• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selam kızlar
Bugün tozuttum kahvaltı öğlen yemeği bir oldu gözleme yoğurtlu patlıcan kuzartma beyaz ekmek ekler pasta peynir bal ayyy uçtum resmen
Kahvaltıya misafirim vardı.
Tamda cuma dan bigün önce çok kötü oldu zaten gr kilo veriyorum
Akşama dengelersin canım.. üzme kendini.. birazda spor akşam yemessin bişicik olmaz..

öğlen bende cozuttum valla..
Akaşam sadece çorbayla kapamayı düşünüyorum..
öğlen bir kaseye yakın mercimek çorbası..
beşamel soslu karnabahar yemeği bir tabağa yakın..
bezelye zetin ketçaplı patates haşlama ..birazcık..
ve bombaaa trileçe bir koca dilim:(

öğlen bende cozuttum valla..
Akaşam sadece çorbayla kapamayı düşünüyorum..
öğlen bir kaseye yakın mercimek çorbası..
beşamel soslu karnabahar yemeği bir tabağa yakın..
bezelye zetin ketçaplı patates haşlama ..birazcık..
ve bombaaa trileçe bir koca dilim:KK43:
Trileçe tozutmuş gerisi çokta gena değil
Aynen akşama dengelersin

Bende dediğin gibi spor yapıcam bide yoğurt sebze haşlama geçiştircem.

Selam kızlar
Bugün tozuttum kahvaltı öğlen yemeği bir oldu gözleme yoğurtlu patlıcan kuzartma beyaz ekmek ekler pasta peynir bal ayyy uçtum resmen
Kahvaltıya misafirim vardı.
Tamda cuma dan bigün önce çok kötü oldu zaten gr kilo veriyorum
Ne yaptın sen ama ekler mi ımmm olmadı canım çekti şaka yarın telafi edersin merak etme boşver mutluluk hormonu salgılıyor tatlı iyi tarafından bak

Kızlar kendime zeytin yağlı biber dolması ve çorba ev halkına tabi ayrı benim menüyü pek sevmiyorlar akşam yemeğimi biraz önce yedim bugun spora gidemedim ama yarın gideceğim inşallah hareket hareket şart hadi kızlar marta motive girelim

Kızlar kendime zeytin yağlı biber dolması ve çorba ev halkına tabi ayrı benim menüyü pek sevmiyorlar akşam yemeğimi biraz önce yedim bugun spora gidemedim ama yarın gideceğim inşallah hareket hareket şart hadi kızlar marta motive girelim
Maşallahya irade önemli:KK200:

Bende 62,5 1 gr vermemişim :KK43:
ben dün sabah tartılmıştım aslında.. Afedersiniz wc eye çıkmıştım.. 53,8 gelmiştim..çok sevinmiştim..
acaba diyorum bugün Wc ye çıkmadım.. dünde baya kaçırdığım içinmi böyle tekrar yüksek çıktım..
Boşuna çabalamışım diye çok üzüldüm..,
Ben günde en az 1 saat de yürüyorum..
İşe yürüyerek gidip gliyorum..Öğle arasıda arkadaşla turluyoruz yürüyüş yapıyoruz.. ouff moralim sıfır oldu:(

ben dün sabah tartılmıştım aslında.. Afedersiniz wc eye çıkmıştım.. 53,8 gelmiştim..çok sevinmiştim..
acaba diyorum bugün Wc ye çıkmadım.. dünde baya kaçırdığım içinmi böyle tekrar yüksek çıktım..
Boşuna çabalamışım diye çok üzüldüm..,
Ben günde en az 1 saat de yürüyorum..
İşe yürüyerek gidip gliyorum..Öğle arasıda arkadaşla turluyoruz yürüyüş yapıyoruz.. ouff moralim sıfır oldu:KK43:
Bence senin ki wc den dolayı wc ye çıkmadan tartılmasaydın keşke
Benim öyle bi sorunum yok resmen kilo vermemişim :(

Ben msjı yanlış yeremi yazdım bu sabah iştahım Yok kahvaltı yapamadım yani yumurtadan bir miğdem bulandı artık süt içtim sadece yanlış yapıyorum biliyorum öğleden sonraya kurt gibi açıkmamı sağlar böyle beslenme bakalım gün boyunu yazarım öğlene pırasa akşama et düşünüyorum hepinize güzel sabahlar kilo verenler tebrikler veremeyenler üzülmesin yılmak Yok bende 28 inde bildirecem hatta dayanamaz 25 ine aldırabilirim kabul ederlerse ölçümü

Bence senin ki wc den dolayı wc ye çıkmadan tartılmasaydın keşke
Benim öyle bi sorunum yok resmen kilo vermemişim :KK43:
maalesef bende tam kabızlık olmasada wc sorunu oluyor.. bazen 2 gün çıkmıyorum hatta beslenmeye göre 3 gün çıkamadığım oluyor.. geçen hafta öyle bişey yaşadım..Resmen karnım davıl gibi olmuıştu..Bitki çayıyla çıktım sonrasında.bilmiyorum ama canım sıkıldı yani.. Çünki kaçırsamda hareketliyimdir.. yürüyüş çok yapıyorum.. neyse hayırlısı olsun..acelemizyok.. sıkmadan verebilmek amacım.

Back
X