- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.681
AminBırakmadım evet
İyiyim şükür noolsun
Sağol
İnşallah hayırlısıysa bebeğin olur
Dua ettim sana geçen gün aklıma geldi
Cuma işte
Allah kabul etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminBırakmadım evet
İyiyim şükür noolsun
Sağol
Cuma işte
Allah kabul etsin![]()
Aminnn Allah razi olsun. Sizin de en icten dilediginiz dualar kabul olsun insallah. Duanin gücüne cok inanıyorum ben.. Rahatlatıyo bu beni... Cok teşekkür ederimBırakmadım evet
İyiyim şükür noolsun
Sağol
Cuma işte
Allah kabul etsin![]()
çok iyi anlıyorum canım bu rurumlarını Allahım yardımcın olsun inşallah bebeğin hayırlıysa seni sımsıkı tutsunnnn AminnnnnnPersembeye kadar bekle dedi doktor. Sabredip bekliyorum ne umutlanabiliyorum ne umudu kesebiliyorum. Cumlelerim hep "eger karnimda bi bebek varsa..." ya da " eger gebelik devam ederse.." diye başlıyor... Onun dışında iyiyim inşallah canim. Sen nasılsın? Birakmadin inşallah?
Allah senden de razı olsun beraber büyütürüz ben de gelirim arkandanAminnn Allah razi olsun. Sizin de en icten dilediginiz dualar kabul olsun insallah. Duanin gücüne cok inanıyorum ben.. Rahatlatıyo bu beni... Cok teşekkür ederim
Anam gözünüzdende bişey kaçmıyoooo
olsun canım bak keyfine sen ve bebişinnn çok mutlu olun o yeter bizeeeeMerhaba kizlar. Sakın bırakmayın diyeti bakın biz ne zorluklar atlattik. Diyetin sonunda giyeceginiz o guzel elbisede nasil zarif goruneceginizi düşünün. Şu sıkıntım olmasa size eşlik etmeyi o kadar cok isterdim ki... Bekliyorum sadece ve esim ne getirirse onu yiyorum meyve yogurt yemek tost ne olursa... Cok guzel hazirlamistim alismisti da vücudum... Simdi tek düşündüğüm bu kahverengi akıntının bitip saglikliysa gebeligimin devam etmesi... Sagliktan önemlisi yokmuş...
Ama siz birakmayin olur mu? Ben normale dönünce hamile de olsam 1500-1700 le size eslik edicem inşallah çünkü burası bana cok iyi geliyodu... Ara ara uyuyup ara ara sizi toplu olarak okuyorum. Bu hafta aktif degilim kusura bakmayin e mi? Bu progestan beni uyutup duruyo..![]()
Seni gidi gidi kaçmaz tabi gözümüzdenAnam gözünüzdende bişey kaçmıyoooo
ne var unutsanız atlasanız görmeseniz be yaaa
bu arada ben hiç hesaplatamadım kaloriyiii çünkü 2 gündür netim yoktu başka bir ile gittik vede hasta ziyareti nikah falan derken hep koşturdummmm
57.3 dü bebeğim ama son fiyaskolardan sonra ne oldu bilmem tekrar giryom hemde çok sıkıııSeni gidi gidi kaçmaz tabi gözümüzden
Olsun yaa aman
Sen kaç kiloydun geçende de sormuştum ama
Aminnn canim benim cok teşekkür ederim :*çok iyi anlıyorum canım bu rurumlarını Allahım yardımcın olsun inşallah bebeğin hayırlıysa seni sımsıkı tutsunnnn Aminnnnnn
İnşallah canim yaaa. Ne guzel olurAllah senden de razı olsun beraber büyütürüz ben de gelirim arkandan
Maydanoz suuyu ve kekikten de uzak dur canim. Bunlar söktürücü olduğu icin tutunmayı zorlastiriyomus. Kekikin yanindan bile gecmiyorum ben bugunlerde... Hem dene ne kaybedersin kiSoğan kürü diodu hep arkadaşım hamilelik için aman boşver diyodum ama yapıcam sonuçta ilaç diil yaa
Bi haftada hamile kalmış kankam yapıp
süpersinnn bebeğimmmmmmmmmmmm bizi güneş gibi aydınlatıyorsunnn