• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Simdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum :KK43:
canım benim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlıysa Rabbim sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin inş.. üzülme inş. hamilesindir kanama bazen üstüne görme şeklinde oluyor hamileliklerde korkma bizede durumu bildiriver canım meraktayımmm

Kan testi sonuclarim ciktu. Yukselmis ama iki katina cikmamis. Doktora da ulaşamıyorum. Progesteron değeri 16.35 beta hcg 1293 çıkmış. Yorumlayacak bilgim yok. 4 te baska bi doktora gitcem. Saat degil dakika gecmiyo:(

Kan testi sonuclarim ciktu. Yukselmis ama iki katina cikmamis. Doktora da ulaşamıyorum. Progesteron değeri 16.35 beta hcg 1293 çıkmış. Yorumlayacak bilgim yok. 4 te baska bi doktora gitcem. Saat degil dakika gecmiyo:KK43:
Hayırlısıyla hersey olacagina varir insallah ne kadardir cocuk istiyorsun ve olmuyor

Back
X