• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hayirlisi olur ona hangi hekimligi istiyorsun
Kadın doğum istiyorum canım. O kadar güzel hayallerim var ki bu branşla ilgili. İnfertilite yandalı yapıp çocuk sahibi olamayan insanlara umut olmak istiyorum. Allah'ın ne kadar büyük bir yaratıcı olduğunu adım adım izlemek istiyorum. Doğmasına vesile olduğum her bebekle yeniden doğmak istiyorum. Hemde bunu çok istiyorum

Kızlar cahilliği mi bagislayin. Profil resminizdeki rakamlar memleketinizin plakalarimi. Bana öyle geldi:KK52:

Kadın doğum istiyorum canım. O kadar güzel hayallerim var ki bu branşla ilgili. İnfertilite yandalı yapıp çocuk sahibi olamayan insanlara umut olmak istiyorum. Allah'ın ne kadar büyük bir yaratıcı olduğunu adım adım izlemek istiyorum. Doğmasına vesile olduğum her bebekle yeniden doğmak istiyorum. Hemde bunu çok istiyorum
Insallah ama olursan sezeryana karşı bir doktor ol lutfenn

Muhtesemsin canim Allah seni hic bozmasinnn

Haha yok canım hedef kilolarımız :)))
çok fena tosladım:KK70: , hayırlı sabahlar herkese:KK28:

bismilllah başladım, birazdan kahvaltı yapıcam , öncesi 2 su bardağı su, çavdar ekmeği ve azar azar kahvaltılılar ile birlikte,
gün içinde katılırım ben yine size:KK25:

Hayatimmm70 Hayatimmm70 canım bilgilerini girdim tabloya yanlış bişey varsa söylersin düzeltırım bizim ilk bildirimimiz olan 27 şubatta sende bildirim yapki güncel kilonu yazmış olayım senin asıl ilk bildirimin 10 martta olacak bilgin olsun canım

Back
X