• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aaah ahh çok üzüldüm :KK43: :KK43: insan diyecek bişey bulamıo dile kolay
Allah şifa versin acil şifa versin
Sen yine de şartlama kendini kötü de olsa allahtan demeye hazır ol
İnşallah çaresiz bi durum dilidir
Amannn bişey yoktur diyip geçemem ama
İyi haberlerini bekliyorum inşallah :KK43:
Yarin tekrar baska bi doktora gitcem. İnşallah iyi haberler veririm. Ne gelirse Allahtan.. Kismeti varsa tutunur zaten. . ama beklemek ölüm... Gercekten cok zor...Öyle iste...

Arkadaşlar ben dayanamıcam
Herşeyi bırakıp gidesim var bunalıma girdim gibi
Gibisi fazla girdim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum :( herşeye üzülüyorum
Sinir oluyorum uzun uzun veda konuşması yapmıcam hepinizi sevdim ve şuan ağlıorum Allah gönlünüze göre versin hoşçakalın

Yarin tekrar baska bi doktora gitcem. İnşallah iyi haberler veririm. Ne gelirse Allahtan.. Kismeti varsa tutunur zaten. . ama beklemek ölüm... Gercekten cok zor...Öyle iste...
Çok iyi anlıyorum dostum tamam haberini bekicem inşallah hayırlı haberlerini
Olsun olsun çok zor ama dünyanın sonu diil unutma bunu

Screenshot_20170215-215942.webp

Gibisi fazla girdim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum :KK43: herşeye üzülüyorum
Sinir oluyorum uzun uzun veda konuşması yapmıcam hepinizi sevdim ve şuan ağlıorum Allah gönlünüze göre versin hoşçakalın
canım bu ne biçim bir msjjj bize kim hobaaa diyecek artıkkk
sensiz olmazzz asla olmazzzzsakın gitme çok üzersin biziiiiiiiiiiiiiiiii
silkin ve kendine gel canımcımmmmmmmm dünyadaki herşeyin bir çaresi var telkin et kendini ütfennn

2 gün once ozel gunumun bitmesi gerekiyodu ya konusmustuk, bitmedi ve ben doktora gittim. Yumurtan çatlamış dedi once. Sonra hormonlarin düşük dedi, ozel gününün bitmesi gerek dedi. Rahim duvarin cok kalin dedi. Bu halde cok zor hamile kalman dedi... Moralim bozuk odasindan çıktım. Asistani arkamdan cagirdi, doktor gebelik testi istiyo diye.. Ve bcg 751.5 çıktı. Akşam öğrendim ve anlamlandıramadim. Bi de eczaneden aldi eşim onu yaptım pozitif çıktı...
İşin kötüsü hala kanamamin devam ediyo olması ve tekrar bcg icin bi gun daha beklemek zorunda olmam. Su an ne durumdayim bilmiyorum... Iki gündür agliyorum ya bi sorun varsa diye... Bi gün daha beklemek zulüm bana... Neyse caninizi sikmayayim aksam aksam... Selamette kalın...
canım o nedemek neden canımız sıkılsın tabiiki derdimizi paylaşacaz tek derdimiz kilo değil ya Allah en kısa zamanda çözüme kavuştursun canım sakın umutsuz olma doktorlar bazen çok can sıkıcı konuşabilirler sakın üzülme ve umutsuzluğa kapılma Allahtan umudunuda asla kesme biz ne örnekler gördük herkes aldı kucağına bebeğini canım benim gün doğmadan neler doğar sakın sakın üzülme mutlu huzurlu bekleeee

Gibisi fazla girdim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum :KK43: herşeye üzülüyorum
Yaaa bu mesajini gormedimm nedenn peki ne oldu yaaa

Back
X