..
tamam canım.. inş unutmama:)12 Ocak Bildirim günümüz canım sakın unutmaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?