• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar ben de bütününü yazayim. Sabah 7:30 bi dilim peynir, bir kaç zeytin, bi kaşık bal az ekmek.
Oglende bir kase çorba ve iki dilim tatlı yedim.
Akşam da saat 5:30 gibi maalesef koca bir tabak kisir :KK45:
Yok ya bu kadarla durmuş olamam
Arada bi avuç leblebi, 3 kare çikolata
Oof çok olmuş değil mi yaa :KK43:

tarifini banada verirmisn canım
3 yumurta
1 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber ve karabiber
2.5 bardak un
1 çay bardağı süt
1 küçük soğan 1 kabak 1 havuç 1 patates küp küp doğradım istersen rendeleyebiliyorsun
1 çay bardağı kaşar
1 çay bardağı beyaz peynir
İsteğe bağlı olarak maydonoz ve dereotu kullanabilirsin.
Karıştır kek gibi yağlanmış orta boy tepside pişir.
Benimki baya ince olmuştu mücver gibiydi ama çok güzel oluyor.

Kızlar bugun ne yediklerime dikkat ettim nede bişeyler paylaşabildim çünkü annemlerdeyim annem ameliyat oldu o yüzden fazla giremedim buraya pazar gününe kadarda burda kalcam inşallah yediklerime dikkat edebilirim ama çok umutsuzum :KK43:

c
Kızlar bugun ne yediklerime dikkat ettim nede bişeyler paylaşabildim çünkü annemlerdeyim annem ameliyat oldu o yüzden fazla giremedim buraya pazar gününe kadarda burda kalcam inşallah yediklerime dikkat edebilirim ama çok umutsuzum :KK43:
anım çok geçmiş olsun neyi var anneciğinin?

Ne ameliyatı canım. Çok geçmiş olsun
dikkat edemesende porsiyonunu küçük tut
O bile farkeder

Kızlar ben de bütününü yazayim. Sabah 7:30 bi dilim peynir, bir kaç zeytin, bi kaşık bal az ekmek.
Oglende bir kase çorba ve iki dilim tatlı yedim.
Akşam da saat 5:30 gibi maalesef koca bir tabak kisir :KK45:
Yok ya bu kadarla durmuş olamam
Arada bi avuç leblebi, 3 kare çikolata
Oof çok olmuş değil mi yaa :KK43:
Aslında çok değil de baya kalorili olmuş canım
İki dilim tatlı yerine iki kuru kayısı yada hurma yeseydin ve kısırı yarım tabak yeseydin süperdi
Çok değil ama yüksek kalori diyelim :)))

11988409_1058039290912914_429998253331647869_n.webp
11988409_1058039290912914_429998253331647869_n.webp

Yağsız kek nasıl yaptın?
Çok iyisşn maşallah
hemen tarif vereyim, er gibi esnek bir kek oluyor soslu olması tercih edilir, 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 s bardağı un, kabartma tozu vanilya, istersen kakao, üzeri için fırından çıkınca soğuk süt, istediğin gibi süsle, istersen çikolatalı sos dök yaş pasta olsun ama tabi o zayıflayınca :KK19:

kahvaltı beyaz yumurta domates biber 5 zeytin çay 1 dilim ekmek yedim, inşaallah ilerleyen günlerde ekmeği tamamen bırakacağım, öğle yemeğini oldukça geç vakte bırakmaya çalışıyorum

Back
X