- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.821
2,5 kg versem yeterlidir bana. bakalım 15 gün verdim kendime.. malum esnek diyet burası>)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 kg versem yeterlidir bana. bakalım 15 gün verdim kendime.. malum esnek diyet burası>)![]()
sen azimlisin canım baya..Bence verirsin. Gayet güzel gidiyorsun..Aynen
Acaba ben kaç çıkıcam cuma günü
Gr versem razıyım çünkü kilo veremiyorum resmenya gerçi hatalarım olduğu için veremiyorum bence
Ama kaç gündür yazıyorum görüyorsunuz ekmek sıfır pilavmakarna yok şeker yok bi bal yedim bu sabah bi kaç çatal o
canım sen eskiden çok spor yapardın yine yapabiliyormusun???Aynen
Acaba ben kaç çıkıcam cuma günü
Gr versem razıyım çünkü kilo veremiyorum resmenya gerçi hatalarım olduğu için veremiyorum bence
Ama kaç gündür yazıyorum görüyorsunuz ekmek sıfır pilavmakarna yok şeker yok bi bal yedim bu sabah bi kaç çatal o
Yapıyorum 100 mekikcanım sen eskiden çok spor yapardın yine yapabiliyormusun???
Ay inşşşsen azimlisin canım baya..Bence verirsin. Gayet güzel gidiyorsun..
bende öğle yemeğinden geldim..
yarım kase ıspanak dövmeli çorba,
yarım porsiyon çıtır tavuk,
3 yemek kaşığı şakşuka,
3 çatal sıpagetti..
bakalım.. Akşam gene sütlü cornflakes yemeği düşünüyorum bakalım..
teşekkürler..Umarı akşama kaçamaksız atlatırım inş.. bakalım hayırlısı inş..Ay inşşş
Kararında bir menü canım
Ben İnan zorlanıyorum bazen 1,5 litrede kaldığım oluyor bugun 3 litre içtim ama hiç zevkli içmiyorum bu su olayını tıp iki sene sonra vücut istemedikten sonra içmenin anlamı Yok Muş derse şaşırmamOkeyy ben alıştım su içmeyince susuyorum resmen
Alışma sürecim 1 ay oldu
Aslında doğru he tıp bu heran herşeyi yalanlıyorlarBen İnan zorlanıyorum bazen 1,5 litrede kaldığım oluyor bugun 3 litre içtim ama hiç zevkli içmiyorum bu su olayını tıp iki sene sonra vücut istemedikten sonra içmenin anlamı Yok Muş derse şaşırmam
maşalllahhh işte sana yakışanda bu zaten....Yapıyorum 100 mekik
100 ip
15 dk genel ısınma egzersizi
Haftada 2-3 defa 30 dk-45 dk eliptik bisiklet
Yapıyom yaniiii
Evet maalesef aynı Mesala kahve tok tutuyor ama suda tutuyor yani ödem birde yaş ve doğumlar vücuttan eksilen vitaminler olunca vücut kendini kitliyor 38 olucam anemi ile uğraş ve kaplumbağa hızında kilo veriyorum ama öğlemiydi 20 lerde Gine’de yılmak YokAslında doğru he tıp bu heran herşeyi yalanlıyorlar
Ben okadar aç kalıyorum su içtiğim için gene göbeğim çıkıyo sende öyle oluyor mu
bravo misafirliği bu kadarla atlatman süperrrr salatalara yığılmışşsınnnSabah kahvaltım 8 de hellim peyniri tavada kızarttım yağsız biraz bal biraz tulum peyniri yanında keemun çayı
Ara yeşil çay
Öğlen 14-30 da misafirlikteydim
Patates salatası 4 yk
Havuç salatası 4 yk
Tavuklu salata 6 yk
1 küçük parça kabak tatlısı
Yarım dilim tavuk göğsü(tatlı)
Bi ısırık kek
Akşam:18:30 5 küçük köfte 5 kaşık yoğurtlu sade haşlanmış makarna
2 lt su
Spor:100 mekik
100 ip
15 dk egzersiz
(Birazdanda 30 dakika eliptik bisiklet yapıcam bugün karbonhidrat çok oldu)
Bide misafirliğe git gel yürüyerek 30 dk
ATIŞTIRDIM DEDİKLERİMDE AKŞAM YEMEĞİ OLARAK YAZDIM
Canlar yarın Bildirim günümüz unutmazsanız sevinirim yoksa silmek zorunda kalacağımceyef sen hariç çünkü sen 28inde bildireceksin [/tamam canım