- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.801
Afiyet olsunGünaydınn
Kahvaltı saati
Kızarmış hellim peyniri biraz tulum peyniri
Domates salatalık
Azcık bal
Okeyy ben alıştım su içmeyince susuyorum resmenGünaydınlar kahvaltıya gidiyorum bu yüzden Türk kahvemi içtim wasa krakerimi badem ve fındık götürüyorum yanımda tabi yeşil çay ve tarçınıda arkadaşlar bugun sıkı bir gün olsun bol su içelim atalım toksinleri diyorum su içerken zorlanmıyor degilim hani
Günaydınnnngünaydınlar..
Akşambir kase yayla çorba.
bir tabakçık patates oturtma.. bir dilim kepek ekmek
çay ilede 2 elmalı kurabiye(bu kötü oldu)gene dyanamadım..>(
sabah sütlü nesfit..içine birazda kuru üzüm kattım.
şimdide çay içiyorum şekersiz..
yaa canım işlerim yoğunlaştı o yüzden ara ara girebiliyomm maelseffffeylemsevcan yaw neredesin yoksun uğrayıp gitmişin
Bugün öğlen çaya davetliyim
Giderken tavuklu salata yapıp götürcem hem elim boş gitmemiş olurum.
Kimseye diyet yaptığımı söylemiycem tepkilere sinir oluyorum. Senin kilon yokki diyorlar ısrarla ye diyorlar. En iyisi iştahsız gibi davranmak tatlı yememek içinde dişim ağrıyo diye yalan uydurmak
tabbiki olur canım yeterki bana baştan söyleyin hiç sorun olmazBenim ölçüm 3 şubatta alındı diğeri 28 şubatta ben bildirimi ozaman yapıcam olurmu çünkü 9 unda birşey degişmiyecek bende
teşekkür ederim canım..Günaydınnnn
Kız bari 1 tane yeseydin
Sabah güzel açılış yapmışın.
bu ara veremedim kendimi pek canım tatlı pasta pek yemedim ama yemeğide az yemedim yanii pek bişey değişeceğini sanmıyomSende durumlar nasıl kaçamak yaptın mı
Kolay gelsin işlerinede canım
Bugün dengelersin canım bol su içteşekkür ederim canım..
evet bugün biraz daha dikkatli gidiicem..
aiyy sorma canım aslında birini eve gelince yedim.. birinide çay ile akşam yedim..
yemeyedim iyiydi ama
Zaten çok fazlalık olmayınca 3-4 kiloda hemen verilmiyor kilonu koru o bile yeter. Almak çok kolay çünkübu ara veremedim kendimi pek canım tatlı pasta pek yemedim ama yemeğide az yemedim yanii pek bişey değişeceğini sanmıyom
İnşaallah canım. bakalım.. ara türk kahves içtim..Bugün dengelersin canım bol su iç
Afiyet olsunİnşaallah canım. bakalım.. ara türk kahves içtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?