- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.961
Uarin kahvalti yapmam ogle saatinde devam yerimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yarın motivasyonu yüksek tutmak lazımYarinn
Ayyy canlarım yaaaaÖnce ben dedim![]()
Güldürme yaaaBana birsey sorma zaten @galatasaray-86 tamam mi hih
Aynenn zayiflamam lazimm boyle cok cirkinim istedigim hicbirseyi giyinemiyorumm :):)O zaman yarın motivasyonu yüksek tutmak lazım![]()
Diyosun ama hiç uyduğun yok. Hani biz 1000 yapıyoduk senle.Aynenn zayiflamam lazimm boyle cok cirkinim istedigim hicbirseyi giyinemiyorumm :):)
Param dedim canım ???Param mı para mı yanlış mı yazdın anlamadım orayı
Evde gecri annemlerdeyiz topluca kutlama yapiyoruz ben hediye almadim.daha dogrusu aklimdaki hediye icin disari cikamadimm vs vsGüldürme yaaa
Nası geçti sevgililer günü
Yemiş işte baksana :)))Güldürme yaaa
Nası geçti sevgililer günü
Evet yaa bu aralar nedense hep bir iradesizlik var bir turlu yakalayamiyorumm ama.bu sefer azmediyorumm soz veriyorumm size :)Diyosun ama hiç uyduğun yok. Hani biz 1000 yapıyoduk senle.
Artik oyle teselli buldumm napiyimmmOlsun yemek de hediye![]()
Hayir yemedimm midem.halan cok kotu 700 kalorideyimm daha dogrusu 600 kusurat ama yuvarliyorumYemiş işte baksana :)))
Görücez yarınEvet yaa bu aralar nedense hep bir iradesizlik var bir turlu yakalayamiyorumm ama.bu sefer azmediyorumm soz veriyorumm size :)
AlgılayamadımParam dedim canım ???
Vaayyy süpermiş e niye söylemiyosun elli kere sordum :)))Hayir yemedimm midem.halan cok kotu 700 kalorideyimm daha dogrusu 600 kusurat ama yuvarliyorum
İki yudum su iç canım :))Algılayamadım
Kredi kartını verio istediğini al dio diosun
Ama param yok diosun
O sana kredi kartı ver iosa
Senin paranın olmamasıyla ne ilgisi var
SöylemiştiVaayyy süpermiş e niye söylemiyosun elli kere sordum :)))
Yememiş bizden gizliyo zorla söylettimZaten ondan sormuom
![]()