• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

slmlar canlar nasıl gidiyor ben artık çok sıkı giriyorum biliyorum yarna faydası olmaz ama elimden geldiğince diğer bildirim için uğraşacam inş.

canlar bugün bildirim günümüzzzzz
dikkat etmeyince tabii gene aynı sınavlarımdan sonra çok yğunlaşacam arkadaşlar şubatta yani 1 ayda 2 kilo vermeyi hedefliyorum inş.
bu sefer aynıyım 57.5

Ne kadardır uğrayamadım özür dilerim :KK51: tartım 78i gösteriyor. Bir boz başla. Çıkılmaz hale gleidm. Nasıl 23 kilo vermişim azmime şaşıyorum. Şu an zerresi bile yok. Sizler nasıl yapıyorsunuz :kızgın:

Ne kadardır uğrayamadım özür dilerim :KK51: tartım 78i gösteriyor. Bir boz başla. Çıkılmaz hale gleidm. Nasıl 23 kilo vermişim azmime şaşıyorum. Şu an zerresi bile yok. Sizler nasıl yapıyorsunuz :kızgın:
olsun arada da uğrasan yeter bizde sürekli uğrayamıyoruz canım artık bir başlıcaz tam başlıcaz ocağın son haftası artık menülerinizi dahi isteyecem çok sıkı tutacam ona göre sende hazırlan inş bu işi hep birlikte başaralım

olsun arada da uğrasan yeter bizde sürekli uğrayamıyoruz canım artık bir başlıcaz tam başlıcaz ocağın son haftası artık menülerinizi dahi isteyecem çok sıkı tutacam ona göre sende hazırlan inş bu işi hep birlikte başaralım
PAZARTESİ SÖZ VERİCEM KENDİME BAŞLAMAM GEREK ŞEHİRDIŞINDAN KARDEŞİM GELDİ SAĞOLSUN ANNEM NE YEMEKLER NE PASTALAR O YUZDEN KENDŞİMİ TUTMAM ZOR. KARDEŞİM PAZAR GİDECEK BENDE PZTSİ İNŞ. BAŞLARIM SPORADA DEVAM EDİYORUM YEMEK YEDİĞİM İÇİN SPORDA FAYDA ETMİYOR.

Back
X