• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bırakmadım evet
İyiyim şükür noolsun
Sağol
İnşallah hayırlısıysa bebeğin olur
Dua ettim sana geçen gün aklıma geldi
Cuma işte
Allah kabul etsin :anne:
Aminnn Allah razi olsun. Sizin de en icten dilediginiz dualar kabul olsun insallah. Duanin gücüne cok inanıyorum ben.. Rahatlatıyo bu beni... Cok teşekkür ederim

Persembeye kadar bekle dedi doktor. Sabredip bekliyorum ne umutlanabiliyorum ne umudu kesebiliyorum. Cumlelerim hep "eger karnimda bi bebek varsa..." ya da " eger gebelik devam ederse.." diye başlıyor... Onun dışında iyiyim inşallah canim. Sen nasılsın? Birakmadin inşallah?
çok iyi anlıyorum canım bu rurumlarını Allahım yardımcın olsun inşallah bebeğin hayırlıysa seni sımsıkı tutsunnnn Aminnnnnn

Merhaba kizlar. Sakın bırakmayın diyeti bakın biz ne zorluklar atlattik. Diyetin sonunda giyeceginiz o guzel elbisede nasil zarif goruneceginizi düşünün. Şu sıkıntım olmasa size eşlik etmeyi o kadar cok isterdim ki... Bekliyorum sadece ve esim ne getirirse onu yiyorum meyve yogurt yemek tost ne olursa... Cok guzel hazirlamistim alismisti da vücudum... Simdi tek düşündüğüm bu kahverengi akıntının bitip saglikliysa gebeligimin devam etmesi... Sagliktan önemlisi yokmuş...
Ama siz birakmayin olur mu? Ben normale dönünce hamile de olsam 1500-1700 le size eslik edicem inşallah çünkü burası bana cok iyi geliyodu... Ara ara uyuyup ara ara sizi toplu olarak okuyorum. Bu hafta aktif degilim kusura bakmayin e mi? Bu progestan beni uyutup duruyo.. :KK43:
olsun canım bak keyfine sen ve bebişinnn çok mutlu olun o yeter bizeeee

Anam gözünüzdende bişey kaçmıyoooo
ne var unutsanız atlasanız görmeseniz be yaaa
bu arada ben hiç hesaplatamadım kaloriyiii çünkü 2 gündür netim yoktu başka bir ile gittik vede hasta ziyareti nikah falan derken hep koşturdummmm
Seni gidi gidi kaçmaz tabi gözümüzden
Olsun yaa aman
Sen kaç kiloydun geçende de sormuştum ama

Soğan kürü diodu hep arkadaşım hamilelik için aman boşver diyodum ama yapıcam sonuçta ilaç diil yaa
Bi haftada hamile kalmış kankam yapıp
Maydanoz suuyu ve kekikten de uzak dur canim. Bunlar söktürücü olduğu icin tutunmayı zorlastiriyomus. Kekikin yanindan bile gecmiyorum ben bugunlerde... Hem dene ne kaybedersin ki;) insan bi niyetlenince hemen olsun istiyo di mi ;) ben de oyleydim. Bi de takvimim uygulaması var regl takibi icin. Orda adet döngünü falan yazarsan yumurtlama dönemlerini gosteriyo ona gore hareket edebilirsin

Yepisyeni bir hayata merhaba. Bugünden itibaren başlasın değişim. Bugünden itibaren ders çalışmaya da başlıyorum. Canım arkadaşlarım hepinizi de çok seviyorum. Diyet serüvenime tus serüvenimi de ekliyorum. Buraya eskisi kadar sık gelemiyvem ama günlük raporlarımı vericem. Sizleri takip edicem yine. Çünkü sizler bu alemde benim en sıkı dostlarımsınız. Hepinizi öpüyorum♥♥♥♥♡♡♡♡♡

Back
X