- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.601
12 Ocakta bildirimimiz var unutmayın canlar...
Bencede unutmayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 Ocakta bildirimimiz var unutmayın canlar...
Nolamazzzzz......selamlar..Canım bewn almışım 54,3(
nolmuş bile canımmmm.. ya ipin ucu kaçtı bu ara ya.. iştahım engel olamıyorum.. dikkat edip en kötü 52,5 olmam lazımk ammaaaa velakinn işte..Nolamazzzzz......
canım aman çok sıkı başlayalım artık lütfen böyle olmuyor hepimiz alıyoz olamazzzzzzzSLM KIZLAR , BEN ALMIŞIM 67,70
olsun ocak sonu sıkı başlayalımm hep birlite bu işi çözelim inş.nolmuş bile canımmmm.. ya ipin ucu kaçtı bu ara ya.. iştahım engel olamıyorum.. dikkat edip en kötü 52,5 olmam lazımk ammaaaa velakinn işte..
ayy inşaallah ya.. beni bitiren aklşam yemeleri aslında.olsun ocak sonu sıkı başlayalımm hep birlite bu işi çözelim inş.

olsun arada da uğrasan yeter bizde sürekli uğrayamıyoruz canım artık bir başlıcaz tam başlıcaz ocağın son haftası artık menülerinizi dahi isteyecem çok sıkı tutacam ona göre sende hazırlan inş bu işi hep birlikte başaralımNe kadardır uğrayamadım özür dilerimtartım 78i gösteriyor. Bir boz başla. Çıkılmaz hale gleidm. Nasıl 23 kilo vermişim azmime şaşıyorum. Şu an zerresi bile yok. Sizler nasıl yapıyorsunuz
![]()
BENİDE BİTİREN AKŞAM YEMEKLERİ GÜNDÜZ DÜZENLİ HERŞEY DİYETE UYGUN AKŞAM NOLUYOR ANLAMIYORUM GÖZÜM DÖNÜYORayy inşaallah ya.. beni bitiren aklşam yemeleri aslında.şu abur cuburu kessem iyi olacak..
PAZARTESİ SÖZ VERİCEM KENDİME BAŞLAMAM GEREK ŞEHİRDIŞINDAN KARDEŞİM GELDİ SAĞOLSUN ANNEM NE YEMEKLER NE PASTALAR O YUZDEN KENDŞİMİ TUTMAM ZOR. KARDEŞİM PAZAR GİDECEK BENDE PZTSİ İNŞ. BAŞLARIM SPORADA DEVAM EDİYORUM YEMEK YEDİĞİM İÇİN SPORDA FAYDA ETMİYOR.olsun arada da uğrasan yeter bizde sürekli uğrayamıyoruz canım artık bir başlıcaz tam başlıcaz ocağın son haftası artık menülerinizi dahi isteyecem çok sıkı tutacam ona göre sende hazırlan inş bu işi hep birlikte başaralım