• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım bu ne biçim bir msjjj bize kim hobaaa diyecek artıkkk
sensiz olmazzz asla olmazzzzsakın gitme çok üzersin biziiiiiiiiiiiiiiiii
silkin ve kendine gel canımcımmmmmmmm dünyadaki herşeyin bir çaresi var telkin et kendini ütfennn
Sağol ama kimler gelmiş kimler geçmiştir
Herşey biter
Herkes unutulur
Kimseden fayda yok
Herkes kendi acısını yaşıo
Ben benim
Sen sensin
O o
Herkes kendini yaşıo

Rümeysaya selam söyleyin
Prensesinannesi ile arkadaş olabilir Ama kanki olmasa mı neyse tamam iZin veriyorum kanki olun
Öptüm hepinizi :KK200:

Neden canimizzi sikasin benim bir derdim oldugunda anlattigim zaman canin sikilir mi senin.. yani suan hamilemusin Otagininhatunu Otagininhatunu
Simdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum :(

Simdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum :KK43:
geçmiş olsun canım. herşey olacağına varır. bizim hiçbir canlıyı yaşatma gibi bir gücümüz yok. Allahın takdiri herşey. inşallah gönlünce olsun dualarım seninle

Back
X